- AI аналіз відгуків38 відгуків: 92% позитивні, 6% нейтральні, 2% негативніВиберіть, щоб дізнатися більше
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Творец
Легкий в використанні, функцію свою виконує. Ціна чудова.
- Ольга Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Легкий, але при цьому міцний і стійкий. Легко регулюється по висоті, що зручно для роботи як сидячи, так і стоячи.
Мольберт підходить для різних видів живопису і швидко складається, що дуже зручно для транспортування. Рекомендую всім художникам або любителям малювання!- Достоинства:
- легкий, стійкий
- Анна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Саме те, що й хотілося. Все ідеально за такі кошти.
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Чудовий мольберт
- Данил Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
все дуже чудово
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Досвіду малювання не маю, брав розфарбовувати картини по номерах.
Зручний.
Можливо для високих людей буде трішки занизький щоб малювати стоячи. Мені з моїми 175 було нормально.- Достоинства:
- зручний, компактно складається.
- Недостатки:
- відсутні.
- Дмитрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Брав спеціально щоб можна було ставити на стіл. Дуже зручно. Цілком задоволений
- Достоинства:
- Компактний, розкладається
- Недостатки:
- Поки що не виявлено
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Замовив дочці.Здивувала його компактність,все легко і швидко складається,розкладається,регулюється.Єдине,якщо використовувати стаціонарно і немає необхідності його переносити,то бажано брати щось більш массивніше,жорсткіше.
- Достоинства:
- Компактність
- Недостатки:
- Трішки не вистачає жорсткості
- Николай П***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Рекомендую!
- Достоинства:
- Всё хорошо, доставка вовремя, подарок понравился!
- Недостатки:
- Не обнаружил
- Алла К***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Дуже крутий мольберт, легко збирається, регулюється дуже зручний у користуванні
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Дуже легкий, дуже компактний, стійкий, можна брати в дорогу. Потребує обережного поводження, фактично як і будь що. Приїхав надійно упакований і без пошкоджень.
- Достоинства:
- Все в описі
- Александр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Гарне обслуговування, швидко доставили, дуе приємно було знайти литстівку з вдячністю за покупку.
- Достоинства:
- Міцний, надійний мальберт. Пійде до формату А 2. Компактний і ергономічний, підійде як для дому так і для пленеру.
- Саша Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Добре регулюється, легко збирається та дуже компактний. Може бути доволі високий, або наоборот низький, що дуже зручно. Вже користуюсь ним деякий час, та все дуже чудово.;)
- Недостатки:
- Не бачу
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Товар надіслали швидко. Саме те, шо я хотіла! Зручно, бо легко встановити, зібрати і транспортувати. Мольберт в чохлі.
Дякую продавцю!- Достоинства:
- Мобільність, легкість, легкість в установці, рухливі накінечники на ніжках
- Недостатки:
- Нема фіксації ніжок (Або я не знайшла), але все тримається добре.
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Дякую, якісна річ.
- Достоинства:
- Компактний, сумочка.
- Дмитрий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Отправили в течении двух дней, все пришло в сохранности. В целом хорошее впечатление, компактный мобильный, достаточно устойчивый. Качество сборки правда требует аккуратного обращения, пластмассовые детали и сам метал выглядят не очень надёжно.
- ЕвгенияОтзыв от покупателя. Продавец: Творец
Хорошая штука, купила для рисования картин по номерам. Складывается-раскладывается без проблем, единственное что меня немного смущает - пластиковые фиксаторы, которые выглядят несколько хлипко.
- Достоинства:
- Складной, есть чехол
- Недостатки:
- платстиковые фиксаторы выглядят хлипко
- Вікторія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Дякую. Мольберт чудовий. Склали на 10 секунд)
- Достоинства:
- Мобільний, має чехол. Легко складається і не займає багато місця.
- Анастасия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Дякую за швидку доставку та якісний товар ❤️
- Достоинства:
- Компактний, регулюється висота, легкий в використані, дуже задоволена товаром
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Супер!
