Отзывы покупателей о Мячик LIKER 7 для собак мелких и средних пород

Код:  311995385
Оценка пользователей 4.84/5
  • Татьяна М***

Гарна іграшка. Доставили швидко. Дякую

Достоинства:
    Міцний і легкий
    Недостатки:
    Не виявила

Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги м’яча LIKER і залишилися задоволені покупкою.

• Валерий А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZOO-RANGER. Цвет: Оранжевый

На пару гривень дорожче за 5 см, але зручніший.

Достоинства:
    Сподобався
    • Продавец  ZOO-RANGER

Дякуємо за відгук!

• Юрий Б***

Для цвергшнауцера ідеальний.

Добрий день, шановний Юрію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги м’яча LIKER і залишилися задоволені покупкою.

• Татьяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

Мячик хороший,прыгающий. Для совсем маленькой собачки тяжеловат. Лучше подойдет для средней и большой.

Достоинства:
    Нормальный
    Недостатки:
    Тяжеловат

Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний! Ми раді, що Ви оцінили переваги м’яча LIKER і залишилися задоволені покупкою. Для власників зовсім маленьких собачок ми пропонуємо м’ячик меншого розміру — LIKER 5 см, який може бути зручнішим для гри.

• Анастасия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

Классный мячик, собака была очень счастлива такому подарку!

Добрий день, шановна Анастасіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки LIKER та залишилися задоволені покупкою.

• Лістратенко В***

Чудовий мячик

Достоинства:
    Чудовий мячик
    Недостатки:

Добрий день, шановний Вікторе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки LIKER та залишилися задоволені покупкою.

• Борис А***

Хороший мячик вже 2 місяця користуємось

Добрий день! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки LIKER та залишилися задоволені покупкою.

• Вероніка К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

Улюблений м'ячик! У нас собака 7кг, проте цей розмір любить більше, ніж 5см в діаметрі. Цей м'яч не надто твердий, і не настільки м'який, щоб його розгризти. У нас іще жоден такий не розгризав, проте постійно губимо ці м'ячі на вулиці. Але у них така ціна, що не шкода, особливо коли собаці в радість))

Достоинства:
    Міцний, м'який, стрибучий
    Недостатки:

Добрий день, шановна Вероніко! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки LIKER та залишилися задоволені покупкою.

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

Брала по відгукам. Вже граються 2 місяців але м'яч живий. Гарна якість. Однозначно рекомендуємо.

Достоинства:
    Міцний. Легкий
    Недостатки:

Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки LIKER та залишилися задоволені покупкою.

• Ірина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

М'ячик прикольний. Розмір підійшов на всі 100%.

Добрий день, шановна Ірино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки LIKER та залишилися задоволені покупкою.

• Даніїл М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

просто хороший мячик, теперь у нас три таких хватает на пол года год даже если оставлять с собакой. для Джек Рассела самое то.

Достоинства:
    долговечность
    Недостатки:
    раньше делали их немного твёрже и собаке было сложнее вгрызца и выпотрошить его

Добрий день, шановний Даниїле! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги м'яча LIKER та залишилися задоволені покупкою. М'яч LIKER виготовлений із композитного полімерного матеріалу, завдяки чому виріб міцний та м'який одночасно. Аби іграшка служила якомога довше, її розмір повинен відповідати розміру пащі собаки.

• Сергей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

Отличный мяч, хватает в десять раз на дольше чем тенисный. Собака Сеттер 5лет.

Добрий день, шановний Сергію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки Liker та залишилися задоволені покупкою.

• Татьяна Н***

Собака задоволений, постійно грається

Достоинства:
    Чудовий м'яч
    Недостатки:
    Невиявлено

Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки Liker та залишилися задоволені покупкою.

• Саша С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

Добрий день! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки Liker та залишилися задоволені покупкою.

• Юлия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

Гарний м'ячик. Джек рассел його обожнює і відносно довго з ним грається. Часто купую цю іграшку

Достоинства:
    Якість. Привабливість для песика
    Недостатки:

Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки Liker та залишилися задоволені покупкою.

• Аделина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMZip Care

Гарні, якісні мʼячі, використовую для самомасажу

• Продавец  AMZip Care

щиро вдячні за ваш відгук!

• Наталія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

М'яч топ, прослужив у коргі 2.5 роки. Придбали новий повторно, обновити. Якість гарна, міцний.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:

Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок і гарні фото! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки Liker та залишилися задоволені покупкою.

• Станіслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

Легкий, плаває, не абсорбує вологу. Гарно стрибає. Пес задоволений, не можу забрать.

Достоинства:

Добрий день, шановний Станіславе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки Liker та залишилися задоволені покупкою.

• Лариса В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

Гарний м'ячик, песику сподобався - можна і побігати за ним, і погризти

Добрий день, шановна Ларисо! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки Liker та залишилися задоволені покупкою.

• Каріна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

Взяла для 8 місячної кролячої такси, яка розриває всі іграшки за 3-5 хвилин. Цим м’ячем тільки граєм, не залишаю на одинці бо нічого не залишиться. Після двох ігор, вже процеси від зубів, тож він не дуже міцний.

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість

Добрий день, шановна Каріно! Дякуємо за зворотний зв'язок! М'яч LIKER виготовлений із композитного полімерного матеріалу, завдяки чому виріб міцний та м'який одночасно. Собакам приносить задоволення занурення зубів у матеріал м'яча і, на відміну від виробів з більш твердих матеріалів, LIKER безпечний для зубів та ясен чотирилапих.

• Юлія К***

Одна з улюблених іграшок

Достоинства:
    Довговічна, без запаху
    Недостатки:

Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги м'ячика LIKER та залишилися задоволені покупкою.

