Отзывы покупателей о Робот (мойщик) для мойки окон Chovery CL.1
- AI аналіз відгуків88 відгуків: позитивний: 82%, нейтральний: 11%, негативний: 7%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Анна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TopRobots. Цвет изделия: Белый
Класна штука! Звісно, миє не ідеально, і в куточках трохи лишається. Але загалом, я задоволена. Головне прочитати інструкцію, і все робити правильно.
Дуже приємний продавець. Швидко відправили прислали власну відео-інструкцію з користування.
А ще в комплекті аж 5 пар змінних ганчірочок на щітки. Я була вражена такою кількістю. Круто!
Один раз всі вікна перемила. Побчимо, як далі працюватиме. Шкода, що немає гарантії.- Достоинства:
- Миє вікна сам, поки я п'ю каву.
- Недостатки:
- Не миє рами, не перестрибує сам з одного вікна на інше)))
- Продавец ЯКЮПБ
Дякуємо за Ваш відгук!
Нам приємно з Вами працювати)
стосовно гарантії, при купівлі робота, є додаткова опція, її можна докупити на 1 чи 2 роки!)
- ВолодимирПродавец: TopRobots. Цвет изделия: Белый
Дуже крутий гаджет, перетворює миття вікон з мук на насолоду, на одне вікно з двох сторін йде приблизно 10 хв по 5 на одну сторону. До вікна присмоктується сильно, тобто страху що він може відпасти немає зовсім. Якість миття я би оцінив на тверду 5, розводів не залишає і миє чудово якщо все правильно робити. Спочатку піднімається вгору і робить проходи в сторони потрохи спускаючись, по закінченню подає звуковий сигнал. Дуже легкий у використанні, все просто і зрозуміло. Шнур блоку живлення реально довгий, ні до одного вікна не використовував подовжувач. Однозначно вартує своїх грошей, сподіваюсь прослужить довго. Якість самого робота хороша, добре зібраний нічого не скрипить не люфтить і загалом виглядає гарно і якісно. Також хочу відзначити ввічливість продавця, та зворотній зв'язок. Якщо винкнуть якість питання продавець надасть на них відповідь.
- Достоинства:
- Простота миття і користування роботом, якість миття. Особиста безпека у кого вищі поверхи, економія своїх сил та часу. Однозначно рекомендую.
- Недостатки:
- Через круглі щітки не вимиває в кутках, але зовсім трішки і це легко поправити вручну і зовсім не принципово. На загальну картину помитого вікна практично не впливає
- Продавец TopRobots
Дуже дякуємо за відгук! Це дуже цінно для нас)
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: TopRobots. Цвет изделия: Белый
Шикарная вещь ,моет не только окна ,но и плитку
- Достоинства:
- Все
- Продавец TopRobots
Дякуємо за відгук, наші клієнти найкращі !)))
- Семён В***Отзыв от покупателя. Продавец: TopRobots. Цвет изделия: Белый
Встановив, запустив, прогнав скільки треба циклів і вікно чисте. Ну так, там куточки ці, але реально мені все одно на них.
Не забудьте придбати 2 батарейки (тип "ААА") в пульт бо по класиці їх нема в комплекті (це нормально).
Вікна до яких ніяк не доходили руки, бо не було часу та натхнення тепер чисті.- Достоинства:
- Робе, 4 ганчірки в комплекті
- Семён В***
Мав на увазі 4 комплекта ганчірок
- Продавец TopRobots
Дякуємо за ваш відгук!!!!
В комплекті з роботом 10 шт ганчірок (2 шт на самому роботі, а 8 шт в додатковому пакеті))))
Загалом 5 пар)
- Светлана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TopRobots. Цвет изделия: Белый
Дуже вагалась, бо загальні відгуки про такі роботи дуже різні. Навіть не знаю,ому обрала саме цей, і не пошкодувала жодного разу. Це дуже зручно, швидко і якісно.
