Отзывы покупателей о Диктофон-флешка Volemer SK-868 Черный 4 Гб памяти

Оценка пользователей 4.49/5
на основе 51 отзыв
  • Олександр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Память: 8 ГБ. Цвет: Черный

Я задоволений. Перевіряв його через запис з YouTube добре записує. Ціна - якість.

Достоинства:
    Добре працює.
    Недостатки:
    Немає.
  • Кіра Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Память: 4 ГБ. Цвет: Черный

Крутий диктофон. Якість запису чітка, чутливість (до звуку) досить висока. Має надмалі розміри і не займає місця в кишені від слова зовсім. Реокмендую

Достоинства:
    чіткий запис і чистий звук
  • Віталіна Б***

Добре працює.

• Анатолій Г***

Працює чудово, час покаже

Достоинства:
    Все працює
    Недостатки:
    Пока немає
  • Олег П***

Класна штука, дякую!

Достоинства:
    Чудово записує
  • Інна
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Память: 8 ГБ. Цвет: Черный

по диктофону зауважень немає. Користуюся другий день (по кілька годин) - записує чітко . Ще не заряджала.

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Память: 4 ГБ. Цвет: Черный

Диктофон вогонь. Одна кнопка oh/off плюс в меню налаштування. Час і дата вже були актуальні. За такі кошти вигідна покупка.

Достоинства:
    гарний, чистий звук
  • Анонім
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Память: 4 ГБ. Цвет: Черный

Хороший мікрофон, але тільки за не наявністю вітру або якоїсь тканини біля нього, мікрофон дуже чутливий до цього. Тому майте це на увазі. (При наявності чогось зі списку — звук стане кашою, буквально). Якщо вам це не страшно, то беріть, звук пише гарно) але треба мати якусь программу яка зможе читати файли .wav, бо диктофон сберігає лише в цьому форматі, не дивлячись на опис тут.

Достоинства:
    Підійде: Маєте програму розшифрування для файлів .wav; Берете для запису десь в приміщенні; Не прикриваєте якоюсь тканиною під час запису.
    Недостатки:
    Не підійде: Не маєте розшифратора; Записуєте на вулиці;Планували записувати з кишені, або під будь якою тканиною, тощо.
  • Эльвира М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Память: 8 ГБ. Цвет: Черный

Очень помогает на лекциях. Запись качественная. Память достаточная.

• Олександр Д***
  • Олександр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Память: 8 ГБ. Цвет: Черный

Диктофон дуже сподобався. Звичайно що ще потрібно тестити на довговічність і відсутність глюків. Але перше враження - лише позитив. Після отримання поставив на зарядку, години півтори він заряджався (мигав червоним). Коли зарядився горів синім. Потім поставив на повну розрядку, зиписав 3 файли, перші 2 по 5 годин, третій 4:50 хвили. Майже 15 годин, що непогано для розмірів. Також є файл з додатковими налаштуваннями, а саме активація голосом, дата, час, налаштування Бітрейт. Також є функція таймеру, щоб здійснювати запис у визначений час я так розумію. Ще не все випробував але функціонал вражає. Окрема подяка за швидку відправку і гарантію 6 місяців.

Достоинства:
    функціональний
    Недостатки:
    не помітив
  • Світлана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Память: 8 ГБ. Цвет: Черный

Дякую представникам фірми за швидке реагування, бажання допомогти, вирішити питання

Достоинства:
    Маленька флешка, гарно записує, все чутно чітку, без шумів
    Недостатки:
    Потрібно довго заряджати, не менш 6 годин
  • Анатолий К***

Замовив на 8 гб. Все працює на різних пристроях

Достоинства:
    Якість, чіткий запис, мікрофон
    Недостатки:
    Не виявив
  • Наталия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Память: 16 ГБ. Цвет: Черный

Дивлячись для чого вам така річ,але мені абсолютно не підійшло.
    Очікування не справдились.
    Рекомендую придивитися до більш серйозних моделей.
    Особисто в нашому випадку буде лежати без діла, шкода потрачених грошей.
    До продавця претензій не маємо.Все .нормально,ніяких питань.

Достоинства:
    Маленький
    Недостатки:
    Не надійний,то пише.то не пише .Звук слабенький
    • Продавец  OKSTORE

Вітаємо. Що значить то пише то не пише?

• Артем

Работает

• Дмитрий С***

• Віталій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Память: 16 ГБ. Цвет: Черный

Простий в клоимтуванні. Ввімкнув - записує. Вимкнув - зберігає. Трошки блимає при ввімкненні і вимкненні.
    В процесі запису нічого не світиться.

Достоинства:
    Підходить для будь-якого рівня обізнаності з технікою.
    Недостатки:
    Не знайшов.
  • Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Память: 4 ГБ. Цвет: Черный

Самий диктофон просто ТОП за такі кошти. Запис і управління наскільки прості що справиться навіть дошкільня) Із мінусів це кришка яка спочатку не хотіла відкриватися але продавець оперативно проконсультував і навіть відео в Вайбер відправив як її відкрити - Дуже дякую за це! На фото показала як її відкрити - можливо комусь на майбутнє пригодиться.

