- Ельзара А***Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: M. Цвет: Светлый розовый
Дуже маломірять. Раніше брала такі самі були розмір в розмір, а зараз прийшли наче на маленьку дитину.
- Алена М***Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: XL. Цвет: Светлый розовый
Дійсно маломірять. Брала колись цієї ж фірми розмір М і було норм. Вирішила спробувати цю модель, бо була акційна ціна. Почитала відгуки про те, що розміри не співпадають і замовила ХL. Навіть з таким розміром трохи тиснуть, не дуже комфортно. Зазвичай ношу M або ж S
- тетяна п***Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: L. Цвет: Светлый розовый
Якість просто ужас, ще й прийшли маленькі, мабуть на 2 розміри меньші, як на дитину
- Достоинства:
- Гарне оформлення
- Недостатки:
- Погана якість і розмір маломірить
- Продавец 3a 5minut
Добрий день, Тетяна, нам прикро, що Вам не сподобалась білизна. На ОС 92 см потрібно ббрати було Л розмір, той, який Вам відправили ми. Якщо бажаєте, у нас ще є інші моделі жіночої білизни, для Вас зробимо знижку 10%
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: XL. Цвет: Светлый розовый
Сподобались трустки, розмір підійшов, бистро зв'язалися, уточнили розмір, дякую всім.
- Достоинства:
- Еластична тканина, добре розтягується, посадка відмінна з легкою утяжкою.
- Недостатки:
- Поки невиявила.
- Христина К***Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: M. Цвет: Светлый розовый
Продавець подзвонив уточнити розмір, так як вони маломірять, у мене уточнити розмір бедер. отримала товар і вони виявились замалими! питання - навіщо було дзвонити уточняти розмір, якщо ви всеодно прислали мені замалих 5 пар ?
- Достоинства:
- хороша якість
- Недостатки:
- замалий розмір