Отзывы покупателей о Лялька Мотанка Оберег Ivanka Present Янгол Охоронець Сім'ї і Дому 20 см льняний натуральний

• Роман Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KAMUSHKA

Придбав цю ляльку-янгола як подарунок для близької людини — і залишився дуже задоволений. Це не просто прикраса чи сувенір, а справжній символ тепла, затишку та захисту. Відразу видно, що зроблено вручну з великою любов’ю та увагою до деталей. Лялька виглядає дуже ніжно, якісно пошита, з красивими тканинами та світлою енергетикою.

Людина, якій я подарував цього Янгола-Охоронця, була щиро зворушена. Каже, що від нього ніби справді йде спокій і доброта.

Окрема подяка майстрині Ксенії — за щирість, турботу та прекрасну роботу. Видно, що кожна лялька створюється з душею.

Радий, що обрав саме цей подарунок. Щиро рекомендую!

• Продавец  KAMUSHKA

Роман. Читаю ваш відгук і душа радіє. Так неймовірно гарно написали
      Дуже вам вдячна!

Буде нагода - замовляйте собі в дім .

Хай янголи оберігають вас і вашу родину

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: KAMUSHKA

Добрий день! Сама напевно головна перевага цих неперевершених речей, частка душі майстринь, які це створюють, і вона дуже відчутна, коли їх торкаєшся. Велике Вам дякую! Не в останнє звертаємось! Успіхів і натхнення!

Добрий день!
      Дуже приємно, що наші вироби так відгукуються вам, дякую!

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: KAMUSHKA

Чудовий та гарний і якісний товар!

Дякую!

• Гаврилина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KAMUSHKA

Не вперше замовляю ці мотаночки. Я в захваті! Якісна робота, обслуговування дуже уважне до покупця, швидка доставка.
    Раджу до покупки
    Дякую Розетка

Достоинства:
    Якість
    Відношення до покупця
    Недостатки:
    Відсутні
  • Наталія

Купувала на подарунок.
    Класна упаковка.
    Потрібно було терміново забрати і не чекати доставки, пішли на уступки і домовились у зручний час і місце.
    Дуже дякую за клієнтоорієнтованість