Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Геймерский игровой стол ZEUS Tron черный + белый

Оценка пользователей 4.2/5
  • Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZIGZAG

Если вы считаете что то что вы положили к столу это инструкция, то это весьма печально, на инструкции просто уже собран готовый стол, это не инструкция)

Достоинства:
    Стол удобный, интуитивно понятно собирается.
    Недостатки:
    Инструкция)
    • Продавец  ZIGZAG

Нам приємно, що вам сподобався геймерський стіл. Я передам ваші побажання щоб зробили більш детальнішою інструкцію. Будемо раді, знову бачити вас серед наших покупців.

• Роман С***

Доброго дня!
    Хочу подякувати за чудовий якісний товар. Стіл швидко зібрав і з радістю і в зручності користуюсь. Ще чекаю наклейки, які повинні прийти на наступному тижні))
    Дякую!)

Достоинства:
    Швидка доставка, простий в збірці, гарний
    • Продавец  ZIGZAG

Нам приємно, що вам сподобався геймерський стіл. Будемо раді, знову бачити вас серед наших покупців.

• Запорожець О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZIGZAG

Стіл в цілому гарний, швидко доставили в межах тижня, але є багато недоліків багато царапини на столішниці також є маркування водонезмиваючим маркером, немає наліпок Зевс а також погане пакування всі деталі лижали одна на одній без ніякої плівки або ще чогось в картонній упаковці обернутої в дерев'яному корпусі (напевно із за неправильної упаковки деалів і з'явилися царапини.

Достоинства:
    Швидка доставка, простий в збірці
    Недостатки:
    Немає наліпок "Зевс", царапини, маркування на столішниці, погана пакування
    • Запорожець О***

Передзвонила тех підтримка всі проблеми вирішили (то були не царапини а просто залишки клею які шкидко усуваються)

• Продавец  ZIGZAG

Нам приятно, что вам понравился геймерский стол. Будем рады, опять видеть вас в числе наших покупателей.

• Влад є*** Влад
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZIGZAG

Чудова комплектація, легка інструкція та практичність у зборі.Стіл доволі зручний, достатньо широкий для двох моїх екранів. Співвідношення ціни та якості присутнє. Виявив лише один недолік який трохи засмутив. На боковій стінці відсутній напис "Zeus" та емблема з блискавкою.

Достоинства:
    Дуже легко збирається
    Недостатки:
    Відсутність принту на боковій панелі стола.
    • Продавец  ZIGZAG

Нам приємно, що вам сподобався геймерський стіл, емблему до столу відправимо безкоштовно, вибачте за незручності. Будемо раді, знову бачити вас серед наших покупців.

• Наталія В***

Доброго дня!
    Хочу подякувати за чудовий якісний товар і за швидку доставку. Навіть не думала, що так швидко прийде і тим більше в день народження сина, якому і був придбаний стіл. Стіл швидко зібрали і син з радістю і в зручності користується. Дякую!

Достоинства:
    Доставка і якість
    • Продавец  ZIGZAG

Нам приємно, що вам сподобався геймерський стіл. Будемо раді, знову бачити Вас серед наших покупців.

• Юрий А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZIGZAG

10 дней жду доставки, а отслеживание по НП показывает, что стол даже не отправили. 0/10.

Достоинства:
    Недостатки:
    Три раза звонил переспрашивал отправили или нет, обещали отправить три дня назад и тишина. Не советую
    • Продавец  ZIGZAG

Здравствуйте. Из-за военного положения, бывает Новая почта долго доставляет груз в определенные населенные пункты, извините за задержку.

• Игорь Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZIGZAG

Я могу вернуть этот кусок г....?

Недостатки:
    Дешевые материалы. Сборка просто ад!
    • Продавец  ZIGZAG

Здравствуйте. С изделием предоставлена инструкция по сборке, сборка стола не сложная. Если у вас не получается собрать, вы можете с нами связаться мы подскажем как собрать. Материал лДСП высшего качества, на это есть все сертификаты. Рекомендую обратиться к профессионалам по сборке стола.

• Екатерина
    Продавец: ZIGZAG

Нет даже минимальной инструкции. Пришлось самим догадываться какие болтики куда крутить. Возможно для кого то это очевидные вещи, но не для меня. Мелочь которая портит товару рейтинг)

Достоинства:
    Для своей цены стол хороший
    Недостатки:
    Нет инструкции по сборке
    • Продавец  ZIGZAG

Нам приятно, что вам понравился геймерский стол. В комплекте должна была быть инструкция по сборке, извините за неудобства. Будем рады, опять видеть вас в числе наших покупателей.