- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Magasiner
Непогана камера за такі гроші
- Достоинства:
- Непогана камера
- Недостатки:
- Дуже погана реакція сервоприводів
- Продавец Magasiner
Ваш позитивний досвід є для нас важливим! Дякуємо за вибір наших товарів і за Вашу підтримку.
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Magasiner
Завдяки працівнику магазину розібралися що в момент підключення камера створює свою точку з'єднання, на яку треба переключити телефон. Так би ніколи не здогадався.
- Достоинства:
- Обертається. Ціна.
- Недостатки:
- Дуже підвисає
- Продавец Magasiner
Доброго дня! Дуже вдячні за ваш відгук. Будемо раді бачити Вас знову!
- Дмитрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Magasiner
Камера гарна, відправили швидко але був заводський брак. Повернув, оператори повідомили що кошти за камеру та повернення товару компенсують в повному обсязі, але повернули тільки за товар, кошти за повернення новою поштою не повернуть!
- Достоинства:
- Гарна,естетична!
- Недостатки:
- Заводський брак при тестуванні жила своїм життям!
- Алина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Magasiner
Я в шоці. А а такі кошти просто ВАУ!!! За 3 хвилини розібралась з нею, підключила, запаролила. І пішла з дому. Віддалено дивилась за песиком і розмовляла з ним. Це мега крута камера!!
- Достоинства:
- Працює, моє мікрофон, можна вимкнути асистента, плюс, що від розетки працює, коли не хочеш, щоб тебе бачили. Просто вимикаєш.
- Недостатки:
- Мішають антени, для дизайну приміщення) виглядає як реальний робот
- Продавец Magasiner
Доброго дня! Дуже вдячні за ваш відгук. Будемо раді бачити Вас знову!
- НиколайОтзыв от покупателя. Продавец: Magasiner
Не советую продавца.
Вместо 2 камер отправили 1. И ту положили в бОльшую коробку, что привело к удорожанию доставки.
Плюс без амортизации камера во время транспортировки просто билась о стенки бОльшей коробки.- Достоинства:
- Не знаю, камеру не получил.
- Недостатки:
- Потраченное время
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
Ужасный товар
Не подключается к телефону,
Спустя 2 часа мучений подключилось и сразу выбило с сети. Дальше не подключается- Продавец InTrend
Доброго вечора. Вам було запропоновано відправити камеру на наш сервісний центр для вияснення та виправлення даного питання, Ви відмовились.
- Продавец InTrend
Покупець на повернення відправив не комплектний товар, також у відгуку надано не правдиву інформацію, при тестуванні товару камера підключилась з першого разу та стабільно пропрацювала протягом періоду тесту в 30 хв.
- Ксения Б***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
Прийшла посилка як домовлялись.
До камери є інструкція. Досить зрозумілий покроковий процес описано.
Камері необхідне живлення 220, тож необхідно зважати на розмір шнура, мені довелось використати подовжувач.
Без карти памʼяті працює, але, очікувано, не записує.- Достоинства:
- Чудова камера, працює мікрофон і динамік, гарно видно при поганому освітленні
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец InTrend
Доброго дня Ксенія. Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже важлива Ваша думка.
- Илья В***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
Камера отличная, но почему-то приложение V380 не видит камеры
- Достоинства:
- Все отлично
- Продавец InTrend
Доброго дня, Ілля! Дякуємо за довіру до нашої компанії та покупку нашого товару! Дякуємо за Ваш відгук - для нас цінна ваша думка!)
- Романенко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
Гучна, як занизити звук ще не розібралась.
- Достоинства:
- Працює, якщо це можна віднести до переваг
- Недостатки:
- Деталі приїхали зламані, і це не провина доставки.
- Продавец InTrend
Доброго дня, Наталія! Нам шкода, що Ви залишились незадоволені покупкою. Наш менеджер вже звязалась з Вами для врегулювання даного питання
- Романенко Н***
Дякую за компенсацію поломки
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
Чому коли я вимикаю Wi-Fi на телефоні то не можу підключитися до камери через мобільні дані?
