- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Football. Размер: №5
- Євгеній К***Отзыв от покупателя. Продавец: Mamba24Ever. Размер: №5
Класно що м'яч прийшов надутим так ще й менше ніж черга день я б сказав відразу ж прийшов м'яч спасибі за зручне та якісне обслуговування є тільки одна проблема що трохи багато зморщень але це нічого (видно тільки у житті на фото не буде видно)
- Достоинства:
- М'яч виглядає класно та якісно накачаний добре прийшов дуже швидко нічого поганого в ньому не помітив поки що
- Недостатки:
- Трохи зморщений але я думаю це нормально
- Данило М***Отзыв от покупателя. Продавец: Комора GalaBall. Цвет: Yellow-Blue. Размер: №5
Швы не сходились, а также начал пропускать где ниппель. Продержался где то 1-2 месяца.
- Недостатки:
- Не оригинал
- Продавец Комора GalaBall
Данило, це оригінальна модель V330W - найдешевша клеєна модель у бренда Mikasa. Перед тим як писати подібні відгуки - подивіться хоча б огляди на Ютубі про неї, зокрема і про шви, які у цього бюджетного м'яча дійсно не такі ідеальні як у більш дорогих моделей V333W, V300W та V200W. Щодо ніпеля - то накачувати м'яч треба попередньо змащуючи ніпель олією, щоб голка не могла пошкрябати сухій ніпель. Сумніваємось, що ви доглядали за ніпелем належним чином, через що і могло початися спускання повітря через нього. Також було б з вашого боку доречним все таки пояснити що означає "продержался" - що мається на увазі? Цю ОРИГІНАЛЬНУ модель купують дуже багато і нарікань на неї немає
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: WIN ALL. Размер: №5
Поганий сервіс
- Достоинства:
- Гарний м'яч
- Недостатки:
- Поки що не знайшов
- Ями Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Комора GalaBall. Цвет: Yellow-Blue. Размер: №5
Немного отличается цвет от фоток , не очень устраивают швы , но посмотрим на сколько его хватит , вполне комфортный на ощуп .
- Достоинства:
- Приятный на ощуп
- Недостатки:
- Швы не очень качественные помятый немного
- Олександр К***
Це ж клеєний м’яч, які шви?
- Артем О***Отзыв от покупателя. Продавец: Комора GalaBall. Цвет: Yellow-Blue. Размер: №5
Хороший мяч, радует качеством, лучший вариант за свою цену
- Достоинства:
- Качество, быстрая доставка, подходит для игры на улице, и в спортзале
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Комора GalaBall. Цвет: Yellow-Blue. Размер: №5
Вибачте, помилявся. Це оригінал, тільки найдешевша модель.
М'яч заявлений як оригінал... Але за такі гроші це не оригінал.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Моя думка,це не оригінал
- Артур В***Отзыв от покупателя. Продавец: Комора GalaBall. Цвет: Yellow-Blue. Размер: №5
Не поганий м'яч
- Достоинства:
- Легкий і м'який
- Недостатки:
- Приїхав з зморшками біля швів
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Комора GalaBall. Цвет: Yellow-Blue. Размер: №5
Чудовий м'яч
- Достоинства:
- Надійшов без ушкоджень
- Недостатки:
- Слизьке покриття
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Комора GalaBall. Цвет: Yellow-Blue. Размер: №5
Все супер
- Роман О***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Football. Размер: №5
Чудовий м‘яч для гри , особливо для любительсокї , недоліків моя команда не помітила , але м‘яч може здатися тяжкішим на відмінну від інших , загалом чудовий м‘яч яким ми користувалися навіть на змаганнях .
- Достоинства:
- Чудовий матеріал з якого був вироблений м‘яч , чудове зщепленя при контакті з рукою .
- Недостатки:
- Не має.
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Brand4S. Размер: №5
Хороший м'яч для гри та тренувань. Підійде як підліткам початківцям так і професіоналам.
- Достоинства:
- Гарна якість матеріалу та виготовлення. М'який та приємний на прийом. Відмінна траєкторія польоту.
- Недостатки:
- Іван П***Отзыв от покупателя. Продавец: Комора GalaBall. Цвет: Yellow-Blue. Размер: №5
Прекрасний м'яч,для таких задач як інколи пограти з друзями підходить прекрасно. Лиш чомусь спускає через день два
- Володимир Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Большая обезьяна. Цвет: Yellow. Размер: №5
Мда...Якість бажає мати кращою. Перша гра доки ще нічого не віклеюється, але гадаю ще 2 -3 гри і почне( За таку ціну міг купити кращого(
- Достоинства:
- Мягкий
- Продавец Большая обезьяна
Приносим свои извинения. Нам искренне жаль, что не оправдал ваши ожидания. Примите наши искренние извинения за то, что ваши впечатления были омрачены.
- Иван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow. Размер: №5
Спасибо розетке за быструю доставку
- Достоинства:
- Хороший мяч за хорошую цену
- Недостатки:
- Не обнаружил
- Василь П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow. Размер: №5
Мяч сподобався. М'який, якісно зроблено. Використовую для гри на відкритому майданчику.
Враження тільки позитивні.
Рекомендую!- Достоинства:
- М'який.
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow. Размер: №5
Хороший мяч , приятен в руке , швы четкие. Похож на оригинал.
- Достоинства:
- Много.
- Недостатки:
- Нет.
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow. Размер: №5
Некуплейте цей м'яч!!!!Прийшов в поганій якості!!Весь в царапинах і коцках!!!Пластини майже розійшлися.Нікому нераджу купувати цей м'яч
- Вадим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Football. Размер: №5
М'ячем цілком задоволений! Рекомендую магазин для купівель!!!
- Ірина Г***Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow. Размер: №5
Хороший м'яч, дефектів нема. Донька задоволена
- Тетяна С***Продавец: RozetkaEU. Размер: №5
Отримала м'яч виробництво Тайланд , замовляла цей м'яч виробництво Німеччина. М'яч погано проклеєний .Від отримання відмовилась
- Куликов Б***Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow. Размер: №5
Мяч 100% підробка. Всі шви розходяться, на дотик дубовий, ніпель косо вклеєний. Не забирав, дарма їхав
- Достоинства:
- Недостатки:
- Це не оригінал
- ДарьяПродавец: Rozetka. Цвет: Yellow. Размер: №5
Смутило качество склейки швов... Не стали забирать из точки выдачи...
- Микола Д***Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow. Размер: №5
Дуже добрий м'яч він орігінальний і грати дуже легко м'яч м'який руки від ударів не болять
- Макс Ш***
Він не оригінальний
- Оля
с чего вы взяли
- sato
мяч не оригинальный потому-что склеен плохо, если брать оригинал то там склейка очень хорошая
- Віктор П***Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow. Размер: №5
330-й класний робочий м'яч, попередній прослужив 11 місяців в режимі 3-х разових тренувань. Зараз вирішили оновити. Якість суперова
- Достоинства:
- Якість і довговічність
- Игорь Л***Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow. Размер: №5
Люблю играть в волейбол на пляже, поэтому и купил его. Падал на песок и в воду, но с ним ничего не случилось. Он довольно лёгкий и удобно лежит в руке. Отличная покупка, рекомендую.
- Достоинства:
- Нужный размер
- Недостатки:
- Не замечено