Здивувала якість миття при мізерній витраті миючого засобу. Коли я мила дзеркальні двері шаф-купе та вікна, я задихалась від постійного розпилення рідини. Зараз на величезні двері зі склом вистачає 3-4 пшики.
Вікно миє за 4-5 хвилин.
Коротше, шкодую, що раніше не купила.- Достоинства:
- Реально чисті поверхності, А руки при цьому не відвалюються.
- Недостатки:
- Не бачу
- Продавец ЯКЮПБ
Дякуємо за відгук!!!
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: TopRobots. Цвет изделия: Белый
Дівчатка, а може і є хлопчики, які слідкують за чистотою вікон. Я вам скажу хороша річ за свої гроші. В мене це перший кандидат на допомогу чистих вікон на 11му поверсі - чесно, дуже задоволена. Якщо то перший раз використання після зимових забруднень , то думаю слід використати декілька разів. Спочатку добре змочені серветки, а потім можна меньше. І вуаля!!!!
Єдине, купіть ще декілька пар серветок, наприклад, 1 пара серветок на 1 площу вікна(як правило, вікно має 2 сторони). А потім всі забруднені серветки в пральну машину . І ви просто неймовірна жіночка)- Достоинства:
- Ціна нормальна.
- Недостатки:
- Хотілося б якийсь акумулятор звичайно
- Продавец TopRobots
- Ия Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: TopRobots. Цвет изделия: Белый
Живу на 19 этаже, поэтому такой помощник -спасение.Помыл окна отлично (лучше чем я, поскольку я не альпинист ни разу). Покупкой довольна
- Достоинства:
- Хорошо моет окна
- Недостатки:
- Не обнаружила
- Продавец ЯКЮПБ
Дякуємо за Ваш відгук !
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TopRobots. Цвет изделия: Белый
Дуже довго обирала і зупинилася на цій моделі робота. Для мене ідеально. Миє плитку в ванній кімнаті, скіналі на кухні, джеркала і звичайно ж вікна.
- Достоинства:
- Вікна чисті без жодних зусиль. Жодного разу не відпав від поверхні.
- Недостатки:
- Не миє в куточках вікон (про це читала і раніше), трішки шумний, залишив ворс при митті дзеркала, надіюся після прання це зникне.
- Маріна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TopRobots. Цвет изделия: Белый
Попередні відгуки всі абсолютно правдиві..
Чудовий помічник для миття всього.. а от ті "кутики" до яких не добратись-зовсім не питання-коли мені не треба висіти на величезних вікнах.Щоб їх вимити я так змучувалась ,що світа білого не бачила.Сьогодні встигла зробити купу справ.".миттям "вікон займався чоловік - )).До речі ,я доволі скептично ставилась до цього гаджету..але нелюбов мити вікна перемогла і скепсис і економність..Не шкода)Рекомендую.- Достоинства:
- Помічник
- Недостатки:
- Да начхати на оті"кутики"..витерла за півсекунди.
- Продавец TopRobots
Дякуємо за Ваш відгук!!!!
- Микита З***Отзыв от покупателя. Продавец: TopRobots. Цвет изделия: Белый
Чудовий товар , миє вікна та дзеркала , якщо робот впирається в якусь перешкоду корпусом , то він просто стоїть на місті і крутить своїм колесом ( його потрібно відключити і забрати з того місця де він застряг ) він реагує на перешкоди тільки своїми колесами коли впирається в перешкоду ,намагаюся помити плитку в ванній кімнаті , не вийшло він не хоче рухатися в гору ( хоча там де він помив плитка була чистою та гладкою ) . Перший раз коли його запустив з іншої сторони вікна було трохи лячно , але все добре він цілий не відпав ( мив два рази бо вікно не милося 2 роки ) 4/5 бо не миє кутки вікон
- Достоинства:
- Точно краще помиє чим ви руками , миє з усіх сторін
- Недостатки:
- Кутки не миє
- Продавец TopRobots
Дякуємо за відгук!
