Отзывы покупателей о Энергометр ваттметр вольтметр амперметр розетка со счетчиком электроэнергии без бренда

Код:  312201241
Оценка пользователей 4.69/5
  • Иван
    Отзыв от покупателя. Продавец: TonyShop

Брал для замера потребления. Пользуюсь редко. Все работает.

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TonyShop

купив, розетка не працує, буду дивитись чи зможу повернути кошти

Недостатки:
    не прцює
    • Сергій К***

Мені одразу вислали новий товар, замінили, дуже вдячний їм.

• Костянтин В***

• Кулинич Ю***

Працює добре. Рекомендую.

Достоинства:
    Вимірює багато параметрів
    Недостатки:
    Затримка між замірюваннями. Може не встигнути заміряти пускове короткочасне навантаження.
  • Владислав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TonyShop

Тепер знаю скільки споживають прилади вдома. Гарний прилад.
    Зіштовхнувся з ситуацією, що пару вилок зайшли без проблем, а потім захист від дитини не давав засунути жодну з вилок, навіть ті, що перший раз вставились.

Продавець відреагував навіть у вихідні. Скинув відео як це пофіксити. Рекомендую.

Достоинства:
    Прилад повністю виконує свої функції
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Кевин Р***

Работал как описано. Быстрая доставка

Достоинства:
    Работал как описано. Быстрая доставка. Спасибо. Worked as described. Fast delivery. Thankyou
    Недостатки:
    Никакой. None
    • Продавец  TonyShop

• Михайло Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TonyShop

Рішення придбати цей прилад було чи не спонтанним, але дуже тішуся з того, що придбав. Все працює і робить він навіть більше, ніж очікувалося. Тепер я точно знаю, скільки з моєї системи акум+інвертер споживається у даний момент, як довго йде споживання, які були максимальні навантаження і головне - скільки взагалі витрачено ватт-годин. Виявилося, що прилади мої споживають навіть менше, ніж я сам вираховував - що додатково приємно. =) Можу тепер точно розраховувати навантаження і час, щоб не вбити акум завеликою просадкою.

Окремий бонус - поміряв, скільки в реальності споживають різні прилади. Наприклад, чайник 1800-2200 споживає десь 1850. А от 700-ватна мікрохвильовка жере всі 1100. Ноутбуки ж - сильно залежить від виконуваних в даий момент задач. Мій економічний від 10 до 25 ватт споживає, а у стані спокою з увімкненим екраном - 7.

Коротше, рекомендую. Воно і як іграшка прикольне, і як реальний інструмент у наші блекаутні часи - корисне.

О, ще важливе. В коментарях під іншими девайсами такого типу бачив, що не всі вони адекватно працюють з інверторами з апроксимованою синусоїдою. Цей - чудово працює, жодних проблем, навіть не гуде. =)

Ну і треба ж сказати, що продавець - молодець. =) Швидко відповіли на питання, швидко зв'язалися після замовлення, швидко відправили.

Достоинства:
    Корисна та цікава річ, нормальна зборка, працює навіть краще, ніж очікувалося, багато корисних функцій
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  TonyShop

Доброго дня, дякую за Ваш розгорнутий відгук. Дуже раді, що Вам сподобався товар.

• Виктор В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TonyShop

Придбав для визначення споживання приладами. При виникненні світла вмикаю через нього генератор і визначаю сумарну потужність усіх приладів. Крім того він працює як лічильник мотогодин генератора ( при вмиканні через нього генератора він сумує час напрацьований з моменту його обнулення). Взагалі дуже корисна річ, до цього навіть приблизно не розумів скільки електроенергії споживають на роботі прилади. Зараз завдяки цьому знанню знаю якої потужності гібридний інвертор мені потрібен.

Достоинства:
    Показує сумарне споживання при вмиканні кілька разів під ряд, показує максимальну і мінімальну потужність за увесь час спостерігання від обнулення показників. Вбудований .
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  TonyShop

• Алексей К***

5+ Рекомендую

Достоинства:
    Полностью соответствует описанию.
    Недостатки:
    Пока нет.
    • Продавец  TonyShop

• Вадим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TonyShop

Працює відмінно, постійно з бесперебійником. Бачу, яке навантаження, тож може легко вилічити на скільки мені вистачить аккумулятора.

Достоинства:
    Зручно
    Недостатки:
    Наразі немає…
    • Продавец  TonyShop

• Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TonyShop

Заказ отримав, зв'язатись швидко, відправка день в день.
    Якість відмінна, рекомендую

Достоинства:
    Швидко, якісно.
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  TonyShop

• Генералюк В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TonyShop

Брав для визначення струмів споживання (потужностей) різних побутових приладів, щоб знати, чи можна їх вмикати від акумулятора через інвертор на випадок зникнення електрики (бомбування москалів наприклад). Інвертор ж не гумовий :)

• Дмитрий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TonyShop

Классная вещь. Даже жена оценила покупку когда я включил чайник через этот прибор и посмотрели сколько стоит воду вскипятить )

Достоинства:
    Показывает ватты
    Недостатки:
    Не нашел
    • Продавец  TonyShop

Добрий день, дякую за Ваш вiдгук