- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: КУМ
Мангал просто супер! Хороший, товстий метал, все добре і продумано зкомпановано. Цей мангал був подарунком для чоловіка. Ви б тільки б бачили його очі, як у маленької дитини, яка отримала бажану іграшку!
- Достоинства:
- Якість, багато поличок, якісні решітки, можливість відділити частину мангалу для казана перегородкою.
- Недостатки:
- Не знайшли
- Любовь К***Отзыв от покупателя. Продавец: КУМ
Мангал чудовий!!!
Но з колесами нам не пощастило((((- Достоинства:
- Мангал хороший, але колеса не їздять
- Недостатки:
- Колеса не їздять!!!!
- Продавец КУМ
Можливо недолік не в колесах, а в тому як вони були встановлені? Надайте, будь ласка, фото, щоб зрозуміти чи дійсно є недолік в колесах.
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: КУМ
Дуже хороший мангал, чудової якості. Повністю відповідає опису! Швидко доставили, у відповідні терміни.
- Вера П***Отзыв от покупателя. Продавец: КУМ
Отличный мангал, отправили быстро, качество супер) мы очень довольны)
- Достоинства:
- Метал, качество
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: КУМ
Мангал супер, відправили наступного дня після замовлення, все згідно опису. Дуже чемні продавці. Щиро раджу)
- Достоинства:
- Місткий, зручні полички, на колесах
- Евген Н***Отзыв от покупателя. Продавец: КУМ
Рекомендую!!!
- Олександр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: КУМ
Дуже задоволені покупкою. Зручно в користуванні, великий і чудовий вигляд. Досить товстий метал, що виглядає надійно.
Думаю варто вказати в описі вагу 100 кг, бо я мало не поїхав за ним велосипедом (добре що Нова Пошта вказує вагу).- Достоинства:
- Гриль, мангал, великі розміри, зручні полиці.
- Недостатки:
- Вага близько 100 кг
- Продавец КУМ
Доброго дня, Олександре! Дякуємо за ваш відгук. На справді вага мангалу 56 кг, а 96 кг, що вказано в накладній - це об'ємна вага, згідно якої розраховується тариф для відправки.
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: КУМ
Сегодня получил. Собрал, пока нравится, сделан аккуратно. Отличается от того что на фото в розетке передней полкой, мне приехал с двумя досками, но мне не критично. Тяжёлый, 96 кг.
- Достоинства:
- Функциональный, толстый метал
- Недостатки:
- Пока нет