- Продавец InTrend
Доброго дня, Оксана! Мали би підключитись до камери через мобільні дані. Перевірте будь ласка, якість зєднання та швидкість Вашого мобільний інтернет
- Продавец InTrend
також перевіртее налаштування телефону, можливо у вас намає дозволу для використання мобільних даних для застосунку камери
- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
Сьогодні отримали і встановили. Проблем при встановлені не виникло. Камера показує добре, і вночі. Дуже зручно, в якості відеоняні. Чути теж звук. можна рухати в різні боки
- Достоинства:
- Зручно, чітка картинка, показує і в темряві, передається звук, можна повертати камеру дистанційно
- Недостатки:
- Покищо не виявили
- Продавец InTrend
Доброго дня, Анастасія! Дякуємо за довіру до нашої компанії та Ваш відгук! Для нас цінна Ваша думка! )
- Ирина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
Дуже хорошо камера,працює вже 2 роки.Все просто і круто,Використаємо як відео няню для діток.Камера просто чудова❤️
- Достоинства:
- Легка в використанні
- Продавец InTrend
Доброго дня, Ирина! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Дякуємо за ваш відгук - для нас цінна Ваша думка! )
- Евгений Н***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
- Продавец InTrend
Доброго дня, Євген! Дякуємо за довіру до нашої компанії та покупку нашого товару! Дякуємо за Вашу оцінку - для нас цінна Ваша думка!)
- Виктория П***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
Купила камеру в декабре 2020 г, в сентябре 2021 перестала реагировать. Что может быть с камерой? Не работает. Какая на нее гарантия и емть ли сервисный центр в Мариуполе?
- Продавец InTrend
Доброго дня, Вікторія! Гарантія на камеру 6 місяців. Наш сервісний центр знаходиться у м. Львів. Спробуйте скинути камеру до заводських налаштувать та перепідключіть її повторно
- Валерій К***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
Камеру можна використовувати хіба що в якості радіоняні - доступ до неї лише всередині мережі.
- Достоинства:
- Недостатки:
- 1. Роз'єм RJ-45 відсутній, відповідно - підключення винятково через Wi-Fi.
2. Можливість спостерігати за приміщенням "з будь-якої точки світу" також відсутня, додатки працюють винятково в одній мережі
- Продавец InTrend
Доброго дня, Валерій! Так, це Wifi Smart камера, доступ до якої ви будете мати ,якщо вона буде підєднана до мережі інтеренет. Синхронізувавши камеру з додатком, ви можете спостерігати за тим, що відбувається в приміщенні, якщо ви будете мати інтернет на тому пристрої, до якого підключений додаток
- Валерій К***
Перепрошую, - все працює
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: InTrend
Рідко пишу відгуки, але в цьому випадку дуже задоволена покупкою. Швидка доставка та надійне упакування порадували. В інструкції написано, яку програму потрібно встановити для підключення. Обов’язково роутер повинен бути з паролем, а решта елементарно. Використовую зараз як відеоняню. Є звук, є мікрофон, щоб звернутись до дитини. Чітке зображення. Камеру можна підключити до павербанк. Спасибі магазину за хороший товар!
- Достоинства:
- Легко підключається, передача зображення
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец InTrend
Доброго дня, Оксана! Дякуємо за довіру до компанії In Trend та покупку нашого товару! Дякуємо за ваш відгук - для нас цінна ваша думка!)
- Юлий С***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
Добрый день!
Камера не подключается к сети.
Ошибка подключения QR кода на задней крышке камеры нету.
Товаром не доволен!- Продавец InTrend
Доброго дня, Юлій. QR-код знаходиться на коробці, а не на самій камері. НАш менеджер зв`яжеться з Вами, щоб вирішити Ваше питання
- Анастасія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
камера легко подключилась, работает хорошо
- Продавец InTrend
Доброго дня, Анастасія! Дякуємо за довіру до нашої компанії ! Дякуємо за ваш відгук - для нас важлива ваша думка!
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
камера легко підключилась,працює добре
- Продавец InTrend
Доброго дня, Богдан! Дякуємо за довіру до компанії In Trend та покупку нашого товару! Дякуємо за вашу оцінку та відгук - для нас важлива ваша думка!
- Александр Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
отправили быстро, сервис хороший, камера работает хорошо
- Продавец InTrend
Доброго дня, Олександр! Дякуємо за довіру до компанії In Trend та покупку нашого товару! Дякуємо за вашу оцінку та відгук - для нас важлива ваша думка!
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
камера работает отлично
- Кротова А***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
Камера може і хороша, але як я можу про це дізнатись, якщо встановити ії - квантова механіка? Так, qr є, переклад не коректний, інструкція в додатку не відповідає пристрою (наприклад, знайти датчик, який я заледве знаходжу під певним ракурсом в прогалини між пластиком). Повертатиму назад
- Достоинства:
- не можу виявити
- Недостатки:
- складний трудоємкий процес налаштувань
- Продавец InTrend
Доброго дня, Олександра! Нам дуже шкода, що товар не виправдав ваших очікувань. Наш менеджер намагається звязатись з вами - найближчим часом ваше питанння буде вирішено
- Любовь М***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
С настройками пришлось повозиться, но сама камера неплохая за такие деньги.
- Достоинства:
- Чуткая, реагирует быстро, пишет на флешку и в облако. Максимально широкий угол обзора.
