- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет столешницы: Дуб Сонома. Ширина: 91. Глубина: 61
Класний столик,зручний,якраз нам дуже підійшов
- Достоинства:
- Зручний,нічого лишнього
- Продавец ВерестМ
Добрий день, Світлано! Дякуємо за позитивний відгук та фото! Раді, що Вви задоволені покупкою. Приємного користування та чекаємо на нові зустрічі.
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет столешницы: Дуб Сонома. Ширина: 91. Глубина: 61
Добротний стіл.
- Продавец ВерестМ
Вітаємо, Юрію! Велике спасибі за позитивний відгук! Ми щасливі, що Вам усе сподобалось. Будемо раді бачити Вас серед наших постійних клієнтів!
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет столешницы: Венге темный. Ширина: 91. Глубина: 61
Продавець швидко відгукнувся, відправили в той же день, всі частини стола приїхали у відмінному стані
- Продавец ВерестМ
Добрий день, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволені покупкою та обслуговуванням у нашому магазині. Будемо раді бачити Вас знову!
- Ольга П*** НазарчукОтзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет столешницы: Венге темный. Ширина: 91. Глубина: 61
Дякую стіл прекрасний обслуговування прекрасно
- Продавец ВерестМ
Вітаю Ольго, Ваш відгук дуже важливий для нас. Дякуємо, що Ви високо оцінили наші меблі й залишилися задоволені.
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет столешницы: Венге темный. Ширина: 91. Глубина: 61
Столик за свои деньги норм
- Достоинства:
- Столик за свои деньги норм
- Недостатки:
- Инструкция
- Продавец ВерестМ
Вітаємо, Сергію! Дякуємо за відгук. Для нас дуже цінний зворотній звʼязок від клієнтів.
- Данил Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет столешницы: Венге темный. Ширина: 91. Глубина: 61
Чудовий стіл за свої гроші. Нема дефектів, всі деталі на місці. Єдине що не було темного кольору в наявності, але світлий навіть краще вписався в інтерʼєр)
- Достоинства:
- Дешево, якісно, всі деталі на місці
- Недостатки:
- Не дуже зрозуміла інструкція по збірці. Витратив на неї більше часу ніж саму збірка)
- Продавец ВерестМ
Вітаємо, Даниле!
Вдячні за те, що знайшли час, щоб оцінити нас і написати відгук.
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів)
- Наталья Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет столешницы: Венге темный. Ширина: 91. Глубина: 61
Все было на месте, доставка на высшем уровне, качество отличное. Я довольна, спасибо. Уже пользуюсь.
- Достоинства:
- Все отлично
- Продавец ВерестМ
Наталя, дякуємо за відгук. Чекаємо вас знову серед наших клієнтів)
- Беденко Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет столешницы: Венге темный. Ширина: 91. Глубина: 61
Проблема з нестачею всіх деталей була оперативно вирішена. Дякую за хороший зворотній зв'язок.
- Достоинства:
- Хороший матеріал, красивий стіл, хороший відзивчивий персонал
- Недостатки:
- були проблеми за наявністю всіх необхідних деталей, але проблема була оперативно усунута.
- Продавец ВерестМ
Доброго дня, Юріє1
Дякуємо вам за відгук, ми дуже раді що ви залишились задоволені.
Чекаємо вас знову! - Ватуляк Я***
Яка вартість доставки?
Стіл приїхав без усіх деталей необхідних для його зборки, що є зовсім неприємним.
- Достоинства:
- Стіл красивий, приїхав не побитий. По якості деревени на перший погляд своїх грошей вартий.
- Недостатки:
- Стіл приїхав без усіх деталей необхідних для його зборки
- Беденко Ю***
Проблема була оперативно вирішена. Дуже дякую продавцю за адекватний зворотній зв'язок.
- Продавец ВерестМ
Вітаємо, Юріє! Зв'яжемось з Вами найближчим часом для вирішення питання, дякуємо за зворотній зв'язок))
- Катерина О***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет столешницы: Венге темный. Ширина: 91. Глубина: 61
Брала в наборі вітальні, змінювала Шкаф під свій розмір все хорошо запаковане, ціле, відповідає кольору.
- Продавец ВерестМ
Радіємо, що Ви залишилися задоволенні покупкою))
- Анжела Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет столешницы: Венге темный. Ширина: 91. Глубина: 61
Некачественую столешницу заменили. Огромное спасибо. Претензий нет. Продавец умеет раотать с покупателем. Решает все вопросы . Желаю всем удачи и процветания
Спасибо Вам за отзыв.
Заказ от 15.09.21
- Недостатки:
- Углы столешницы побиты
- Продавец ВерестМ
Доброе утро, приносим свои извинения за данную ситуацию. Видимо при доставке, грузчики Новой Почты где-то ударили. Связывались с Вами с утра по замене столешницы, Вы попросили набрать позже. В обед согласуем с Вами все возникшие вопросы.
- Лидия Л***Продавец: ВерестМ. Цвет столешницы: Венге темный. Ширина: 91. Глубина: 61
Стіл сам по собі симпатичний, але на стільниці та інших частинах столика виявились ушкодження, тому не стали забирати. Дуже шкода.
Порада - при отриманні ретельно оглядайте всі деталі!- Продавец ВерестМ
Вітаємо, Лідіє! Нам дуже шкода, що посилочка пошкодилася при транспортуванні, на жаль ми ніяк не можемо на це вплинути, саме тому просимо покупців оглядати товар перед отриманням. Дякуємо вам за зворотній зв'язок та запрошуємо за наступними покупками.
- Санек Р***Продавец: ВерестМ. Цвет столешницы: Венге темный. Ширина: 91. Глубина: 61
Качественный стол. За эти деньги бомба! Современный дизайн.
- Достоинства:
- Очень качественный стол. И всё было оперативно и чётко. Рекомендую!
- Продавец ВерестМ_old
Спасибо Вам за теплый отзыв! Мы стараемся для Вас!