Отзывы покупателей о Гель - лак для ногтей Valeri Color №015 6 мл

Оценка пользователей 4.46/5
  • Отзывы про товар продавца RX TRADE GROUP
  • Анна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RX TRADE GROUP

Колір приємний, наноситься легко, носиться трохи меньше інших моїх лаків

• Юлія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Reydi. Оттенок: 29 Кофе с молоком микроблеск Color Valeri. Объем: 6 мл

Гарний та якісний. Доброго виглядає на нігтях.
    Добре тримається.

• Продавец  Reydi

Доброго дня, Юлія. Дякуємо Вам за відгук. Приємного користування.

• Юлія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Reydi. Оттенок: 105 Жемчужный микроблеск Color Valeri. Объем: 6 мл

Гель-лак ідеального кольору).
    Дуже гарний та якісний.
    Дуже довго тримається.
    Рівномірно лягає на нігті.

• Продавец  Reydi

Доброго дня, Юлія. Дякуємо Вам за відгук. Приємного користування.

• Валентина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beautys Portfolio. Объем: 6 мл

Лак гарний, колір приємний

Достоинства:
    Гарний, добре покривається
    Недостатки:
    Погано просох в один шар,краще в два тонких
    • Продавец  Beautys Portfolio

Дякуємо за ваш відгук, Валентино) Він буде дуже корисним для інших майстрів)

• Стелла-Наталія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Reydi. Оттенок: 14 Винно-бордовый Color Valeri. Объем: 6 мл

Повністю задоволена, гарний бургунді

Достоинства:
    Дуже пігментований
    • Продавец  Reydi

Доброго дня, Стелла-Наталія! Дякуємо за зворотній зв'язок, нам важлива Ваша думка. Приємного користування.

• Стелла-Наталия Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Reydi. Оттенок: 37 Светлый бежевый Color Valeri. Объем: 6 мл

Колір не молочний, як на фото, а більш фіолетовий

• Продавец  Reydi

Доброго дня, Стелла-Наталія! Колір на фото може дещо відрізнятись від кольору в живу у зв'язку з різницею у передачі кольору на вашому пристрої чи моніторі. Інформація від виробника - це світло-бежевий колір. Також на другому фото є викраска даного відтінку.

• Гончарук И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Reydi. Оттенок: 86 Светлый лиловый Color Valeri. Объем: 6 мл

Гель чудовий .Робила манікюр собі. Досвіду немає, але порівняно з гелями , що пробувала раніше то дуже сподобався, легко наносити, гарно лягає не розтікається, вирівнюється, не просвічується, гарно сохне в лампі. Добре тримається, не користуюсь рукавичками. Буду обов'язково купляти інші кольори)

Достоинства:
    Якість, легкість в нанесенні
    • Продавец  Reydi

Доброго дня, Ірина! Вдячні Вам за позитивний відгук. Дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування.

• Любов С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Reydi. Оттенок: 23 Розово-бежевый Color Valeri. Объем: 6 мл

Гель лак дрянь! Рідкий, пливе! Не сохне! Десять хвилин в лампі, дві години пройшло, а він приліпає.
    На те що колір не співпаде з очикуванням, можна не звертати увагу. НЕ РЕКОМЕНДУЮ!

Достоинства:
    немає жодного
    • Продавец  Reydi

Доброго дня, Любов. Наш менеджер вже зв'язався з Вами для уточнення. Очікуємо від Вас відео.

• Юрий З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Reydi. Оттенок: 78 Темный шоколад Color Valeri. Объем: 6 мл

Классный лак и классный магазин. Заказываем регулярно. Лак носится очень хорошо. Густой в меру. Достаточно одного слоя.

Достоинства:
    Цена, носкость
    Недостатки:
    Отсутствуют
    • Продавец  Reydi

Доброго дня, Юрій! Дуже дякуємо за позитивний відгук. Приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою і роботою магазину. Приємного користування.

• Юрий З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Reydi. Оттенок: 90 Сиреневый Color Valeri. Объем: 6 мл

Хороший лак. Носится долго. В один слой идеально.

Достоинства:
    Всё идеально
    Недостатки:
    Отсутствуют
    • Продавец  Reydi

Доброго дня, Юрій. Дякуємо Вам за відгук. Приємного користування.

• Юрий З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Reydi. Оттенок: 21 Белый Color Valeri. Объем: 6 мл

Заказываем уже не первый раз лаки этой фирмы. Носка очень хорошая.

Достоинства:
    Цена, качество, носкость.
    Недостатки:
    Отсутствуют
    • Продавец  Reydi

Добрий день, Юрій, дякуємо, що ділитесь враженнями! Ми раді, що ви залишилися задоволені. Вдалих і приємних Вам покупок. Дякуємо, що обираєте нас.

• Жанна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Reydi. Оттенок: 114 Синий с синими блестками Color Valeri. Объем: 6 мл

Хороший и красивый гель-лак. Обязательно перед заказом смотрите все фотографии, там есть фото как смотрится на типсе этот лак. Очень важно!

Достоинства:
    Красивый цвет, в живую выглядит темнее и красочнее
    Недостатки:
    Их нет
    • Продавец  Reydi

Доброго дня, Жанна! Дякуємо за ваш відгук. Приємного користування!

• Светлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Reydi. Оттенок: 116 Сиреневый с серебрянными блестками Color Valeri. Объем: 6 мл

Очень красивыйцвет 116,фиолетовый с фольгой,блестит безумно,просто класс. Сохнет отлично и наноситься хорошо.

Достоинства:
    Очень красивый
    Недостатки:
    Не нашла
    • Продавец  Reydi

Доброго дня, Світлана! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви залишилися задоволені. Приємного користування!