Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Мягкое стекло рифленое защитное покрытие на стол Dariana 60 х 170 см 800 мкм прозрачное (Е-22)

Оценка пользователей 4.86/5
  • Зубарева А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tablecloth Empire. Размеры: 60 x 100. Цвет: Прозрачный

Дуже гарне покриття на стіл, чудово захищає поверхню і естетично виглядає.

• Продавец  Tablecloth Empire

Анна, дякуємо за позитивний відгук, будемо раді новим замовленням

• Олеся С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tablecloth Empire. Размеры: 80 x 110. Цвет: Прозрачный

Стекло неплохое,но когда заказываешь определённый размер,то ожидаешь что всё будет ровно чтобы потом не подрезать самому. В моём случае стекло неровно порезано.

• Продавец  Tablecloth Empire

Добрий день ,Олеся! Дякуємо Вам за відгук! Коли Ви робили замовлення, ми Вас попередили, щом'яке скло має властивість усадки і ми відрізаємо з запасом. А також надіслали відео, як можна відрізати товар вдома самому при необхідності після місяця використання. Те ,що товар відрізано нерівно дізналися із Вашого відгуку. Прикро, що Ви не звернулися до нас напряму. Ми намагаємось всі питання вирішувати , щоб покупець був задоволений. Якщо можна, надійшліть нам будь ласка фото нерівно відрізанного товару.

• Виктория К***

Вітаю! Замовляла скло для захисту поверхні. Зі своєю функцію справляється. Головне не не ставити щось дуже гаряче. Виглядає гарно. Трохи сповзає, але не критично! В цілому задоволена.
    Консультанту окреме «Дякую». Дуже ввічлива та приємна!

Достоинства:
    Захищає поверхню
    Недостатки:
    Трохи ковзає
    • Продавец  Tablecloth Empire

Вікторія,дякуємо за позитивний відгук. нехай клейоночка довго служить. Щоб клейонка не ковзала, можна трішки бризнути антисептиком на стіл і зверху покласти мяке скло, так воно прилипне.

• Виктория К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tablecloth Empire. Размеры: 60 x 60. Цвет: Прозрачный

Товар гарний, відповідає фото, не має неприємного запаху.
    Продавець відповідальний, проконсультував без проблем. Дуже приємно було спілкуватися!

Достоинства:
    Гарно виглядає, захищає поверхню
    Недостатки:
    • Продавец  Tablecloth Empire

Вікторія, дякуємо Вам за позитивний відгук! Хай довго служить! Будемо раді новим замовленням.

• Анастасия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tablecloth Empire. Размеры: 80 x 100. Цвет: Прозрачный

Гарна альтернатива скатертині.
    До цього брали звичайне м'яке скло, воно від гарячого крутиться, а це ні.
    Рекомендую на кухню

• Продавец  Tablecloth Empire

Анастасія! Дякуємо за позитивний відгук!

• Андрей К***

Лежит на столе. Все удобно.
    Продавец перезвонил и подсказал по заказу.

• Продавец  Tablecloth Empire

Андрій, дякуємо за позитивний відгук, будемо раді співпраці в майбутньому

• Анастасия Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tablecloth Empire. Размеры: 80 x 130. Цвет: Прозрачный

Отличная плёнка, хорошо плелегает к столу. Перезвонили по заказу быстро, и доставили в короткий срок ( доставка заняла 2 дня). Присутствует характерный запах, но он быстро, в течении суток, выветрился.

Достоинства:
    Хорошо прилегает к столу, рисунок
    • Продавец  Tablecloth Empire

Анастасия, спасибо за ваш позитивный отзыв, будем рады вашим новым заказам