Отзывы покупателей о T2 Тюнер с DVB просмотром YouTube IPTV WiFi HDMI USB MEGOGO ТВ Тюнер MG811
- Любовь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Meolpotamia
Все Чудово!
- Леонід М***Отзыв от покупателя. Продавец: Meolpotamia
Так дійсно як поставив антену 7601 почав ловити вайфай, канали теж всі ловить.
- Достоинства:
- Ціна та якість
- Недостатки:
- Не зовсім недолік, але в пошуку ютуба немає розкладки української клавіатури.
- Продавец Осинская Наталья
Підкажіть будь ласка, чи є можливість зарядки від пауєр банка?
- Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Meolpotamia
Достатньо хороший тюнер за свої гроші,рекомендую
- Достоинства:
- Все зрозуміло,дуже хороший тюнер
- Недостатки:
- Немає батарейок в комплекті
- Продавец Meolpotamia
Доброго дня, Богдан. Дуже Вам вдячні за Ваш відгук. Ми радіємо разом з Вами що змогли порадувати вас і ви залишилися задоволені своїм замовленням! Будемо раді бачити Вас знову у нашому магазині! Гарних Вам покупок! З повагою до Вас магазин Meolpotamia!
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Meolpotamia
Канали знайшов швидко, а вайфай не налаштовується
- Достоинства:
- Норм за свої кошти
- Недостатки:
- Не налаштовується вайфай.
- Продавец Meolpotamia
Доброго дня, Володимир! Дякуємо вам за ваш відгук! Купіть адаптер такої моделі 7601 і у вас буде працювати wi-fi бо він працює виключно з цією моделькою! Чекаємо від вас зворотнього зв'язку після підключення wi-fi! Дякую
- Леонід М***Отзыв от покупателя. Продавец: Meolpotamia
Проблема решена
Канали налаштувались всі швидко і автоматично. А от інтернет через вайфай зовсім не працює!!! Пробував декілька різних антен, які точно працюють і ловлять вайфай навіть з дальніх кімнат. Пробував навіть перенести телевізор з тюнером і антеною до вайфай роутера на відстань 5 см. всеодно без змін нічого не бачить.
Це просто звичайний Т2.- Достоинства:
- Ловить всі канали.
- Недостатки:
- Не ловить вайфай
- Продавец Meolpotamia
Доброго дня, Леонід! Дякуємо Вам за звітний зв'язок! Я вам сбросив відео і який саме треба адаптер щоб налаштувати інтернет! Чекаємо від вас зворотнього зв'язку після налаштування
- Лариса М***Отзыв от покупателя. Продавец: Meolpotamia
Продавец оперативно через НП отправил тюнер , тюнер в рабочем состоянии,но комплектация шнура не подошла...на старую модель Самсунг гнездо не соответствует шнуру.
- Достоинства:
- Пришел рабочий
- Недостатки:
- Шнур на старую модель телевизора не подходящий, к гнезду" тюльпан "не подошёл
- Продавец Meolpotamia
Добрый день , Лариса . Спасибо Вам за Ваш отзыв. Мы очень рады, что нам удалось порадовать Вас и Вы остались довольны своим заказом. Будем рады видеть Вас снова в нашем магазине и хороших Вам покупок! С уважением, магазин Meolpotamia.
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Meolpotamia
Usb флешка не работает. Для подключения к интернету нужна ещё дополнительнпя usb-антенна, о которой продавец тоже не говорит. Антена стоит 239 грн, ее нужно покупать отдельно, и определенную модель. По сути это обычный Т2, который стоит 200 грн не больше. Не советую связываться с данным продавцом.
Т2 тюнер с вай фай в заголовке это уже обман покупателя. Вай фай только с юсб антенной, которую нужно отдельно купить, и то он не ловит сеть.
Не связывайтесь с данным продавцом.- Достоинства:
- Ноль
- Недостатки:
- Все
- Олег В***Отзыв от покупателя. Продавец: Meolpotamia
висне, не працює, коротше г***о, не рекомендую
- Достоинства:
- Недостатки:
- дорожче на 200 грн ніж звичайні Т2
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Meolpotamia
Не рекомендую
- Достоинства:
- Воно працює секунд 40
- Недостатки:
- Через кожні 40 секунд зависає.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Meolpotamia
Проблема решена
Товар пришел не в соответствии заявленным возможностям. Каналы так и не получилось настроить, не говоря уже про мегого и ютую, которых в прошивке и вовсе не оказалось. Продавец на связь не выходит, возврат не принимает. Не советую!
- Достоинства:
- Недостатки:
- не работает
- Продавец Meolpotamia
Доброго дня, Олег! Ми на зв'язку завжди і нікуди ми не дівалися! Ми написали вам що там треба налаштувати правильно,я зараз вам сброшу відео на вайбер як його налаштовувати! Чекаємо від Вас позитивного відгуку після налаштування! Дякую!
- Олег Ф***
Я писал вам еще 29-го августа, ответ так и не получил
- Олег