Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Чохол для прасувальної дошки 114*36 см Laundry S металізована тканина (S36M-002U)

Оценка пользователей 3.57/5
  • Борис Б***

Замалий розмір

Достоинства:
    Якісний матеріал
    Недостатки:
    Замалий розмір

Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що чохол не підійшов. Підкажіть, будь ласка, на який саме розмір основи прасувальної дошки ви його придбали? Це допоможе нам краще розібратися в ситуації та підібрати для вас оптимальний варіант.

• Катерина Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Все сподобалось. Розмір підійшов, має приємний вигляд.

Катерина, дякуємо за ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!

• Сергей Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Нормальный такой чехол ,по размерам подошло как надо ,НО очень хлипкая верёвка при небольшом усилии порвалась.Пришлось перетягивать от старого чехла там надёжнее оказался шнур

Достоинства:
    Размер
    Недостатки:
    Шнур слабый

Сергій, дякуємо за ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!

• Юлія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Колір більш світлий. Прийшов з невеликим надрізом посередині. Помітила, коли вже натянула його на дошку. Шкода

Достоинства:
    Хороша тканина
    Недостатки:
    Прийшлов порваний
  • Алла

Бракований товар

• Елена Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Цена и бесплатная доставка , материал . Хорошо сел на доску ( Мой дом ) размеры 92 см х 33 см , хорошо затянулся без проблем и аккуратно .

• Елена Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Цвет , материал . Цена и бесплатная доставка , хорошо затянулся и сел на Доску ( Доска Мой Дом ) Размером 91 см х 32 см ( она у меня не большая ) . Надела на старый чехол - и отлично стало по толщине . Гладить на доске с этим чехлом хорошо.

Достоинства:
    Цвет , и материал , хорошо затянулся и сел на Доску Размером 91 см х 32 см . Надела на старый чехол - и отлично стало по толщине .
    Недостатки:

Олена, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!