Отзывы покупателей о Устройство от комаров Thermacell Portable Mosquito Repeller MR-300 olive

• Юрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Рибалка в Україні

Працює як треба, комахи не турбують

Достоинства:
    Працює як треба, комахи не турбують
  • Володимир Р***

Гарна річ

Продавец: Rozetka

Я знаю що цей товар супер. Але ваша доставка до пунктів видачі Розетка це взагалі жах. 14.05 замовив ,сьогодні 22.05 а пише прийде 25.05 і це вже 2 рази дата доставки змінювалась. Останній раз я користуюсь цією безкоштовною доставкою... Відправте краще голубом він швидше доставить... Дякую

• Вікторія Д***

В мене навпаки, замовила 22 травня, сьогодні 25 травня, вже забрала користуюсь

• Борис Г***

Нажаль не працює зовсім.

• Сергій М***

А в чому проблема? Завжди звертайте увагу на вогник. Та потрібно хвилин 15 атой 20 щоб вже відстали комарі))

• Роман
    Продавец: Rozetka

Когось може і влаштовує. Купив і тестував на рибалці, де ТАКА тьма комарів, що більшості і не снилася (Сорокошичі). Як кажуть: до пічки дверцята. Комарі посміхнулися і продовжили свою справу.

• Сергій М***

Незнаю незнаю. В мене 2 таких. Річ класна хоч і не дешева по цих пластинах та рідині. Можливо не загорівся газ. Бо таке буває. Там ледве видно той вогник.

• Андрей О*** Карый
    Продавец: Rozetka

Такую вещь можно дарить рекомендовать все, не только туристам или рыбакам, все у кто выезжает на природу или любит дома на крыльце спокойно выпить бутылочку пива. Я первый раз опробовал в Затоке, где отдыхали с семьей, скажу так, на соседей без жалости нельзя было смотреть)))

Достоинства:
    На самом деле рабочая тема, комаров нет и дети могут спокойно гулять и не вдыхать всякую гадость
    Недостатки:
    дороговаты расходники, но альтернативы не вижу, любые спреи и всякие рапторы в сравнение не идут