Отзывы покупателей о Коректор постави Офіс Комфорт підставка для спини поперекового відділу на крісло та стілець (VS7002155)
- Артем В***Отзыв от покупателя. Продавец: Саметой
Брав як доповнення до свого ігрового крісла. Майже всюди крісла йдуть з рівною спинкою, що викликає дискомфорт при довгій роботі, тож ця річ стала у нагоді.
Якість відповідає ціні. Я б рекомендував тим, хто працює за компʼютером/ноутбуком більше 8 годин на день. Ви точно помітите різницю користуючись ним хочаб тиждень.- Достоинства:
- Зменшується втома під час довгого сидіння за монітором.
- Продавец Саметой
Дякуємо за Ваш відгук, Артем!
- Іван С***Отзыв от покупателя. Продавец: Саметой
Товар норм за свою ціну, але центральна частина з часом почала відриватись від основної
- Олексій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Саметой
Не рекомендую
- Продавец Саметой
Доброго дня, нам прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань, адже було продано багато даного товару - нарікань не було. З моменту коли Ви забрали замовлення пройшло вже більше 3-х років. Ви могли б звернутися раніше, та повернути товар якщо він Вам не підходить. В якості компенсації надаємо Вам знижку 10% на наступну покупку в нашому інтернет-магазині.
- Саша М***Отзыв от покупателя. Продавец: Саметой
Все прийшло гарно запаковано. Легка, універсальна річ, яка допомагає тримати спину рівною. Одразу стало комфортніше! Для тих, у кого на робочому місці звичайні стільці, а не ергономічні крісла, однозначно рекомендую!
- Достоинства:
- Низька ціна
- Продавец Саметой
Дякуємо за Ваш відгук!
- ПокупательОтзыв от покупателя. Продавец: Саметой
Замечательная вещь! Постоянно напоминает, что нужно сесть ровно! И сразу (через 2 дня) перестала болеть поясница! Спасибо продавцу и Розетке!
- Достоинства:
- мягкий, лёгкий и действительно корректирует положение спины
- Недостатки:
Дякуємо за Ваш відгук!