- Кирило А***Отзыв от покупателя. Продавец: BE-COS. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл
Це класний антиперспірант. Дійсно працює. Буду замовляти ще
- Достоинства:
- Майже без запаху, працює
- Недостатки:
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: BE-COS. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл
Початкові враження вкрай позитивні - приємний запах, зручність розпилювача (прискає як парфуми - один раз за натискання), не подразнює шкіру. Щодо стійкості не впевнений, бо у всіх різне навантаження і потовиділення. Наклейки з перекладом немає, тому інструкцію краще читати на сайті :)
- Андрій М***
P.S. краще розпилювати над плиткою або в душі бо суміш доволі липка
- Остап К***Отзыв от покупателя. Продавец: BE-COS. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл
У подарунок поставили Антиперспірант-дезодорант від Etiaxil загального застосування.
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: BE-COS. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл
Товаром задоволений, якість відчувається) Прдавець поклав у подарунок додатково дезодорант антиперспирант. Дякую велике , гарних продажів .
- Достоинства:
- Якісний товар , все як в описі
- Недостатки:
- Татьяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: BE-COS. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл
Вы умнички, спасибо большое
- ВасильОтзыв от покупателя. Продавец: BE-COS. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл
- Люба Г***Отзыв от покупателя. Продавец: BE-COS. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл
Все прийшло) я задоволена
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: BE-COS. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл
Додатково поклали дезодорант антипреспрант! Дякую! Буду замоляти ще!
- Достоинства:
- Оригінал. Доступна ціна. Швидка відправка