Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Українська Лялька Мотанка Ivanka Present Янгол Охоронець Оберег дівчинки 15 см у коробці

• Гаврилина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KAMUSHKA

Брала на подарунок донечьці: всі в захваті! Такі зворушливі мотанки, якісна ручна робота! Велика подяка майстриням! Раджу всім! На майбутнє ще будемо замовляти!

Достоинства:
    Якісна робота
    Недостатки:
    Їх взагалі немає
  • Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KAMUSHKA

Дуже красиві Янголи, прекрасно упаковані! Дякуємо продавцю за якість та красу! Купила дитині на подарунок, вона в захваті!

Достоинства:
    Краса і якість
    Недостатки:
    Не має
  • Котова А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KAMUSHKA

Доброго вечора!!! Отримала янголят . Неймовірно гарні !!!! Ніжні та тендітні !!!! Оформлення просто неперевершене !Щиро дякую за такі теплі витвори ! Мирного неба Вам та натхнення !!!!

Достоинства:
    Дуже гарні! Ніжні та тендітні
    • Продавец  KAMUSHKA

Доброго дня!! Дуже дякуємо за такі неймовірно теплі слова! Нехай янголята приносять радість і надалі) І вам мирного неба та та тихого дня, дякую!

• Ольга У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KAMUSHKA

Милота... це те слово, яке я можу застосувати до цих ляльок))) Все, від пакування, листівочки до самої ляльки викликає посмішкута розчулення)))

Достоинства:
    Повністю ручна робота.

Дякую дуже

• Мирослава
    Отзыв от покупателя. Продавец: KAMUSHKA

Замовляла ляльки на подарок дівчаткам з іншої країни. Дуже гідний подарунок. Красиво запаковано. Виглядає акуратно і дуже ніжно.

• Продавец  KAMUSHKA

Дякуємо за ваш чудовий відгук! Дуже раді, що подарунок всім сподобався

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KAMUSHKA

Чудово виконаний сувенір, дуже гарно, виглядає вдома затишно. Також, гарна подарункова упаковка, винонали дуже швидко, дякую

Достоинства:
    Виконання, якість