- алена б***Отзыв от покупателя. Продавец: Fex. Цвет: Серый
чудесный коврик, приятный продавец! спасибо!
заказала мужу на подарок, он очень доволен, говорит, что вещь бомбическая! ножкам тепло, размер просторный, толщина хорошая, единственное чего не хватает - выключателя на шнуре, каждый раз из резетки доставать ге слишком удобно- Достоинства:
- размер, качество, плотность коврика, температура нагрева
- Недостатки:
- не хватает выключателя, только из резетки
- Продавец Fex
Спасибо за Ваш отзыв! Пользуйтесь и обращайтесь еще!)
- Таня
Установите умную розетку и сможете с телефона выключать
- Ігор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Fex. Цвет: Синий
Однозначно рекомендую 10 з десяти дуже крута річ коли в хаті прохолодно а теплої підлоги нема
- Достоинства:
- Зручний приємний на дотик
- Недостатки:
- трішки запах китаю але не критично
- Продавец Fex
- Андрей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Fex. Цвет: Коричневый
Покупкой довольны, замечаний и недостатков не обнаружили. Рекомендую.
- Достоинства:
- Обслуживание, цена.
- Саша Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Fex. Цвет: Коричневый
Цей коврик мені сподобався, бо є механізм який виключає коврик коли він перегрівається. Це дуже корисна штучка.
- Достоинства:
- Поверхня приємна, температура ідеальна для ніг. Кіт дуже полюбив цей коврик, мабуть щось чарівне в ньому є.
- Недостатки:
- Гріється десь 5-7 хвилин, але це є нормально, це недоліки взагалі всіх електричних грілок.
- Продавец Fex
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Fex. Цвет: Коричневый
покупкою задоволений, я працюю віддалено, сиджу цілими днями за комп'ютером і часто буває в ноги холодно як довго не рухатись, з цим придбанням проблему вирішив (і економічніше адже грію тільки себе а не весь дім). Гріє не сильно, я б сказав в самий раз, хоча деколи буває що хотілось би більше (коли носок грубий). На рахунок автоматики купив розумну розетку, включаю\виключаю килимок тепер з телефону)
думав над варіантом купити електро чобіток щоб гріти ноги, але килимок зручніше коли часто встаєш\сідаєш.- Достоинства:
- гріє ноги, зручно
- Недостатки:
- нема елементів управління, ні кнопки ні регулювання температури
- Продавец Fex
Дякуємо за відгук!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Fex. Цвет: Серый
Добре гріє, на жаль немає терморегулятора, приходиться вимикати, а холоне він доволі швидко. Перший день трохи запах був, але на наступний все було добре. Загалом класна річ, рекомендую
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Fex. Цвет: Коричневый
Дуже задоволений придбаним килимком. Віддалена робота стала комфрртною. Замість WiFi-розетки придбав подовжувач з кнопкою і вмикаю чи вимикаю килимок кнопкою)
- Достоинства:
- Комфортно
- Продавец Fex
- Молчанова О***Отзыв от покупателя. Продавец: Fex. Цвет: Серый
дуже сподобався, особливо в час коли ще не ввімкнули опалення, а вже в домі холодно, дякую виробникам дуже корисний виріб.
- Достоинства:
- єкономний, зручний, беспечний,
- Недостатки:
- немає вимикача на проводі( був би дуже доречний)
- Юрій Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Fex. Цвет: Коричневый
Гріє до комфортної температури, не перегріває, ноги перестали мерзнути і це вже добре. Подивлюсь як проявить себе під час опалювального сезону, очікування цілком оптимістичні)
- Достоинства:
- Їсть небагато електроенергії
- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Fex. Цвет: Серый
Всім рекомендую, добре гріє ноги (не занадто, якраз в самий раз по теплоті)
- Достоинства:
- Приємно гріє
- Недостатки:
- Відсутній вимикач
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Fex. Цвет: Коричневый
греет отлично.
