Отзывы покупателей о Комплект (5шт) женские бесшовные трусы слипы кружево L 2324

Оценка пользователей 2.75/5
  • Ельзара А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: M. Цвет: Светлый розовый

Дуже маломірять. Раніше брала такі самі були розмір в розмір, а зараз прийшли наче на маленьку дитину.

• Алена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: XL. Цвет: Светлый розовый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дійсно маломірять. Брала колись цієї ж фірми розмір М і було норм. Вирішила спробувати цю модель, бо була акційна ціна. Почитала відгуки про те, що розміри не співпадають і замовила ХL. Навіть з таким розміром трохи тиснуть, не дуже комфортно. Зазвичай ношу M або ж S

• тетяна п***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: L. Цвет: Светлый розовый

Якість просто ужас, ще й прийшли маленькі, мабуть на 2 розміри меньші, як на дитину

Достоинства:
    Гарне оформлення
    Недостатки:
    Погана якість і розмір маломірить
    • Продавец  3a 5minut

Добрий день, Тетяна, нам прикро, що Вам не сподобалась білизна. На ОС 92 см потрібно ббрати було Л розмір, той, який Вам відправили ми. Якщо бажаєте, у нас ще є інші моделі жіночої білизни, для Вас зробимо знижку 10%

• Татьяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: XL. Цвет: Светлый розовый

Сподобались трустки, розмір підійшов, бистро зв'язалися, уточнили розмір, дякую всім.

Достоинства:
    Еластична тканина, добре розтягується, посадка відмінна з легкою утяжкою.
    Недостатки:
    Поки невиявила.
  • Христина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: M. Цвет: Светлый розовый

Продавець подзвонив уточнити розмір, так як вони маломірять, у мене уточнити розмір бедер. отримала товар і вони виявились замалими! питання - навіщо було дзвонити уточняти розмір, якщо ви всеодно прислали мені замалих 5 пар ?

Достоинства:
    хороша якість
    Недостатки:
    замалий розмір