1. стосовно миття плитки у ванній - якщо пристрій "не хоче" рухатися в гору, значить йому недостатньо зарядженої батареї страхувальної. Перед використанням зарядіть будь ласка деякий час, тоді він вправно "побіжить" в гору. Або, можливо, серветки були занадто вологі, їх достатньо пшикнути засобом для скла 3-4 рази.
2. так, кутки не домиває 1,5 см діаметром, по периметру миє впритул. Але нажаль цей недолік властивий всім роботам для миття вікон, навіть квадратним (в них на кутах коліщата).
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: TopRobots. Цвет изделия: Белый
Дуже класний помічник. Краї і кути вікон варто додатково протерти, але це дрібниці і наврядчи за таку ціне могло бути краще.
Для більш зручного і неперервного прибирання варто замовити додатковий комплект ганчірок (продавець сам запропонував і я не пожалкував). Разом їх в мене 22 штуки (10 було в комплекті + 12 додаткових) - цього цілком вистачає на декілька повнорозмірних вікон або вимити величезний балкон. Нові шматки можуть можуть лишати ворс, але після прання це вирішується.
Зрозумілий і простий у викоританні пульт дозволяє налаштувати маршрут по якому буде мити.- Продавец ЯКЮПБ
Дякуємо за відгук !)
- Микола М***Отзыв от покупателя. Продавец: TopRobots. Цвет изделия: Белый
Не впевнений, що якщо б мив я сам, то було б наскільки якісно. Ось би якщо б він ще міг перестрибувати через стіни і рами:)
- Достоинства:
- Автоматична мийка вікон з більшою якістю, ніж людина
- Продавец ЯКЮПБ
Дякуємо за Ваш відгук!!)
- Елена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TopRobots. Цвет изделия: Белый
Возможно один из лучших помощников по дому!!!
Со своей задачей справился !
Надеюсь он будет ещё долго работать и радовать меня , чистотой окон и зеркал!!!
Моя мечта осуществилась -отличный подарок к моему Дню рождения!!!- Достоинства:
- Все выполнил на отлично!
- Недостатки:
- Новый,пока не обнаружила!)
- Продавец TopRobots
Дуже приємно читати ваші відгуки!!
- Марина І***Отзыв от покупателя. Продавец: TopRobots. Цвет изделия: Белый
Роботою даного чуда задоволена повністю. В наборі є все необхідне, особливо порадували додаткові тряпочки. Окрема вдячність продавцю за наглядну інструкцію з використання
- Достоинства:
- Робить мою роботу
- шаптала н***Отзыв от покупателя. Продавец: TopRobots. Цвет изделия: Белый
Мойщик чудовий, зручний, відмиває вікна зовні, вручну це було неможливо!
- Достоинства:
- Зручність
- Недостатки:
- Звісно миє не ідеально, але достатньо
- Продавец TopRobots
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: TopRobots. Цвет изделия: Белый
За 2 дні перемив купу поверхонь. Помила глухі вікна на балконі, де не мила вже кілька років, бо важко дістати. Натерла дзеркала на шафах-купе. Супер-помічник. Тепер миття скляних поверхонь - це не тяжкий обов'язок. Включив, а сам у цей час робиш якусь іншу роботу
- Достоинства:
- Швидко, якісно
- Недостатки:
- Поки не виявила
- Продавец ЯКЮПБ
- Тетяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: TopRobots. Цвет изделия: Белый
Напрочуд дивний помічник! Вперше за багато років я при боязні висоти вимила всі вікна. Чудове придбання!
- Достоинства:
- Результат та легкість використання
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец TopRobots
- Диана К***
Підкажіть будь ласка, як ваш досвід користування за рік? Виявили якісь недоліки?
- Виктория Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TopRobots. Цвет изделия: Белый
Встановила і він миє самостійно, а я можу економити свій час. Купили також, бо є вікна, які неможливо помити руками, бо не дістати. Легко помив і їх. Вікна після будівельних робіт мила двічі, що зайняло мінімум часу, а не весь день, якби руками.
