Отзывы покупателей о Плюшевий восьминіг двосторонній перевертень 2 в 1 рожево-малиновий (VS7004355-4)
- Михайло Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Саметой. Цвет: Фиолетово-зеленый. Высота игрушки: 10
Восьминоги приїхали дуже вчасно, якість відмінна. дякую.
- Продавец Саметой
Дякуємо за Ваш відгук, Михайло!
- Ліпніцька А***Отзыв от покупателя. Продавец: Саметой. Цвет: Фиолетово-зеленый. Высота игрушки: 10
Проблема решена
Доброго вечора, замовила іграшку дитині, сьогодні забрала з пошти, але на жаль пошито не якісно
- Продавец Саметой
Доброго дня, нам прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань. В якості компенсації надаємо Вам знижку 10% на наступну покупку. Вибачте за незручності.
- Софія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Саметой. Высота игрушки: 10
Дякую за швидку відправку
- Достоинства:
- Дуже класний на подарунок, мягенький, наповнювача вистачає по всій іграшці
- Недостатки:
- Немає, з товаром все добре
- Продавец Саметой
Дякуємо за Ваш відгук!
- Василь Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Саметой. Цвет: Фиолетово-зеленый. Высота игрушки: 10
Очень классный подарочек
Дякуємо за Ваш відгук!
- оксана б***Отзыв от покупателя. Продавец: Саметой. Цвет: Фиолетово-зеленый. Высота игрушки: 10
Чудова іграшка та доставка
- Достоинства:
- Дуже мила та мяка
Дякуємо за Ваш відгук!
- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: Саметой. Цвет: Желто-черный. Высота игрушки: 10
Быстрая доставка. Игрушка классная!!!!
Дякуємо за Ваш відгук!
- Виктория Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Саметой. Цвет: Черно-зеленый. Высота игрушки: 10
Сразу после отзыва продавец отреагировал. Принесли свои извинения в виде ещё одной игрушки. Спасибо.
Дякуємо за Ваш відгук!
Заказала 2 игрушки. На следующий день отправили. Пришли быстро. Отправили одну с пятном, вторая немного рванная. Такое ощущение что даже не смотрят что кладут в посылку для отправки. Заказывать у данного продавца больше не буду.
- Недостатки:
- Игрушки одня с пятном, вторая немного рванная.
- Денис Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Саметой. Цвет: Розово-голубой. Высота игрушки: 10
Прислали игрушку чёрного цвета, вместо розового, как на фото, ребёнок расстроен, выброшенные деньги.
- Продавец Саметой
Доброго дня! Випадково вклали інший колір, зробили довідправку потрібного кольору. Вибачте за доставлені незручності.
- Денис Р***
Прислали игрушку нужного цвета за счет магазина, спасибо!
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: RMService. Высота игрушки: 20
Чудова іграшка, дитина задоволена. Відправили швидко
- Михайло Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Best Trend
У користуванні майже 2 місяці. Задоволений
- Достоинства:
- М'яка, приємна на дотик, кольори кращі ніж на картинці
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Желто-синий. Высота игрушки: 14
Яскрава та приємна іграшка. Всім сподобалась. Дякую!
- Достоинства:
- Симпатичний восьминіг.
- Недостатки:
- Недоліки відсутні.
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Желто-синий. Высота игрушки: 14
Якість норм, швидко та без проблем
- Продавец FlashShop
- Александр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Комфортні оселі
Прийшов розірваний по шву. Такий собі DIY: заший, та сподівайся що знову не розійдеться.
- Недостатки:
- Брак
- Продавец Комфортні оселі
Перепрошуємо за незручності, що виникли у зв'язку із замовленням.
Наш менеджер вже зв'язався з Вами для остаточного врегулювання цього питання. Всі наступні дії щодо врегулювання ситуації будуть здійснюватися відповідно до домовленостей, досягнутих під час цієї розмови.
Нам важливі наші клієнти та їх враження, тож ми зробимо все можливе, щоб якнайшвидше виправити ситуацію.
- Кириченко М***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Желто-синий. Высота игрушки: 14
Відповідає опису. Приємний на дотик
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо за ваш відгук — нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, що знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: DMCshop. Цвет: Зелено-сиреневый. Высота игрушки: 30
Категорично не рекомендую купувати даний товар у цього продавця. Марно витрачені гроші і нерви. Замовляли на подарунок, але дарувати будемо щось інше. Дитина була дуже розчарована. Колір - не той, що замовляли, з обох сторін восьминіг посміхається (а мав би з одної бути сумним), один шов зашитий вручну і неакуратно.
- Достоинства:
- Жодних
- Недостатки:
- Невідповідність кольору, бракований шов, з обох сторін восьминіг посміхається (а мав би з одної бути сумним).
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Желто-синий. Высота игрушки: 14
Чудовий восьминіг. Все навіть краще ніж на фото. Все супер.
