Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Вишня цукат без кісточки 1 кг (0253)

Оценка пользователей 4.79/5
  • Юрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 1000. Упаковка: Бумажный пакет

Замовляю вдруге. Перший раз брав 0.5 кг для проби. Зараз 1.0 кг. Для подальшої "проби"!-)

Достоинства:
    Безліч
    • Продавец  НАТАЛ

Юрій, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!

• Віталій П***

Смачна, м'яка

Достоинства:
    Смачна, м'якенька
    Недостатки:
    Іноді є вкраплення від кісточок, треба жувати з обережністю
    • Продавец  НАТАЛ

Віталій, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAXIRA. Общий вес: 500. Упаковка: Пакет с застежкой Zip-Lock

Несмачна хімічна. Вишневий смак повністю відсутній

Достоинства:
    Недостатки:
    Хімія без відчуття ягоди
    • Продавец  MAXIRA

Це справді індивідуальні смакові враження, адже дана вишня стабільно отримує високі оцінки від наших покупців і багато клієнтів повертаються саме за нею. У складі немає жодної “хімії” — лише вишня та цукор як природний консервант.
      Продукт повністю відповідає заявленим характеристикам і якості, яку ми завжди контролюємо.

• Лина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 500. Упаковка: Бумажный пакет

Ставлю п'ять зірок, вишня смачна, але дуже солодка. Купувала для діабетика, але спробувала - не може вишня бути такою солодкою.

Достоинства:
    Висока якість
    Недостатки:
    Вважала, що вишня без цукру
    • Продавец  НАТАЛ

Ліна, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!

• Людмила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAXIRA. Общий вес: 250. Упаковка: Пакет с застежкой Zip-Lock

Смачна

Достоинства:
    Якісна
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  MAXIRA

Дякуємо за відгук ! Звертайтесь

• наталя к***

Смачно.

Достоинства:
    Швидко доставили.
    • Продавец  MAXIRA

“Дякуємо! Приємно чути, що і смак, і доставка порадували. Нехай вишенька додасть яскравих ноток у Ваші смаколики!”

• Дмитро Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 500. Упаковка: Бумажный пакет

Відмінний продукт, дуже відповідальний постачальник- продавець, завжди актуальна ціна, якісна логістика Розетки. Рекомендую.

Достоинства:
    Перераховані вище
    Недостатки:
    Замовлення, нажаль, швидко закінчується
    • Продавец  НАТАЛ

Дмитро, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!

• Михаил П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 1000. Упаковка: Бумажный пакет

Очень хорошо и вкусно приготовленная вишня. Вообще все сухофрукты, купленные в этом магазине, сплошное удовольствие.

• Продавец  НАТАЛ

Михайло, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!

Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 1000. Упаковка: Бумажный пакет

Дуже якісний продукт. Рекомендую.
    Продавцю окрема дяка.

Достоинства:
    Якість, гарне обслуговування.
    Недостатки:
    Швидко закінчується, нажаль
    • Продавец  НАТАЛ

Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 1000. Упаковка: Бумажный пакет

Різноманітні смаколики цього продавця замовляю не вперше. Якість товару і обслуговування завжди на висоті. Рекомендую.

Достоинства:
    Якість, термін доставки
    Недостатки:
    Поки жодних
    • Продавец  НАТАЛ

• Дмитрий И***

Найсвіжіші! Обслуговування магазину на найвищому рівні, все було зроблено дуже швидко, смак ок, не сухі. Були проблеми з Розеткою, котрі вирішились суспільними діями з обох боків.

Достоинства:
    Дуже смачні
    • Продавец  MAXIRA

* Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук! Дуже приємно, що ви оцінили нашу якість обслуговування та смак продукції. Раді, що всі питання вдалося вирішити оперативно
      Завжди будемо раді вашим новим замовленням! Не підведемо!

• Алла
    Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 1000. Упаковка: Бумажный пакет

Вислали замовлення наступного дня. Продукт упакований добре, заявлена вага віповідає, смачний, без пошкоджень.
    Обслуговуванням задоволені.

Достоинства:
    Смачні цукати

• Парасоцький В***

Смачно

Достоинства:
    М'яка, гарна з чаєм
    • Продавец  НАТАЛ

• Татьяна М***

Вишенька прийшла як на фото, гарна та красива на колір. На смак смачна, схожа на вишеньку на торті)

Достоинства:
    Свіжа, смачна
    • Продавец  MAXIRA

Дякуємо за ваш відгук! Рада чути, що наша вишенька вас порадувала! Завжди намагаємося, щоб наші товари були не тільки смачними, але й красивими. Будемо раді новим замовленням!

• Олександр О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 500. Упаковка: Бумажный пакет

Смачні та якісні ягоди. Дякую за асортимент!

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 500. Упаковка: Бумажный пакет

Замечательный магазин! Товар всегда вкуснейший и свежайший. Сколько раз делаем заказы, столько благодарим очень добросовестного продавца. Брали уже разные ягоды, фрукты и орехи, все просто высшего знака качества.

Достоинства:
    Вкуснятина.
    • Продавец  НАТАЛ

• Сергей

• Григорий Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 1000. Упаковка: Бумажный пакет

Прекрасная вишня! Мягкая, чистая, без добавленного сахара! Супер!

• Катерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 500. Упаковка: Бумажный пакет

Ошибочно прислали клубнику, вместо вишни, в течении часа выслали вишню новой почтой. Продавец добросовестный, товар наивысшего качества. Смело рекомендую. Макадамия и кешью просто бомба.

Достоинства:
    Оперативность. Свежий товар.
    • Продавец  НАТАЛ

Дякуємо за відгук і оцінку нашої праці. Смачного!