Отзывы покупателей о Алмазная мозаика 30х40см Трио котят АМС-155 (без подрамника)
- Лілія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: DMN
Дякую за швидку доставку і якісний товар
- Достоинства:
- Швидка доставка і безкоштовна через поштомат
- Тетяна І***Отзыв от покупателя. Продавец: DMN
Мозаїка гарна, але немає листка з розшифровкою кольорів. Чи можна якось його до отримати у вигляді фото? Дуже потрібно!!! Дитина розстроїна...
- Достоинства:
- Гарна картина, клейкий шар добре ліпить.
- Недостатки:
- Немає листа з розшифровкою кольорів.
- Продавец DMN
Доброго дня, листок-вкладку скинули на вайбер. дякую!
- Каріна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: DMN
Дуже сподобалась картина, гарно переливаються алмазики на світлі , рекомендую
Єдине що самі алмазики трішки менші за розмітку картини, тому іноді між ними є простір , на загальний вигляд картини не дуже впливає , але при приклеюванні , не дуже зручно(
Дякую , посилка прийшла вчасно- Достоинства:
- Дуже гарна , алмазів більше ніж потрібно, тому можна не боятись загубити декілька штучок)
- Недостатки:
- Трішки менші алмазики, ніж мають бути
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: DMN
Мені подобається дуже
- Валерия К***Отзыв от покупателя. Продавец: DMN
Прийшло швидко, але самі алмази менші аніж по картинці , чітко ставлячи на квадратики , між кожною алмазинкою залишається місце і це помітно і виглядає не гарно
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Дуже малі алмази , не відповідають картинці
- Ирина М***Отзыв от покупателя. Продавец: DMN
Все чудово, картина гарна і приємлема ціна.
- Достоинства:
- Все чудово
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: DMN
Брала дочці на подарунок. Дуже гарно вийшло.
- Надежда Г***Отзыв от покупателя. Продавец: DMN
Чудова картина, яскравий малюнок.
- Недостатки:
- Без підрамника. Але в описі це було зазначено.
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: DMN
Гарний набір, дитина задоволена)
- Недостатки:
- Не має підрамника)
- Поліна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: DMN
Несподобалась посилка
- Недостатки:
- Довга доставка, погане упакування, відсутність насадок, немає дерев‘яної рамки, неправильний розмір
- Продавец DMN
Доброго дня. ми засмучені, що вам не сподобалась посилка. Замовлення ви зробила 16.07 в 22:50. 17.07 ми відправили посилку, 21.07 вона була у вас на Точці видачі. Ви ж замовляли безкоштовну доставку на Точку Видачі Розетка, де і вказано, що доставка 3-5днів. Ваша посилка приїхала за 4 дні. На рахунок упакування: наші набори продаються в красивій коробці. але ми змушені упаковувати їх додатково в картон, плівку і скотч, щоб товар доїхав до вас не пом'ятим і непошкодженим! В описі товару вказано, що рамка не входить в комплект, розміри картини 30х40см
- НаталіяКОтзыв от покупателя. Продавец: DMN
Дуже гарні коти. Яскрава картина.
- Геннадій П***Отзыв от покупателя. Продавец: DMN
Дитина прибирала в кімнаті і випадково викинула вкладиш-розшифровку з нумерацією алмазів та символьними позначеннями на схемі. Зв'язався з продавцем, який оперативно надіслав фото вкладиша-розшифровки.
- Достоинства:
- Мозаїка дуже сподобалась дитині!)
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Ольга Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: DMN
Дуже сподобалася картина
- леся п***Отзыв от покупателя. Продавец: DMN
Купувала мозаїку на подарунок 7 річній дівчинці.
Відкривши коробку все сподобалось: в наявності 22 кольори.
Схема зрозуміла, ціна з урахуванням промокоду такаж гарна.
Мені сподобалось, думаю що і 7 річній дівчинці Тіні також повинно сподобатись :)- Достоинства:
- компактний
- Недостатки:
- не виявила
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: DMN
Проблема решена
Заказывала мозаику по скидке,выслали после окончания скидки по полной цене,хотя уверяли,что скидка будет
- Литовчено А***Продавец: DMN
Мозаика без деревянной рамки, чисто холст не лучшего качества.
- Недостатки:
- 1) Холст не лучшего качества .
2) Отсутствует деревянная рамка
- Продавец DMN
Дякуємо вам за відгук. Так, набори без підрамника. Полотно з підрамником коштує на 120грн дорожче. На рахунок якості холста ви не праві - у нас хост щільності 300г/м2 з глянцевим покриттям, набагато щільніший і кращої якості, ніж у інших виробників
- Руслана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: DMN
Чудова мозаїка! Обслуговуння на вищому рівні! Замовлення робити легко та швидко! Дякую компанії за гарну співпрацю!
- Достоинства:
- Прекрасна співпраця з менеджером. Якість та краса товару.
- Недостатки:
- Немає.
- Ольга Х***Отзыв от покупателя. Продавец: DMN
Не чекала, що товар буде такий якісний та красивий, рекомендую на будь-яке свято у якості подарунка для дитини. Приємний продавець. Дякую за товар.
- Достоинства:
- Якисний, красівій подарунок
- Елена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: DMN
Дуже сподобався набір.
Камінців вдосталь і гарної якості, ще багато залишилось.
Картинка вийшла, така ж гарна, як на фото.
Комунікації з менеджером, залишили приємні враження, доставили дуже швидко- Продавец DMN
Дякую Вам за чудовий відгук. Всього Вам тільки найкращого!!