Отзывы покупателей о Кормоизмельчитель МЛИН-ОК МЛИН-2

Оценка пользователей 4.67/5
  • Олександра Л***

Ціна відповідає рівню

• Руслан

Дуже якісний подрібнювач для зерна
    Не великий розмір, компактна

Збірка чудова, в наборі 3 сітки з різними розмірами отворів, і 1 вже встановлений.
    Двигун 1850 ватт
    - Мішок ячменя (4 відра) перемололо за 31 хвилину
    - Відро кукурудзи за 2.30 хвилини
    - Горох (1 відро) за 3 хвилини

Немає дізбалансу, не пригає
    Дякую

Достоинства:
    Якість збірки, компактність, не дуже гучна
  • Євгенія

Купувала 4 роки тому. Працює. Із поставленою задачею досить добре порається.

Достоинства:
    Зручно.
    Недостатки:
    Не виявила
  • Евгений Х***

Доброго дня. Ненавижу писати ніякі відгуки, але на цей товар все-таки вирішив. Купляв я цього млинка 24 березня 2021 року як домашнього помічника для мами в село, бо сам нажаль живу дуже- дуже далеко. Купив такий купив, як привезли додому, запитав- меле?! Та меле!! Я думати забув про цю покупку. І ось зараз травень 2024 під час дзвінка мамі (вона нажаль пі окупацією зараз)побалакати про те, про це, про життя і все інше. І в кінці розмови вона каже:"а пам'ятаєш того млинка що купляв колись?"
    Кажу:"Та, пригадую, а що?"
    Каже:"Ти багато чого мені купляв і інкубатори і пічки, бойлери, але найбільше я вдячна тобі за того Млинка, я не знаю що я б без нього робила Працює щодня вже три роки поспіль". Курям, свиням, курчатам, намолотив можна всього. Ось така невеличка історія. Виробнику і продавцю ВЕЛИЧЕЗНЕ СПАСИБІ за якісний продукт. Рекомендую

Достоинства:
    Якість,перевірена трьома роками щоденного використання. Добра ціна
  • Євген А***

Придбанням задоволений.

Достоинства:
    Тихо працює та швидко меле
    Недостатки:
    Не має
  • Руслан К***

Дуже хороший

• Андрій В***

Якісно справляється з подрібненням суміші пшениці ,кукурудзи та вівса.Для домашнього господарства саме те!

Достоинства:
    Компактний,відносно тихо працює.
  • Лариса

Доброго дня. Отримали Млинок ще не використовувала але додаткові сита відсутні хоча зазначені у комплектації

• Дамаскіна Л***

Доброго дня. Вдячнавам за швидке вирішення проблеми.

• Татьяна С***

Ещё не испытали, но расстроило что гарантийный талон не заполнен!!

• Алексей К***

Здравствуйте. Забрал сегодня зернодробилку, а дома досмотрел, что положили две книжечки по эксплуатации, а заслонку не положили. Очень разочарован, так как заказал первый раз и думал будет все в порядке.

Достоинства:
    Ещё не запускал в работу
    Недостатки:
    Некомплект
  • Инна К***

Покупкою задоволена,млинок меле дуже швидко і не дуже шумно, за таку ціну все супер, надіюсь буду довго користуватись

• Павло П***

Придбав цього млина для домашніх потреб. Повністю задоволений. Трощить зерно швидко. Не шумний. Щоб перемелювати пшеницю та кукурудзу - такого достатньо.

• Юрій Г***

досить непоганий млин на свою потужність, чудово справляється з кукурузою, і пшеницею, проте з ярцем вот вже напрігається, потрібно відкривати не більш як на 1/3 пропуск. Ножі в середені не наточені, більш підстроєні під перебивку твердих зернових, з більш мякими, тіп овес або яриць, вже трішки напряг..... але в цілому задоволений покупкою

Достоинства:
    не створює вібрації, досить тихий, легко міняються сита, не займає багато місця
    Недостатки:
    відсутня кнопка ВКЛ/ВИКЛ, проте поправімо
    • Николенко Д***

Я теж спочатку думав що це мінус що кнопки немає, але якщо подивитися з точки зору безпеки то це навіть краще, ніж лізти руками у відкриту коробку при заміні сита, а двигун буде звичайно ж підключений до енергомережі.

• Вадім Ч***

бистро меле

Достоинства:
    тихий
    Недостатки:
    великий отвір заслонки, якщо відкрити на весь отвір то млин не справляється
  • Вадім Ч***

чудовий млин

Достоинства:
    бистро меле
    Недостатки:
    легко ходить заслонка, болтається
  • Вадім Ч***

дуже добре і бистро меле, зразу потрібно було обкатати, замовлю ще один своїм батькам

Достоинства:
    бистро меле, тихий
    Недостатки:
    нету
  • Василий М***

Давно такой искал, именно без дырки для початков кукурузы, так как мне она без надобности. Покупкой доволен. Рекомендую.
    Единственное что не заполнен гарантийный талон.

