- ВераОтзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Хочу попередити потенційних покупців, завжди перевіряйте товар.
Замовила перший раз, прийшла досить швидко супер класна міцна парасолька, ще й за акційною ціною.
Просто супер, ну вирішила замовити ще одну для подарунка.
Так, як дуже поспішала товар в точці видачі не перевірила, на жаль.
А виявилось, дарувати немає чого, парасоля зі зламаним механізмом, який до кінця не відкривається ще й шпиль зігнутий.- Достоинства:
- Дуже міцна, велика.
- Недостатки:
- Надіслали неякісний товар
- Продавец UNi Lux
Доброго дня!Нам дуже прикро, що сталася така ситуація. Ми завжди перевіряємо товари перед відправленням, але, на жаль, іноді під час транспортування може статися пошкодження,ми обовязково звяжемося для вирішеня ситуаціі.
- Вера Л***
Дякую за оперативну реакцію продавця.
Наразі питання вирішено.
- Владислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Хороший зонт
- Продавец UNi Lux
Доброго дня, Владислав! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Чоловіча складана парасолька-напівавтомат на 10 спиць. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Чудова парасолька
- Достоинства:
- Велика, міцна
- Продавец UNi Lux
Доброго дня,Ірина Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволеніый . Напівавтоматична чоловіча парасолька-тростина на 16 спицьБудемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
На вигляд добротно зроблений, не хлипкий, приємні матеріали.
- Достоинства:
- Великий
- Продавец UNi Lux
Доброго дня, Віталій! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Напівавтоматична чоловіча парасолька-тростина на 16 спиць. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Товар не відповідає заявленому!!! Зовсім інші розміри: довжина у складеному вигляді замість 87 см - 93 см; діаметр замість 101 см - 116 см. На жаль, при отриманні не було можливості виміряти (не ношу з собою вимірювальну стрічку). Навіщо в характеристиці вказувати одне, а надсилати зовсім інше? Хочу зробити повернення.
- Продавец UNi Lux
Доброго дня, Юлія! Ми з Вами звяжемось та надамо дані для повернення товару.
- ДаринаОтзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
парасолею чоловік користується більше 6 місяців усе просто шикарно, покупкою задовола подарунок на роки
- Продавец UNi Lux
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Вова Б***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Зонт супер
- Ігор М***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Парасоля топчик за такі кошти це просто супер такі в магазинах продають по 1500 грн. Рекомендую
- Софія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Ця парасолька тростина на 16 спиць дуже надійна та стійка навіть під сильним вітром. Вона виглядає елегантно, має зручну ручку та великий діаметр, що добре захищає від дощу. Дуже задоволена покупкою!
- НазарОтзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
парасолею користуюсь уже 9 місяців задоволений повністю за свою ціну саме те що потрібно. Рекомендую
- Артур К***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
користуюсь парасолею уже більше 3 місяців дуже задоволений, вона відповідає усім параметрам хороша якість
- Віталя С***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
парасоля супер
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
парасолька 5 з 5 дуже класна велика та міцна
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
парасолька відповідає своїй ціні
- Ангеліна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Велика зручна коли дощ падає захищає від нього коли спекотне сонце також дуже зручно сховатись за парасолькою,
Класна крута парасолькаСоответствие указанным размерам
- Каспер О***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
парасоля відповідає опису досить міцна та зручна
- Остап П***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Міцна сильна парасолька перші дощі та вітри пройшла на ура, я не думав що настільки класна парасолька
- Микола Л***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Відповідає картинці та опису. З виду міцна проте на ділі ще протестити не вдалося.
- Достоинства:
- Здається надійною
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Продавец UNi Lux
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Хороша парасолька, велика міцна
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
парасолька велика міцна
- Альона П***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
користуюсь місяць одні позитивні враження.
РекомендуюСоответствие указанным размерам
- Вітя К***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Парасолькою користуюсь більше місяця все працює добре витримала не один вітер. Міцна Рекомендую
- ФедяОтзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Парасоля відповідає опису гарно виглядає міцна вітер добре витримала
- Бурдо о***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
- Достоинства:
- Звісно, 16 спиць - це набагато краще за 8 спиць. Чохол дозволяє носити парасольку як гвинтівку без застосування рук. Розміри забезпечують два місця під дощиком, але лише для струнких людей. Пара дорослих колобків має шукати парасольку більшого діаметра. Від дощу захищає відмінно, а стійкість до штормового вітру я не випробував - не було погоди.
- Софія З***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Велика міцна парасолька, гарно виглядає
- ВалерійОтзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Гарний зонт
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Хороша парасолька гарна велика якісна
- Анастасія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Парасолька чудова!
- Достоинства:
- Якісно зроблена, зручна, красива
- Недостатки:
- Не виявили
- Продавец UNi Lux
Доброго дня, Анастасія! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Коля К***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
парасолька відповідає заявленим характеристикам, все супер
- Продавец UNi Lux
Доброго дня, Микола! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Уляна А***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Все дуже гарно та якісно
- Продавец UNi Lux
Доброго дня, Уляна! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Максим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Не було до цього таких парасольок, тому важко порівняти. Але якщо порівнювати с тим що було, то виглядає надійно та якісно. А головне дуже великий купол. Це точно не для того, щоб взяв та кудись поклав)
- Достоинства:
- Гарна парасолька, а головне виглядає надійно.
- Недостатки:
- Поки немає.
- Продавец UNi Lux
Доброго дня Максим, дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо наділі дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Ярослав Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Хороший парасоля, добре лежить в руці міцна
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Я думав що поламається після перших дощів але все працює ідеально міцна велика
- ХристяОтзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
велика міцна сім'я влазить сховати від дощу
- Достоинства:
- велика міцна
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
хороша велика парасолька перший дощ пройшла випробування супер, відповідає опису
- Андрей Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Буду мати надію, що витримує. Живу біля моря...
- Достоинства:
- Стильний, виглядає надійним. Купол. Чехол.
- Недостатки:
- Не перевіряв.
- Продавец UNi Lux