- Ілля К***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Замовив декілька днів тому мольберт і мені написали, що мають чи не в той же день відправити, а також попросили у мене передплату у зв'язку із "військовим станом". Так як проблем із розеткою ніколи не було, я заплатив наперед. Я питав кожного дня коли надішлють його все-таки, і кожен раз мені казали, що сьогодні або завтра. Тепер мені написали, що його відправили, але за вказаним ТТН було написано, що товар не був принесений на пошту для відправки... Я замовляв на день народження і тепер не знаю що робити, чи чекати чи повертати гроші
- Достоинства:
- Не знаю
- Недостатки:
- Не знаю
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Творец
Дякую, все сподобалось, мольберт супер і обслуговування також! Однозначно рекомендую продавця)
- Достоинства:
- Гарний мольберт за свої кошти
- Екатерина Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Отримала мольберт, дуже задоволена!!! Легка, але дуже стійка конструкція і дуже просто зібрати)))
- Мар'янаОтзыв от покупателя. Продавец: Творец
Неймовірно задоволена як мольбетом, так і продавцем. Дякую за посмішку Рідко залишаю коментарі, але листівка від руки за позитивом у вкладенні просто не дала шансіів пройти повз
- Достоинства:
- Зручний, маневрений, компакний, стійкий, підходить під різні розміри картин.
- Недостатки:
- не помітила
- Юрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Проблема решена
Все добре
- Виктория П***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Отличный товар. Отличный продавец. Спасибо за презент. Ребенок доволен. Хороших Вам клиентов))))
- Достоинства:
- Качественный мольберт
- Саша Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Дуже класний мольберт! Обирала між дерев'яним та залізним, однозначно друге! Передзвонили підтвердили замовлення, одразу відправили, і як для воєнного часу прийшло швидко! Я дуже задоволена
- Достоинства:
- Його можна скласти, регулюється висота, на ніжках має силіконові вставки щоб не ковзав по підлозі, збирається дуже легко та швидко, ніяких інструментів для цього не потрібно
- голобородько н***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Сьогодні отримала мольберт,все як на фото,збирається дуже швидко,ножки регулюються ,тобто обираєте потрібну висоту під себе.Продавець зв'язався одразу після замовлення,відправили наступного дня.
- Достоинства:
- Легкий
- Недостатки:
- Поки не бачу
- Екатерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Мольберт хороший, удобный! Благодарю
- Продавец Творец
Дякуємо за ваш відгук, Катерино! Ми дуже цінуємо зворотній зв'язок від клієнтів.
- Александра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Очень рекомендую магазин. Персонал внимательно обработал заказ, мольберт прислали качественный, без дефектов и с небольшим бонусом. В дальнейшем обязательно буду делать заказы в данном магазине.
- Достоинства:
- Устойчивый, компактный.
- Продавец Творец
Дякуємо за ваш відгук, Олександра!
- Артем А***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Покупал девушке для рисования картин по номерам, продавец связался через 10 минут после покупки, пришёл быстро.
- Достоинства:
- Быстрый в сборке, компактный для переноски, регулировка высоты позволяет рисовать как сидя, так и стоя
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Творец
Все отлично, и товар, и обслуживание. Бесплатная доставка через Укрпочту, легкость в сборке.
- ВАЛЕНТИНА Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Зручний
- Достоинства:
- Зручно
- Недостатки:
- Не має
- Олександра М***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Дякую за своєчасну доставку, чудовий сервіс. Супер мольберт, з ним зручно. Сумка-чохол круте доповнення. Дякую
- Достоинства:
- Якість, ціна, швидка доставка
- Недостатки:
- Невеличка інструкція не була б зайвою
- Продавец Творец
Дякуємо за Ваш відгук!
- Елена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Легкий удобный мольберт. Вообще не занимает места для хранения. Очень рекомендую.
- Достоинства:
- Удобный, легкий, очень просто собирается.
- Недостатки:
- Не нашла
- Продавец Творец
Дякуємо за Ваш відгук!
- Ілона Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Мольберт чудовий, упакований у чохол. Відправили відразу після оплати.
- Достоинства:
- Наявний чохол
Дякуємо за відгук!