Отзывы покупателей о Кровать металлическая односпальная 90x200 Метакам Верона люкс Розовый

• Отзывы про товар продавца Best Looks
  • Анатолій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Best Looks. Цвет: Черный. Размер спального места: 120 x 200

Дякую вам. Чудово

• Продавец  Best Looks

Доброго дня Анатолій! Дякуємо Вам за замовлення та за відгук! Звертайтесь до нас ще.
      З повагою Магазин BEST LOOKS!

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Best Looks. Цвет: Коричневый. Размер спального места: 120 x 200

Товар гарний. Але інструкція не детальна не чітка ( тільки малюнок без деталізації ), потрібно здогадуватися яке кріплення куди. І не той колір прислали. Замовляли коричневий, прийшов чорний ( бо він був у наявності і мені його зразу пропонували, але я відмовилась змінити колір. Тому зачекали два тижні ( як на нове замовлення ) і все одно відправили чорний колір)

• Євген С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Best Looks. Цвет: Черный. Размер спального места: 140 x 200

Чудово ліжко, якісно виконані усі деталі.
    Менеджер швидко зв'язується. Оплачувала наперед, все прозоро без обмана.

• Продавец  Best Looks

Доброго дня Євген! Дякуемо за оцінку і за приділений час, звертайтеся до Нас ще)
      Магазин Best Looks

• Ростислав Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Best Looks. Цвет: Белый. Размер спального места: 90 x 190

Кровать хорошая ,сборка заняла 10 минут ,доставка быстрая учитывая то что моего размера не было в наличии очень лёгкая ,спасибо ,советую к покупке.

Достоинства:
    Собирается разбирается быстро лёгкая прочая

Доброго дня Ростислав!
      Дякуемо за оцінку і за приділений час)
      Звертайтеся до Нас ще)
      Магазин Best Looks

• Володимир І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TovaroVED. Цвет: Черный матовый. Размер спального места: 120 x 200

Брав два роки назад для батька в невелику кімнату замість розкладного дивана. Повністю задоволений.

Достоинства:
    Зручно і надійно
  • Іван Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sofashop. Цвет: Белый. Размер спального места: 90 x 190

Купляв в продавця Sofashop ліжко Метакам Verona Lux 90*190 см. ( 329852 арт) Білий
    Мого білого кольору не було в наявності. Тому чекав 14 днів виробництво ліжка. Замовив 17 квітня. Отримав на нові пошті 10 травня. Слід розуміти що 14 днів це виробництво на заводі. Додаємо ще транспортування від заводу на склад, облік його і відправка.
    Робив завдаток 875 грн
    Нарікань на ліжко немає. Скрутив, не болтається нічого . В кімнаті вписалось чудово. Складений вид так як і на сайті вказано приблизно 96 см * 198 см, відповідає опису
    Розмір на нові пошті коробки 2м * 1м. Вага десь 15-20 кг. Легке ліжко
    Покупкою задоволений.

Достоинства:
    Дешевше ніж у інших продавців.
    Недостатки:
    Дирки в ліжку де вставляються болти можна було б зробити менші на кілька мм, під болт. Але то недолік не значний
  • Олексій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Roomideas. Цвет: Черный матовый. Размер спального места: 160 x 200

!!!

• Катерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Roomideas. Цвет: Коричневый. Размер спального места: 120 x 200

Дуже гарне ліжко! Зібрали швидко.

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: TovaroVED. Цвет: Черный матовый. Размер спального места: 90 x 190

Очень хорошая красивая кроватка,все понравилось

Достоинства:
    Прочная
    • Продавец  TovaroVED

Доброго дня Ольга! Дякуємо за Ваш вибір! Звертайтеся до нас ще ...
      З повагою Магазин TOVAROVED!

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: TovaroVED. Цвет: Черный матовый. Размер спального места: 80 x 200

Отличная кровать, соответствует фото

Достоинства:
    Легко собирается, хорошо сделана
    • Продавец  TovaroVED

Доброго дня Андрiй! Дякуємо за Ваш вибір! Дуже раді, що Вам все сподобалося. Звертайтеся до нас ще ...
      Намагаємося Для Вас!
      З повагою Магазин TovaroVED!

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Хуман. Цвет: Белый. Размер спального места: 120 x 200

Кровать для королевы.. красота спасибо очень хорошая и все детали и комплектующие все есть собрали без проблем

Достоинства:
    Все
    • Хуман

Очень рада за Вас.Магазин Хуман.

• Галина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Roomideas. Цвет: Коричневый. Размер спального места: 90 x 200

Кровать супер!!!!! купили сыну год назад. Оригинальный дизайн.

Достоинства:
    Красивая,крепкая,цена