- Достоинства:
- Легко миє там, де фізично неможливо дістати
- Недостатки:
- не миє кутки
- Продавец TopRobots
дякуємо за Ваш відгук!!!!!!!
- Михайло Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TopRobots. Цвет изделия: Белый
Економить купу часу, миє вікна на 8 поверсі, куди я через страх висоти в житті не полізу..
Не пожалкуєте, якщо купите- Достоинства:
- Швидко, економить купу часу
- Недостатки:
- якщо зникла мережа, зупиняє роботу
- Продавец TopRobots
Дякуємо за відгук!!!
- КостянтинОтзыв от покупателя. Продавец: TopRobots. Цвет изделия: Белый
Дуже сподобалось використання робота. Раджу докупити додаткові серветки, щоб було по 2 комплакта на кожне вікно, особливо якщо мити вікна раз-два на рік. Бо краще спочатку проходити сухою для збору пилу, а потім - з засобом начисто.
Все рівно миття займає час, але тепер можна просто дивитись як воно працює :)- Достоинства:
- Миє якісно, зручно використовувати
- Недостатки:
- Не миє рами, лише скло. Не повністю вимиває в кутках.
- МСОтзыв от покупателя. Продавец: TopRobots. Цвет изделия: Белый
Дуже класна річ для побуту.
- Недостатки:
- Трішки шумний.
- Продавец TopRobots
- Александр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TopRobots. Цвет изделия: Белый
Дуже гарний пристрій, дуже вдала покупка,
- Достоинства:
- Співвідношення ціна якість
- Недостатки:
- Принципово не може мити куточки, для мене несуттево
- Продавец TopRobots
- Минько И***Отзыв от покупателя. Продавец: TopRobots. Цвет изделия: Белый
Найкраще придбання техніки за останні 5 років)
Не розумію чому не придбала раніше. Вікна ідеально чисті, не домимиті кутики не бісять взагалі- Продавец TopRobots
Дякую!!!!
- Диана К***
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: TopRobots. Цвет изделия: Белый
Кльова штука, помив вікна, які не мились кілька років на 24-му поверсі. На одному вікні забуксував і вважав, що він закінчив. Прийшлось порулити трохи пультом. Пульт - корисна штука, бо кілька разів він ззовні закінчував роботу хз де і можна було йому сказати куди підповзти, щоб зняти.
- Достоинства:
- Сам миє вікна
- Недостатки:
- За рахунок того, що оці "швабри" круглі - не помиє в кутах
- Продавец TopRobots
Дякуємо за Ваш відгук !!!!
- Євген П***Отзыв от покупателя. Продавец: TopRobots. Цвет изделия: Белый
Товар прийшов доволі швидко. Комплектація відповідає заявленій. Надійно присмокнується. Прибирання робить доволі швидко. Цікаво спостерігати за ним ))
Зрозумілий інтерфейс, з пультом навіть бабуся розібралася.- Достоинства:
- Миє всюди де треба. Дуже брудне скло відмиває за 2-3 повтори
- Недостатки:
- Очевидний недолік через круглу геометрію: в куточки не дістав. Але радіус в куточках доволі маленький
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: TopRobots. Цвет изделия: Белый
Гарний роботи. На 17 поверсі мити вікна стало задоволення. Звісно, куточки не вимиває, бо круглої форми ...але мене це не особливо турбує
- Достоинства:
- Все супер
- Недостатки:
- Поки що не знайшла
- Татьяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TopRobots. Цвет изделия: Белый
Дуже задоволена даним пристроєм. За рахунок кабеля працює безперервно. Очищує без розводів і досить швидко.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец TopRobots
Дякуємо за відгук!!!!!
- Ольга Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: TopRobots. Цвет изделия: Белый
Дуже зручний у використанні
Увімкнув та сам миє - Олена З***Отзыв от покупателя. Продавец: TopRobots. Цвет изделия: Белый
Опис відповідає дійсності. Продавець- професіонал своєї справи: проконсультувала, дала дієві та слушні поради та рекомендації. Купити додатковий набір ганчірок було вдалою ідеєю, бо вікон в квартирі багато. Дякую!!!