- Недостатки:
- Немного нечеткий звук
- Продавец InTrend
Добрый день, Любовь! Спасибо за ваш отзыв и доверие к нашей компании! Для нас ценно ваше мнение!
- Любовь М***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
В приложении для управления камерой нет русского языка
- Продавец InTrend
Здравствуйте, Любовь. В приложении есть русский язык, Вы можете его выбрать в настройках
- Любовь М***
Русского или украинского там нет совершенно!
- Любовь М***
Оказывается, если язык вашего устройства (телефона) украинский, то язык приложения не может быть русским или украинским. Стоило перевести телефон на русский язык, то и приложение теперь на русском.
- Станислав А***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
Берите, советую :)
- Продавец InTrend
Добрый день, Станислав! Спасибо за ваш отзыв и доверие к нашей компании! Для нас ценно ваше мнение!
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
за все время удалось подключить всего раза 3-4 на карту пишет в непонятном формате, воспроизвести не возможно. а так как подключиться не возможно то это бесполезный кусок пластика.
- Недостатки:
- не подключается
- Продавец InTrend
Добрый день, Тарас! Наш менеджер уже связался с вами и урегулировал вопрос - ожидаем Вашу камеру для решения проблемы
- Андрей К***
Связался с продавцом. После чего камера покаталась по Украине что на ее работоспособность ни как не повлияло. Обещали что со мной свяжется менеджер и поможет настроить, но увы не судьба.
- Станислав А***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
Ели ели подключился к камере та и ещё, не могу поменять стандартный пароль,и не могу просмотреть нормально по времени видео записи записанные! Инструкция по английскому!
Не рекомендую к покупке!!!!!!!!!!!!
Лучше аналоговые и со звуком- Достоинства:
- Недостатки:
- Сервисный центр, а также, система управления и так далее
- Продавец InTrend
Добрый день, Станислав! В ближайшее время наш менеджер свяжется с вами и поможет разобраться в данной ситуации
- Станислав А***
Так и не кто не связался
- Костя П***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
Датчик движения работает через раз. Качество так себе. Мысли покупать нету. Купил несоветую
- InTrend
Добрый день, Константин! В ближайшее время наш менеджер свяжется с вами для урегулирования этого вопроса
- Лера Б***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
Налаштовується легко, все працює
- Достоинства:
- Можливість змінювати кут огляду
- InTrend
Доброго дня, Лера! Дякуємо за ваш відгук та довіру до нашої компанії! Для нас важлива ваша думка!
- Віктор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
Рекомендую для спостереження у квартирі.
- Достоинства:
- Легко підключається і якість зображення гарна.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- InTrend
Доброго дня, Віктор! Дякуємо за довіру до нашої компаніїї і ваш відгук! Для нас важлиіва ваша думка!
- Евгений П***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
Очень забавный китайский перевод в приложении, нужно проявить смекалку что бы разобраться с ним)) Забавная камера, вроде все работает) Но не могу удалить видео с этого облака, которое по дефолту идет в камере. Пишет "нет видео в этом промежутке времени", а оно есть. Пробовал разные промежутки времени, не помогло.
- Достоинства:
- Цена, много функций
- Недостатки:
- Качество изготовления, дешевый пластик, хлипкая конструкция, коротки шнур питания.
- InTrend
Добрый день, Евгений! Спасибо за доверие к нашей компании! В ближайшее время наш менеджер свяжется, чтобы помочь разобраться с этим вопросом
- Александр В***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
Заранее ставлю отлично, но есть вопрос - почему камера отключается произвольно? Пока дома, всё хорошо, а доехал до работы - камера вне сети. (Карту памяти не ставил.) Спасибо.
- Достоинства:
- Нравится
- Недостатки:
- Не разобрался в работе
- InTrend
Добрый день, Александр! Спасибо за ваш отзыв - нам важно знать ваше мнение! Наш менеджер свяжется с вами для решения вопроса
- Юлия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
очень хорошая камера, отличное качество видео, работает как сигнализация, запись через програму ведеться на сервера
- InTrend
Добрый день, Юлия! Благодарим за доверие к компании In Trend и покупку нашего товара. Спасибо за отзыв, нам очень важно знать ваше мнение)
- Иванна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
качественное видео, хорошая камера. я довольна
- InTrend
Добрый день, Иванна! Благодарим за доверие к компании In Trend и покупку нашего товара. Спасибо за отзыв, нам очень важно знать ваше мнение)
- Юлия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
а как запись вести если тут нету карты памяти?
- InTrend
Добрый день, Юлия! В данной модели беспроводной веб камеры отсутствует функция записи, так как нет слота под SD карту. Вы можете наблюдать за происходящим через камеру в реальном времени онлайн.
- Иванна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend
Какой угол обзора?