Достоинства:
    Хорошая сборка, легко менять насадки, большая и удобная чаша для зерна.
    Недостатки:
    не обнаружил
      Эксперт Rozetka

Добрый день! Согласно постановлению Кабинета Министров от 10 мая 2018 № 353 печать на гарантийном талоне не нужна.
      Для более детальной информации о работе с гарантийным талоном предлагаем посмотреть видео.

• Лео Б***

Сито можна купити окремо?

• Олег

Нi, шукайте СЦ виробника

• Вячеслав Т***
  • Саша М***

#мояраспаковка
    Кормоизмельчитель Млин-ОК МЛИН-2,это настоящее спасение и не заменимая вещь в домашнем хозяйсте.

Достоинства:
    Очень удобна в эксплуатации,легко устанавливается,без особого труда возможно замена сита
    Недостатки:
    Не обнаружено
  • Дима

Товар преслали побитий

• Максим

Почему не вернули?

• Дима

Вернул пока жду

• Ольга С***

Советую

Достоинства:
    Удобный в использовании, работает отлично
    Недостатки:
    Пока нет
  • Александр Л***

Товар рекомендую. Магазин Розетку тоже рекомендую.

Достоинства:
    Все, разобрался. Просто нагрузка на мотор большая шла
    Недостатки:
    Недостатков нет. Розетка хорош магазин, товар тоже отличний
  • Александр Л***
    Достоинства:
    Пока работает хорошо, но одну неделю
    Недостатки:
    После двух ведер зерна виключается
    • Виктор У***

из-за чего выключается? защита от перегрева двигателя?

• Dima K***

Спасибо розетке за оперативность.Крупорушка работает отлично,пробывал пшеницу с овсом,результатом остался доволен,правда движок грееться и гарантия не заполнена,надеюсь прослужит не один год

Достоинства:
    Со своей обязанностью справляеться на ура
    Недостатки:
    Не заполненная гарантия
      Эксперт Rozetka

Добрый день, Дмитрий! Приносим свои извинения за причиненные неудобства. С подробной инструкцией по получению или заполнению гарантийного талона Вы можете ознакомиться по ссылке . Также Вы можете обратиться к нашим менеджерам по номеру (044) 364-83-65, и они помогут Вам в решении данного вопроса.

• Evgeniy Z***

Для дома самое то, что нужно! Только желательно чистить после каждого помола.

Достоинства:
    Компактная, цена умеренная.
  • Алексей О***
    Достоинства:
    Хороший
  • Кирилл С***

Пользовался только один раз,работой доволен

• Оксана Г***

Гарний подрібнювач. Працює вже майже рік. Дуже просто ним користуватися. У нас цим займається син (12 років). Решета різного діаметра дають можливість підібрати розмір круп для різних тварин: і для маленьких курчат, і для дорослих тварин (як птахів, так і свиней чи корів). Дуже задоволені.

Достоинства:
    Простий в користуванні
  • Віктор З***

Працює нормально. Я задоволений покупкою.

• Павел Ч***

Для дома хорош, купил месяц назад. Сейчас чутка жалею, надо было брать мощнее. Млинок - 3 или 4. Производительность примерно - 20 минут, 46 кг. мешок зерносмеси ячмень и пшеница. Фракция фуража отличная. Сито стоит стоковое.

Достоинства:
    тихий
    Недостатки:
    маловат контейнер для зерна
  • Сергей Г***

уже пользуюсь пол года. роботает как часики

Достоинства:
    роботает отлично
    Недостатки:
    нету
    • Максим А***

У меня такого же типа только салдеп работает 24 года как часы, вот это показатель!

• Сергій Г***

Магазину респект, посилка, як завжди прийшла швидко. Про товар нічого конкретного сказати не можу, купляв батькові. Кормоподрібнювач працює, батько задоволений.

• Шара Л***

Спасибо магазину, за качественный товар и быструю доставку))

Достоинства:
    Цена, качество!
  • иван

с такой работой эксплуатировать данный товар нет смысла. Зря выброшенные деньги. Буду пробовать делать возврат.

Достоинства:
    разве что тихий в работе
    Недостатки:
    основным недостатком есть то, что при измельчении зерна в конечную фракцию попадают целые зерна не измельчённые. Сыто установлено правильно, но почему так - не понятно. Отсутствие выключателя (это очень не удобно) при такой мощности 1,8квт при включении в розетку проскакивает эл. дуга (не очень приятное явление). за такие деньги могли бы поставить какой-то тумблер.
    • Николай

Постав включатель (в проводке) перед розеткой!

• Андрей Б***

Отличный аппарат для домашних условий