Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Шкаф распашной большой Эверест Бриз ШП-5 сонома + трюфель (EVR-2290)

Оценка пользователей 4.75/5
  • Отзывы про товар продавца ВерестМ
  • Юрій

Хороший шкаф. Надійна конструкція. Легко збирати

• Продавец  ВерестМ

Вітаємо, Юрію! Ваші добрі слова — це найкраща подяка для нас! Дякуємо, що поділилися враженнями. Раді, що Ви залишилися задоволені покупкою!

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет корпуса: Дуб Сонома / Дуб Трюфель

Для невеликой кімнати шафа чудова,доставка швидка,сборщик замовлен магазином,приіхав в назначений час,зібрав десь за 2 часа,я дуже задоволена обслуговуванням та шафою.

Достоинства:
    Місткий,гарний на вигляд,зручний.
    Недостатки:
    Немае.
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Катерино!

Ми дуже вдячні Вам за Вашу оцінку та відгук!

Будемо раді Вас бачити серед наших постійних покупців.) Приємного користування)

• Владислав Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет корпуса: Дуб Сонома / Дуб Трюфель

Саме те, на що я і розраховував. Містка, цікаве рішення щодо розведеного відділення для тремпелів. Покупкою цілком задоволений. Читав про складність з інструкцією, але виявилось нічого складного, зібрав достатньо швидко. Не завжди вірна кількість шурупів, але то таке. Тим більше виручило те, що замовляв 4 різні одиниці, тому у чогось одного не вистачало, то в іншому перебор.

Достоинства:
    Дуже містка і при цьому не виглядає якоюсь глибою.
    Недостатки:
    Час покаже, але на сьогодні жодного не побачив.
    • Продавец  ВерестМ

Доброго дня, Владиславе!
      Дякуємо вам за відгук, ми дуже раді що ви залишились задоволені.

Чекаємо вас знову

• Александр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет корпуса: Венге / Дуб молочный

За свою цену очень хороший шкаф. Удобный и вместительный.
    Единственное что можно было бы улучшить это фурнитура.

• Продавец  ВерестМ

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за відгук та високу оцінку, бажаємо довгих років користування. Побажання щодо фурнітури передаємо на фабрику, сподіваємося, що це допоможе виробнику покращити свій продукт))
      Бережіть себе!

• Владимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет корпуса: Дуб Сонома / Дуб Трюфель

За свою ціну досить пристойний варіант. Хоча продумано все так що зібрати неправильно майже неможливо, все таки інструкцію необхідно робити більш детальною - не завжди збирає професійний майстер (ми зібрали з батьком годин за 4-6).

Достоинства:
    Продумана конструкція. Сучасний вигляд. Ціна.
    Недостатки:
    Бютжетні направляйки до шухляд. Інструкція по складанню
    • Продавец  ВерестМ

Доброго дня, Володимир! Дякую за ваш відгук. Ми обов'язково передамо на фабрику ваші побажання щодо висувних механізмів та інструкції.

• Рябов Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет корпуса: Дуб Сонома / Дуб Трюфель

Шкаф понравился за такие деньги хорошо продуман, и сделан, мне понравился.
    При доставке состоит из двух тяжелых и больших коробок, нужны 2 пары мужских рук чтобы перемещать.

Достоинства:
    Хорошая и добротная сборка, все отверстия и детали без нареканий сделаны и в достаточном количестве, рейки для выдвижных шухлядок хорошо работают, нужно правильно поставить только.
    Недостатки:
    Очень короткая инструкция, а точнее просто состав деталей
    • Продавец  ВерестМ

Огромное спасибо за оценку нашей работы. Мы учтем Ваше пожелание и передадим на фабрику в качестве обратной связи. Хорошего дня!

• Варвара Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 48 квадратов. Цвет фасада: Дуб Сонома трюфель

Загалом задоволена покупкою. Саме те, про що думала. Правда трохи без інструкції переплутала кріплення, але це на результат не вплинуло.

Достоинства:
    Не треба використовувати клей.
    Недостатки:
    Інструкція для чайників
    • Продавец  48 квадратов

Добрый день.
      Спасибо за отзыв

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kann-style. Цвет фасада: Дуб Сонома трюфель

Питання до продавця. В вересні 2019 купував такий шкаф плюс двойний. В комплекті була відсутня одна ручка. Купити мені її не важко. Розумію, що це невеликі гроші. Але, знайти таку ж саму в продажу не можу.

• Kann-style

Добрый день.У нас можно преобрести ручку .

• Виталий З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 48 квадратов. Цвет фасада: Дуб Сонома трюфель

Купили такой шкаф - но нет нормальной инструкции. Можно где то найти инструкцию для сборки?

• 48 к***

Добрый день, схема только одного формата

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kann-style. Цвет фасада: Дуб Сонома трюфель

Купував двойний та тройний на дачу. Вимоги були: недорогі та вмісткі. З цим все ОК. Збираються просто, якщо маєш хоч якийсь досвід. Але для тих, хто буде збирати меблі вперше - замало інфо в документації. Двойний зібрався без зауважень. Тройний - трошки "пободався" з ДВП на задній стінці.
    Надіно запакована.
    Поставив "добре", незважаючи на те, що в комплекті не було однієї ручки.

Достоинства:
    Просто та дешево
    Недостатки:
    В комплекті недоставало однієї ручки (5 замість 6)
  • Поплужная А***
    Продавец: Kann-style. Цвет фасада: Дуб Сонома трюфель

Здраствуйте , какая стоимость доставки будет в Николаев?

• Kann-style

Доброе утро! Пересылка согласно тарифам перевозчика Новая почта. Приблизительно около 600 грн