• Олійник Ж***

При том, что качество хорошее, но для амстаффа хватает только на 2-3 месяца

Достоинства:
    плотная резина
    Недостатки:

Добрий день, шановна Жанно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги м'яча LIKER. М'яч LIKER виготовлений із композитного полімерного матеріалу, завдяки чому виріб міцний та м'який одночасно. Собакам приносить задоволення занурення зубів у матеріал м'яча і, на відміну від виробів з більш твердих матеріалів, LIKER безпечний для зубів та ясен чотирилапих.

• Наталия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

Уже неделю гоняем мяч. Годовалая такса. Очень неплохо себя показывает . Есть следы зубов, но держится отлично. Однозначно рекомендую. Собака одобряет.

Достоинства:
    Прочный, прыгучий.
    Недостатки:
    Пока нет

Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги м'яча LIKER та залишилися задоволені покупкою.

• Сергей Г***

За 2 дні цуцяня м‘яч згриз

Добрий день, шановний Сергію! Дякуємо за зворотний зв'язок! М'яч LIKER виготовлений із композитного полімерного матеріалу, завдяки чому виріб міцний та м'який одночасно. Собакам приносить задоволення занурення зубів у матеріал м'яча і, на відміну від виробів з більш твердих матеріалів, LIKER безпечний для зубів та ясен чотирилапих. Ми не рекомендуємо залишати вихованця наодинці з іграшкою.

• Софія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

Класний м'ячик. Купувала для Джек Рассел Тер'єра, грається з задоволенням. Легкий та за пів року цілий, наша собака ще та гризунка, його ні трохи не розгризла. Рекомендую.

Достоинства:
    Легкий, не кришиться, стрибає від підлоги

Добрий день, шановна Софіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги м'яча LIKER та залишилися задоволені покупкою.

• Алексей

Добрый день, який розмір м'яча порадите для джек рассела?

Добрий день, шановний Олексію! Дякуємо за запитання! Для вашого улюбленця підійде LIKER у розмірі 5 см або 7 см.

• Татьяна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

Купила несколько мячей на 2-х собак - стафф и мелкая порода. Оба постоянно играют, грызут их нещадно, забирают друг у друга - при этом, через 3 месяца, все мячи целые. С вмятинами конечно, но нету выгрызенных частей.

Достоинства:
    Крепкий, яркий, легкий
    Недостатки:

Здравствуйте, уважаемая Татьяна! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества мяча LIKER и остались довольны покупкой!

• Виктория И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

Прошёл почти месяц с момента покупки. Мяч цел и невредим. Собака не теряет к нему интерес. Мне кажется, что он и зубы чистит с наружной стороны , это если судить по звуку ))).
    И обнаружен ещё один плюс-мяч можно кидать дома, не боясь разбить шкафчики со стеклянными вставками. Я очень переживала по этому поводу , но дети и собака доказали, что мои волнения напрасны ;))))
    Рекомендую еще раз !

Недостатки:

Здравствуйте, уважаемая Виктория! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества мяча LIKER и остались довольны покупкой!

• Виктория И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

Мяч самый крутой. Лёгкий, очень прочный , собакен его обожает.
    До этого были два резиновых мяча из зоомагазина - не продержались и недели.

Достоинства:
    Качество, лёгкость.

• Певченко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

Брал для джек-рассела, за две недели мячик еще целый :)
    Хорошо прыгает, яркий цвет, можно легко найти в траве.

Достоинства:
    Легкий и мягкий
    Недостатки:
    нету

Здравствуйте, уважаемый Василий! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества мяча LIKER и остались довольны покупкой!

• Андрей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

Классные мячики! Очень качественно сделаны.

Достоинства:
    Ез запаха
    Недостатки:

Здравствуйте, уважаемый Андрей! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества мяча LIKER и остались довольны покупкой!

• Людмила Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

Легкий удобный - самый любимый мячик и у мамы и у дочки овчарки (с 2х. мес)
    Отдали дочке мамин мячик, поэтому пришлось купить маме :-)

Достоинства:
    Наш самый любимый мячик

Здравствуйте, уважаемая Людмила! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества мяча LIKER и остались довольны покупкой!

• Ольга Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

Найкраща іграшка!!! Всім рекомендую. У нас всі іграшки розгризаються протягом 10 хв. Усім..., крім Лайкерів.

Достоинства:
    Міцний, якісний, легкий, яскравий, не тоне, не травмує ясна
    Недостатки:

Доброго дня, шановна Ольго! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки LIKER та залишилися задоволені покупкою!

• Дмитрий Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

собаке очень нравится, не выпускает из виду, постоянно тягает и сторожит мячи

Достоинства:
    питомцу понравились, крепкий
    Недостатки:

Здравствуйте, уважаемый Дмитрий! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вашему питомцу понравился мяч LIKER и Вы оценили то, что он изготовлен из крепкого материала и остались довольны покупкой!

• Ярослав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

Пёс доволен. Мяч качественный хватит надолго брал 2шт.

Достоинства:
    Качественный
    Недостатки:
    Отсутствуют
  • Каріна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

Чудова іграшка, мій песик відразу почав з нею гратися, зручно тримати. Сам м'ячик приємний, легкий. Швидка доставка.

Достоинства:
    Гарний вигляд, легкий, зручний, звідусіль видно.
    Недостатки:
    Не має

Здравствуйте! Спасибо за Ваш отзыв. Пользуйтесь с удовольствием!

• Васина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

Прекрасного качества мячик, уже несколько месяцев собака с удовольствием играет, а мячик как новый. Игрушка понравилась. Хотим еще такой купить, только побольше

Достоинства:
    Прочный материал, зубы не травмирует, а грызется долго
    Недостатки:

Здравствуйте! Спасибо за Ваш отзыв. Пользуйтесь с удовольствием!