Отзывы покупателей о Шампунь с маслом черного тмина CHI Luxury Black Seed Oil Gentle Cleansing Shampoo 355 ml

Оценка пользователей 3.64/5
  • Антонова О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 739 мл

100% не оригинал! Ужасный !Разлив подвальный! Покупала оригинал! Знаю какой должен быт ! Не рекомендую!!!

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.

• Анна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 739 мл

Чудовий шампунь, який класно вимиває жирне волосся, не пересушуючи його. Має класний аромат

Достоинства:
    Не сушить, добре вимиває
  • Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 739 мл

У мене враження, що мені продали не оригінальний шампунь, бо раніше з цим шампунем все було ок. Цього разу жахлива лупа, шкіра голови жирніє до вечора. Дуже шкодую, що взяла ще й великий обʼєм.
    До того ж є питання також до оригінальності такого ж кондиціонеру, який теж тут брала

• Леся Б***

так тут же тільки оригінали бо магазин офіційний.. може партія така попалась...

• Люда Ш***

Подобається вся лінія СНІ. Дякую. Бистра доставка

• Катерина Б***

Супер шампунь

• Мрія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 355 мл

Раз помыла волосы и больше боюсь . Сухие волосы стали еще суше. За такие деньги шампунь ни о чем

• Юлия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 355 мл

Нравится весь уход для волос CHI, пользуюсь кондиционером и кремом для волос.

Достоинства:
    Один из лучших шампуней
  • Антипчук К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 739 мл

Шампунь сподобався. Ще користуюсь кондиціонером з цієї ж серії. Гарно піниться, добре пахне , запах спокійний не навʼязливий. Свої функції виконує. Волосся виглядає після нього зволоженим. Запаковане було добре, прийшло згідно термінам доставки.

Достоинства:
    якість
  • Левенец А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 355 мл

Банка была запечата, шампунь очень вкусно пахнет, волос отлично вызывает, волосы чистые красивые, с блеском. Довольна шампунем.

Достоинства:
    Приятный запах, хорошо вызывает волосы.
    Недостатки:
    Не обнаружено
  • Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 355 мл

Сама банка виготовлена з дуже неякісного матеріалу, має дешевий вигляд, м’яка , як бумага. Банка прийшла до речі пом’ята.

• Лана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 355 мл

Моя любимая марка CHI, с которой знакома давно. Отличная шампунь, хорошо вымывает кожу головы, волосы. Аромат просто вау, очень вкусный, нежный и приятный аромат нежного парфюма. До этой шампуни CHI Luxury Black Seed Oil Gentle Cleansing пользовалась и пользуюсь средствами CHI Infra Shampoo тоже мне подходит, вкусно пахнет и хорошо вымывает волосы.
    Мне отлично подошла шампунь CHI Luxury Black Seed Oil Gentle Cleansing. Рекомендую к покупке!

Достоинства:
    Отличного качества, аромат вау!
  • Людмила П***
    Продавец: RozetkaEU. Объем: 739 мл

Не рекомендую!!!
    Не відчула зовсім ніякої різниці від OrganoОil крім смердючого холодного запаху. Немає сенсу переплачувати. І через місяць почало сильно лізти волосся, з OrganoОil такого не було. Бачу дівчата пишуть, що може бути підробка, але немає сенсу в цьому розбиратися, бо шампунь правда не вартий тих грошей. Голова дійсно до вечора жирніє - підтверджую! І теж шкодую, що купила велику банку. Таке і віддати комусь соромно. Рідко пишу гнівні коментарі, але я просто хочу допомогти Вам не витрачати свої кошти на "такий собі" продукт.

Недостатки:
    Не приємний запах

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.