Отзывы покупателей о Антиперспирант Etiaxil Lotion Extreme для нормальной кожи, лосьон, 100 мл, для рук и ног
- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: BE-COS. Объем: 100 мл
Отличное качество
- Достоинства:
- По настоящему рабочий антиперспирант
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: BE-COS. Объем: 100 мл
Дуже сподобалося
- Ганна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: BE-COS. Объем: 100 мл
Дякую за надзвичайно швидку доставку. Дуже давно використовую продукцію etiaxil, мені допомогає при моєму гіпергідрозі, не щіпить, немає почервоніння саме від цього лосьону, він не такий ядерний як для пахв, трошки м'якша дія.
- Достоинства:
- Мені гарно допомогає
- Недостатки:
- Для мене немає
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: BE-COS. Объем: 100 мл
Чудовий засіб, швидка відправка.
- Достоинства:
- Все супер
- Андрій О***Отзыв от покупателя. Продавец: BE-COS. Объем: 100 мл
Робочий варіант, особливо в кого не сильно виражена пітливість рук. Особисто мені допомогає, проте сказати що повністю не потіють не можу.( з умовно коли руки течуть рікою, стало злегка вологі руки) Враховуючи що температура 30 градусів, це вважаю нормально. З мінусів на ранок руки надто сухі, тріскаються. Ну і ефект 5 днів сумнівно.
- Достоинства:
- Відносно працює
- Недостатки:
- Як таких немає, але гіпергідроз воно не лікує лише приховає наслідки в тій чи іншій мірі. Але це і не лікарський засіб
- Оксана О***Отзыв от покупателя. Продавец: BE-COS. Объем: 100 мл
Чудовий засіб, чоловіку сподобався.
Відповідає характеристикам.
Окреме дякую продавцю за подарунок це дуже приємно!!- Достоинства:
- Якісний товар, подарунок від продавця.
- Юрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: BE-COS. Объем: 100 мл
Все супер швидко і якісно
Велике дякую за подарунок- Достоинства:
- Швидко
- Андрій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: BE-COS. Объем: 100 мл
Швидко відправили. По перших відчуттях ефект є, далі буде видно на скільки вистачає. В подарунок поклали твердий антиперспірант etiaxil, який теж доволі непоганий.
- Достоинства:
- Швидко відправили
- Христина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: BE-COS. Объем: 100 мл
Товар отримала дуже швидко, спрей прийшов з подарунком, що дуже приємно)
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: BE-COS. Объем: 100 мл
Продавець швидко звʼязався, уточнив деталі та відправив. До замовлення додали в подарунок щоденний антиперспірант-дезодорант твердий стік. Щиро дякую!!!
А лосьйон дійсно чудовий, користуюсь вже давно, діє до 7 днів. - Анна Е***Отзыв от покупателя. Продавец: BE-COS. Объем: 100 мл
Дякую
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: BE-COS. Объем: 100 мл
Швидка доставка, приємний продавець, щиро дякую за приємний сюрприз, дуже приємно. Користуюсь 2 дні ефект вражає приємно. Рекомендую на всі 100%
- Достоинства:
- Одні плюси