- Достоинства:
- работает
- Недостатки:
- кот царапать пытается
- Продавец Fex
Спасибо за Ваш отзыв, обращайтесь еще!
- МихаилОтзыв от покупателя. Продавец: Fex. Цвет: Синий
Использую ежедневно по 8-10 часов в течении двух месяцев. Работаю за столом, и ноги всегда на нём. На удивление ещё работает) Думал сломается. Иногда даже сильно горячо становится, но отключается сам периодически.
- Достоинства:
- Греет
- длОтзыв от покупателя. Продавец: Fex. Цвет: Серый
в мене постійно мерзнуть ноги, то цей килимок - спасіння. Але такий виявився прям великий, мені здається, можна було брати менший.
- Достоинства:
- класно гріє, якісний на вигляд.
- Недостатки:
- не вистачає вимикача - потрібно витягати з розетки.
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Fex. Цвет: Коричневый
Гарний коврик, пишу вiдгук пiсля кiлькох мiсяцiв тестування. Брала для пiдлiтка, так як багато часу проводить за компом. Ми його не вимикаемо практично, хотiлося ще б бiльше потужностi, тобто ви повиннi розумiти, що температура комфортна, але немае вiдчуття сильного обiгрiву. Продавець топчик!
- Достоинства:
- Гарна якicть
- Недостатки:
- Хотiлося б больше нагрiву
- Продавец Fex
- НиколайОтзыв от покупателя. Продавец: Fex. Цвет: Серый
Неплохо было бы иметь несколько режимов нагрева и выключатель, сейчас выключение происходит вилкой. Но не критично
- Достоинства:
- Это уже второй такой коврик, оба свою задачу выполняют хорошо.
- Недостатки:
- Был неприятный запах несколько дней. Один режим нагрева
- Андрей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Fex. Цвет: Серый
брал для неотапливаемого склада, честно говоря- под ноги пожалел класть,а вот под ноутбук и мышку - самое оно можно работать без перчаток (правда у нас еще и мороза больше -5 не было))
- Достоинства:
- качество материала, исполнение
- Недостатки:
- нет выключателя
- Продавец Fex
Рады, что Вы довольны покупкой!
- Продавец Fex
P.S. Скоро морозы, заказывайте еще коврик под ноги!) Спасибо за Ваш отзыв!
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Fex. Цвет: Синий
Повернула товар.Чекаю на гроші.Якщо не до чекаюсь,то ще залишу один відгук.Гріє зовсім трішки.Не сподобалось.Повернула товар за свої кошти тільки через Нову Пошту.Будьте обережні.
- Максим
Трошки це скільки ? Бажано в градусах
- Николай О***Отзыв от покупателя. Продавец: Fex. Цвет: Синий
Коврик за 400грн спустя три часа превращается в коврик за 50 грн и проводок с вилкой в подарок.
- Достоинства:
- Поработала 3 часа))
- Недостатки:
- Сгорела, перестала греть спустя 3 часа
- Продавец Fex
Доброго дня! Вам відправлено килимок на заміну по гарантії Якщо б будь який прилад не ламався, то і гарантії на нього б не було. Бо не потрібно. Але ж на будь який товар дається гарантія, бо він може зламатися.
- Інна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Fex. Цвет: Серый
За два дні не інтенсивного користування грілка для ніг стала виглядати так, як на фото, лежала на рівній поверхні і ніхто її не деформував.
- Достоинства:
- Два дні по три години гріла.
- Недостатки:
- Воняє хімією, надвисока ціна для речі, яка працювала два дні, неякісні матеріали, деформація.
- Продавец Fex
Добрий день!
Дякуємо за відгук та за фото.
Як вказано в інструкції, не можна зверху класти нічого теплоізолюючого - бо буде перегрів. Шкода, що Ви не ознайомились з інструкцією перед використанням
Ви завжди можете звернутися до сервісного центру - на килим надається гарантія 12 місяців.