Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Детский автомобильный транспортер с тремя машинками Dickie Toys синий

Код:  312013703
  • олена п***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Ребенку игрушкв понравилась, с рук не выпускает. Машинки похожи на настоящие, реалистичные. Трейлер крепкий, можно разложить на 2 части, можно опускать опоры.Модно добавить другие модельки, поместиться 6 машин

• Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Гарний набір на подарунок.

Достоинства:
    Гарна якість машини, все розкладається, є в наборі ще маленькі машинки теж гарної якості.
    Недостатки:

Добрий день,Ірина, дякуємо, що поділилися своєю думкою, нам важливий зворотній зв`язок від наших клієнтів. Гарного дня!!!

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Чудесный набор. Машинки, включая тягач металлические, сделаны очень добротно. Все платформы автовоза опускаются для погрузки машинок и поднимаются как настоящие. Не мог определиться какой брать, синий или красный, оба нравились. Прислали красный. Ребенок в восторге.

Достоинства:
    Качественный и реалистичный автовоз.
  • Сергій
    Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Я купував цей автотранспортер з машинками для свого сина, ця іграшка дуже йому подобається, а для мене це найголовніше. Виготовлега якісно, та при своїй ціні досить надійна та довговічна. Іграшка має класний дизайн, продуману форму. Я радий, що взяв саме її, рекомендую!

Достоинства:
    Якість, дизайн, форма, зручні
    Недостатки:
    Практично немає
  • Ольга О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Невеликий ( саме за невеликий розмір окрема) міцний автовоз. Машинка також гарної якості.

Добрий день. Раді, що ви задоволені покупкою іграшки ТМ Dickie . Дякуємо,що знайшли час,щоб поділитися вашим відгуком.Бажаємо , щоб іграшка приносила задоволення та радість дитині. Завжди Вам раді !!! Приємних та щасливих свят!!!

• Світлана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Хороша якість, дитина давно хотіла то купили, поки ціла, все зподобалось.

Достоинства:
    Цікава, матеріал, зручна іграшка
    Недостатки:
    Не бачу
  • Ольга Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Автовоз сподобався, дитина 3 роки в захваті. Причеп пластиковий і оскільки все рухається і дитина весь час опускає закриває і т.д., то здавалось що довго не проживе, але от вже після півтора місяця активної експлуатації все ціле. Один мінус це щоб загрузити машини у першу секцію треба відчіпляти причіп, дитина в 3 роки сама не може це зробити, тому весь час дьоргає батьків щоб відчепити і причепити)) а в іншому іграшка супер.

Достоинства:
    гарної якості пластик, опускається верхній ярус, ціна
    Недостатки:
    складно відчіпляти причіп, дитина 3х років самостійно це зробити не може

Добрий день. Дякуємо за ваш відгук. Для нас важливо знати, що дитина та Ви залишились задоволені. Завжди Вам раді, гарного дня!!!

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Машинка хороша, має залізну кабіну і пластиковий прицеп, досить гарної якості. Маленькі машинки чудові, в прицепа є частини, що опускаються для загрузки маленьких авто.

Добрий день, Тетяна. Дякуємо за відгук, ми цінуємо вашу думку. Раді,що Ви задоволені замовленням) Бажаємо , щоб іграшка ТМ Dickie приносила задоволення та радість дитині. Завжди Вам раді !!!

• Ольга А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Дитині 3 роки, дуже сподобався,постійно з ним грається. Сподобалося що не великий розмір, якісний. Рекомендую!

Добрий день,Ольга. Дякуємо за Ваш відгук та що обрали товар ТМ Dickie Toys. Нехай їграшка приносить радість Вам та Вашій дитині!!!

• Светлана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Очень классная машинка машинки металлические

Достоинства:
    Прочная
    Недостатки:
    Немае

Добрий день, Світлана, Дякуємо за відгук. Бажаємо лише позитивних емоцій та вражень під час гри з автотранспортером від ТМ DICKIE.Гарного дня!!!

• Екатерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Ожидала, что будет немного массивнее, но ребёнку зашёл. Отцепляется задняя часть. Машинки тяжёленькие, не хлипкие. Пластик неплохой.

• Юлия И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Гарний автотранспортер. Машинки металеві. Яскраві кольори. Донечка грається із задоволенням.

Достоинства:
    Якісні, яскраві, металеві.
    Недостатки:
    Не виявили
  • Дякова Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Чудова фура..син задоволений , а це головне )

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Гарний набір. Тягач, причеп та усі рухомі частини з добротного міцного пластику. Другий поверх опускається як на вантажівці так і на причепі. Легкові машинки по розміру як Хотвілс, можна гратися разом.

• Инна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Автовоз точно как на фото.

Достоинства:
    Соответствует своим деньгам
    Недостатки:
    Нету
  • Наталья Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Очень хорошая , качественная игрушка! Ребенку очень нравится!!!

Добрий день, дякуємо за Вашу оцінку та щирий відгук. Бажаємо, щоб іграшка Автотранспортер ТМ Dickie приносив радість Вашій дитині та Вам!!! Гарного дня!!! Завжди Вам раді.