- Достоинства:
- Класна іграшка-перевертень
- Продавец FlashShop
Добрий день, Тетяно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Розово-салатовый. Высота игрушки: 14
Чудовий восьминіг. Все як на фото. Навіть краще. Все супер.
- Достоинства:
- Класна іграшка-перевертиш
- Продавец FlashShop
- Любов В***Отзыв от покупателя. Продавец: BTSShop. Цвет: Розово-голубой. Высота игрушки: 10
Продавець!!! Ви обнагліли до краю! Надіслали випрану іграшку, зімʼяту, з запахом прального порошку!!! Всередині наповнювач збитий!!!! Що це таке??!!!
- АлевтинаОтзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Желто-синий. Высота игрушки: 14
Можна використовувати, як атистрес, як для дітей, так і для дорослих. Дуже підіймає настрій.
Мʼяка тканина, дуже приємна на дотик. Патріотичний колір.- Достоинства:
- Мʼяка, якісна іграшка
- Продавец FlashShop
Добрий день,Алевтино! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Желто-синий. Высота игрушки: 14
Все сподобало!
- Продавец FlashShop
Добрий день, Дмитро! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Желто-синий. Высота игрушки: 14
Хороша якість, відповідає фото:)
Швидка доставка, ввічливість менеджера магазину- Продавец FlashShop
Добрий день, Олександра! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: BTSShop. Цвет: Розово-голубой. Высота игрушки: 10
Все сподобалось. І ціна і якість)
- Евгений П***Отзыв от покупателя. Продавец: BTSShop
Дівчина в захваті
- Достоинства:
- Прийшов
- Недостатки:
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: BTSShop. Цвет: Розово-голубой. Высота игрушки: 10
Отличный осьминожек, дочка довольна очень! Не оказалось в наличии нужного цвета, тут же магазин связался и предложил альтернативу. За что им большое спасибо, дочке второй вариант даже больше понравился! Все довольны, все хорошо! Единственное, ехал очень долго на пункт Розетки
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: BTSShop. Цвет: Розово-голубой. Высота игрушки: 10
Восьминожка нормальный
- Валерія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: BTSShop. Цвет: Розово-голубой. Высота игрушки: 10
Чудова іграшка
- РостиславОтзыв от покупателя. Продавец: BTSShop. Цвет: Розово-голубой. Высота игрушки: 10
Купував для дівчини, допомагає зрозуміти її настрій і коли слід закидувати вкусняхами. Класна іграшка, якість відмінна, доставили на відділення розетки швидко. Не було кольору, що я замовляв, зателефонували і запропонували інші варіанти) Замовленням задоволений.
- Достоинства:
- Можна використовувати як індикатор настрою
- Недостатки:
- Тепер мені потрібно купувати більше солодощів
- Даніїл П***Отзыв от покупателя. Продавец: BTSShop. Цвет: Розово-голубой. Высота игрушки: 10
Швидко зв'язались. Допомогли з вибором
- Антон А***Отзыв от покупателя. Продавец: BTSShop
Якість більш менш. Але де 20см? Там радіус десь 5см.
- Недостатки:
- Дуже малий. Нема заявлених 20см.
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: BTSShop. Цвет: Розово-голубой. Высота игрушки: 10
Здавалося б, що може бути не так з маленькою м'якою іграшкою. Зрозуміло, що трапляється брак, але навіщо таке відправляти покупцю, типу не було видно що там шви розійшлися... це ж не партію замовляли, де може таке трапитися серед загалу. Ще й тиждень треба було оце чекати. "Дякую".
- Недостатки:
- На фото.
- Кирило М***Отзыв от покупателя. Продавец: BTSShop. Цвет: Розово-голубой. Высота игрушки: 10
Якість відповідає свої вартості.
- Дар'я Р***Отзыв от покупателя. Продавец: BTSShop. Цвет: Розово-голубой. Высота игрушки: 10
Неплохая игрушка, приятного материала,но швы сделаны плохого качества
- Достоинства:
- Материал
- Недостатки:
- Качество
- Алиса С***Отзыв от покупателя. Продавец: Jally-Shop
продавец адекватный. покупали несколько штук. одна игрушка попалась с браком. продавец извинился, предложил обмен или возврат денег. в принципе детям покупать можно.
- Достоинства:
- игрушка хорошая
- Недостатки:
- будьте внимательны при покупке -обговорите с продавцом детали заказа
- Алиса С***Отзыв от покупателя. Продавец: Jally-Shop
может быть с дырками будьте внимательны при покупке. покупали 2шт один нормальный второй нет. продавец предложил обменять но мы уже усомнились
- Достоинства:
- маленькая игрушка
- Недостатки:
- может быть с дырками
- Алиса С***
Продавец адекватный. Сказал, что не заметили во второй игрушке брак и предложили заменить товар на новый или вернуть деньги.
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: BTSShop. Цвет: Фиолетово-синий. Высота игрушки: 10
Гарний подарунок на будь-яке свято