- Достоинства:
- Чудовий помічник у митті вікон
Дякуємо за замовлення!!!)
- Карина А***Отзыв от покупателя. Продавец: TopRobots. Цвет изделия: Белый
Классная штука! Давно такой хотела,решилась и не пожалела! Ставлю мыть по два раза и отлично. В 100 раз лучше чем самой заниматься этими окнами.
Дякуємо за ваш відгук!!!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: TopRobots. Цвет изделия: Белый
Дійсно Робот нового покоління! Гарно миє, присмоктується намертво до скла, миє і натирає гарно і швидко! Перед роботою заряджається до зеленого вогника і увімкнений у мережу далі працює. Дуже задоволена і вражена! Щиро Дякую і Продавцю і Розетці! Продавець швидко доставив товар і надіслав відео і рекомендації щодо користування, де все зрозуміло! Все робила по відео інструкції! І додаткові ганчірки ще придбала!
Дякуємо за відгук!
всі покупці TopRobots отримують в подарунок детальну відеоінструкцію та рекомендаціії, засновані на власному досвіді використання Chovery!
- Заріцький О***Отзыв от покупателя. Продавец: TopRobots. Цвет изделия: Белый
Відмінна річ. Чесно кажучи трішки скептично ставився до таких речей, але поки приємно здивований. Надіюсь пропрацює довго. В міру шумний, добре тримається на вікні, просте керування за допомогою пульта.
- Достоинства:
- Відносно добре виє вікна, за 3-4 проходи навіть дуже добре. Просте керування. Багато тряпочок в комплекті. Довгий шнур живлення.
- Недостатки:
- Не миє кути вікон. Може я ще не розібрався, але верхню полосу вікна волога(нижня) тряпочка не миє в авто режимі, треба вручну побавитись. Відсутність гарантії.
- Продавец ЯКЮПБ
- Продавец ЯКЮПБ
Звертаємо Вашу увагу, що не тільки нижню ганчірку потрібно бризкати засобом для миття скла, а обидві, тоді і верхня смужка вікна буде помита.
На рахунок гарантії - 1 рік, згідно законодавства.
У разі проблем, ви можете звернутись через кабінет Розетки!
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: TopRobots. Цвет изделия: Белый
Спасибо большое за оперативность отправки и за полное описание, подробное видео работы робота. Наш "мальчик - помощник" прекрасно справляется с мойкой окон. Быстро, качественно и без разводов))
- Достоинства:
- Прекрасный помощник
- Недостатки:
- Не увидели
- Продавец ЯКЮПБ
Дякуємо за Відгук!!!
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: TopRobots. Цвет изделия: Белый
Роботом задоволена, значно спрощує миття вікон. Перед прибиранням потрібно підзаряджати деякий час. Також зручно ним стіни кахлеві у ванній мити - гарно відтирає. Подобається, що він досить компактний, не займає багато місця. Незамінна річ, якщо живеш на високому поверсі. Миє як на мене гарно, без розводів.
- Юрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TopRobots. Цвет изделия: Белый
Апарат-супер! Навіть не очікував такого результату. Головне-правильний алгоритм дій. Спочатку пройтись сухими мочалками, потім два рази пшикнути мийним засобом і піти пити каву. Результат відмінний!Особливо для тих хто живе на верхніх поверхах.
- Достоинства:
- Якість миття.
- Недостатки:
- Не виявив
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: TopRobots. Цвет изделия: Белый
Простий в користуванні, пульт впринципі не потрібен. Одна кнопка і все. Розводів не лишає. Загалом все ок.
Хоча оці чохли, які одягаються на робот, туго залазять і забирає час одягнути їх. Але загалом все чудово. Під час першого разу набиваєте руку, і далі уже все по накатаній іде.- Продавец TopRobots
Дякуємо за ваш відгук!!!