Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Калимба Cega на 17 язычков Ручное фортепиано Синий (1009-652-00)

Код:  312078487
Оценка пользователей 4.62/5
  • Отзывы про товар продавца Market-sell
  • Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Market-sell. Цвет: Синий

Сам товар непоганий, але комунікація з боку продавця не дуже нормальна. По-перше, на сайті вказано, що в комплект входить чохол до калімби(цей факт став тою причиною, чому я обрав саме цю калімбу), але інструмент прийшов без чохла. У відповідь на моє запитання в магазині сказали, що в новій партії чохлів немає. Була пропозиція компенсувати 100 гривень за відсутність чохла, хоча найбільш дешевий чохол коштує 180 гривень. По-друге, ціна доставки враховувалася як під час оплати на сайті, так і на пошті. По-третє, вказано, що мають бути зелені та червоні наклейки в наборі для налаштування, але з калімбою прийшли тільки червоні.

Якщо вам ок просто отримати відносно непоганий товар, тоді можете брати. Якщо ви хочете отримати нормальний сервіс з достовірною інформацією та вирішенням проблем, а не символічною компенсацією за власні помилки, тоді не рекомендую.

Достоинства:
    Безпосередньо товар
    • Продавец  Market-sell

Доброго дня, будь ласка зверніться за номером телефону на вашій ттн, для вирішення цього питання. Гарного дня

• Максим З***

Покупал другу на ДР
    При адекватной цене очень качественный девайс с приятным звучанием, инструкцией и инструментом для настройки в комплекте

• Продавец  Tehno360

Максим, дякуємо за Ваш відгук)

• Володимир

магазин дуже швидко доставив

Достоинства:
    якісний, зручний
  • Максим К***
  • Тамара П***
  • Зачепа А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Цвет: Синий

Ребёнок очень доволен. Есть ещё молоточек, можно и им играть. Но сыну больше нравится пальцами.

Достоинства:
    Хороший инструмент
    Недостатки:
    Делают всё таки китайцы
    • Зачепа А***

Я не разобралась сначала, что молоточек в калимбе нужен только для настройки инструмента)))). Ну мы уже узнали и даже настроили. )

• Продавец  Tehno360

Дякуємо за відгук. Гарного користування. Все вірно, молоточок потрібен для налаштування.)

• Амит Р***
  • Влада М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Цвет: Розовый

Достоинства:
    Отличный инструмент для ребенка за эти деньги, я не проф музыкант, недостатков в звучании не услышала
    • Продавец  Tehno360

Влада, дякуємо за відгук та високу оцінку. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування та гарного настрою!

• Андрей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Цвет: Синий

Получил уже спустя 20 часов! Выглядит так же как и на фото в описании, нет ни сколов ни царапин! Все члены семьи выбрали себе по мелодии и разучиваем) Все довольны, спасибо!

Достоинства:
    Хорошо звучит, надежно выглядит
  • Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Цвет: Розовый

Дякую, чудова калімба! Охайно зроблена і дуже милозвучна. Брали у подарунок дитині 11 р. на Новий рік.
    Окремо дякую за доставку - перед святами спрацювали швидко - вночі було замовлення, зранку вже відправили. Рекомендую і товар, і продавця, 10 із 10

Достоинства:
    Чарівне звучання, якість
  • Андрей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Цвет: Синий

Пользуюсь несколько месяцев, никаких нареканий

Достоинства:
    Выглядит красиво, звучит хорошо.
  • Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Цвет: Синий

Дуже сподобався інструмент, звучання, час доставки та сам продавець але є і ложка дьогтю. На товарі потертості та царапини, що трішки засмутило.

Достоинства:
    Зовнішній вигляд, мелодійний звук.
    Недостатки:
    Царапини та потертості
  • Іван
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Цвет: Синий

Чудовий інструмент. Гарний звук, по тюнеру усі звуки - правильні. Із мінусів язичок C*1 стоїть на місці D*2 - збиває при вивченні мелодії.

Достоинства:
    Чудовий інструмент, як для першої калімби.
    Недостатки:
    Неправильне позначення на одній клавіші.
  • Елисеева Н***
    Продавец: Tehno360. Цвет: Синий

Купила эту калимбу, на новой почте все ноты резанировали, пришла домой, настроила и уже три не резанируют. Это крайне обидно за такую стоимость, так как на фоне громких звучащих нот, мертвые ноты вылазят и получается чёрти-что!
    Сама калимба скорее чёрная, нежели синяя, как на картинке. Я сохранила чек и все составляющие посылки, смогу ли я её вернуть?

Достоинства:
    Некоторые ноты звучат нормально и громко
    Недостатки:
    Несоответствие цвета, мёртвые ноты
    • Tehno360

Доброго дня. При перевірці вам було необхідно відмовитися від товару, якщо градієнт кольору Вам не підійшов. Так ви можете повернути товар, зверніться на гарячу лінію та назвіть номер замовлення.