Достоинства:
    Чіткий запис - простий в управлінні. Є активація голосом (налаштування з компа)
    Недостатки:
    кришка яка закриває роз'єм USB трохи плотно прилягає при перших використаннях це і плюс і мінус
  • Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Память: 8 ГБ. Цвет: Черный

Отримала диктофон флешку. Але кришка для USB роз'єма не знімається. Я не розумію як цей пристрій заряджати? Пришліть мені фото, як її потрібно заряджати і підключати до комп'ютера

Достоинства:
    Незрозуміло
    Недостатки:
    Не відкривається кришка, я нерозумію як треба тягнути, щоб відкрити
    • Продавец  OKSTORE

Вітаємо. Відкривається кришка досить просто. Як в звичайній usb флешці. Очікуйте дзвінка від нашого менеджера - ми вас проконсультуємо.

• Анна

Дякую магазину за роз'яснення. Взагалі диктафон флешка виконує гарно свої функції. Дякую

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Память: 4 ГБ. Цвет: Черный

диктофон класний, компактний і не виглядає як диктофон взагалі. Просто як звичайна флешка. Але при заряджанні майте на увазі що він чутливий до перепадів напруги я маю на увазі що його потрібно заряджати лише з 5вольт і 2 ампера. Якщо буде більше він може згоріти. ЦІе важливо!!! Продавець це не вказав в описі але так і є. Ідеальний варіант зарЯджати диктофон від будь якого комп'ютера, ТАМ ВСЕ ЧІТКО ВИДАЄ 5V і 2A

Достоинства:
    чіткий запис - батарея тримає близько 15 годин
    Недостатки:
    Боїться високої напруги. Потрібно заряджати лише від 5V і 2A (від роз'єму USB комп'ютера буде саме те)
  • Юрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Память: 8 ГБ. Цвет: Черный

Придбав 2 штуки на протязі місяця , другу у подарунок. Як працює друга ще не знаю.

Достоинства:
    Нормально працював 2 тиждні
    Недостатки:
    не заряджается
    • Продавец  OKSTORE

Вітаємо пане Юрій. Очікуйте дзвінка від нашого менеджера.

• Юрий К***

Продавець прислав заміну диктофону безкоштовно . Все працює!

• Юрій В***

Відмінно

Достоинства:
    Відмінно
  • Юрій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Память: 16 ГБ. Цвет: Черный

Нова пошта та Розетка-- славні компанії

Достоинства:
    Якість у всьому
  • Владислав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Память: 8 ГБ. Цвет: Черный

Є і активація голосом, чого немає в описі. Заходите в меню. Ставите замість 0 іншу цифру. Фото.

Достоинства:
    Маленький та якісний мікрофон
    • Володимир М***

Фонить так, як наче трансформатор поруч працює. Зменшив чутливість мікрофона до 5, все одно фонить

• Діма Б***

коли перестають розмовляти, запис завершується?
      чи продовжуює записувати тишину?

• Владислав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Память: 8 ГБ. Цвет: Черный

Дуже прикольний мікрофон! Спробував записувати голос в авто. І відвертався і повертався до флешки- якість запису ні краплі не змінювалась! Якісно і чітко!

Достоинства:
    Якісно пише
  • Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Память: 4 ГБ. Цвет: Черный

Я дуже задоволена флешкою. Записала майже 24 год.
    Дякую продавцеві , все пояснив і навіть сам оформив заказ. Дякую за товар.

• Продавец  OKSTORE

Вітаємо. Дякуємо за високу оцінку нашого товару і обслуговування. Мирного неба!

• Данат К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Память: 4 ГБ. Цвет: Черный

Виконує свою функцію. Хороший мікрофон.

Достоинства:
    Хороший мікрофон, не примітний дизайн.
    Недостатки:
    Не знайдено
  • Євгенія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Память: 16 ГБ. Цвет: Черный

Хороша флешка, зручна, не відрізниш від звичайної флешки. Рекомендую

Достоинства:
    Можна почепити на шнурок щоб не втратити
  • александр я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Память: 8 ГБ. Цвет: Черный

max. величина файла 165 м , это 2 часа записи , присутствует шум и треск непонятно откуда берущийся , если говорящий человек на расстоянии 10 метров , то на записи уже невозможно разобрать речь.. Продавец предложил возврат или обмен , но я не смог из-за своей работы это реализовать . Так что оставляю эту флешку у себя . Буду покупать у него же , более продвинутую модель . Надеюсь повезет ))

Достоинства:
    Похож на флешку , есть тумблер on/off , файлы нумеруются в папке
    Недостатки:
    max. величина файла 165 м , это 2 часа записи , присутствует шум и треск записи
  • пушня а***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Память: 8 ГБ. Цвет: Черный

Спасибо за оперативность, сегодня позвонил завтра забрал , приятный голос оператора. Товар за свои деньги больше чем хорош...брал дочери для лекций, преподавателей слышно даже если не близко.с 8:30 до 14:40 аккумулятор не сел, про память вообще молчу. хватило бы и 4х GB с головой , но брал 8ку. Спасибо продавцу...

Достоинства:
    Аккумулятор, микрофон,цена...
  • Сергій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Память: 8 ГБ. Цвет: Черный

Проблема, яка виникла, оперативно вирішена. Так що можна вважати, що ніякої проблеми і не було. Дякую продавцю за увагу до клієнта.
    Тепер відгук про товар: сам диктофон практично не відрізнити від звичайної флешки. Звук пише чисто і доволі здалеку. Зовнішнього динаміка тут немає, як і активації голосом. На самій флешці в окремій папці наявна програма-плеєр, хоча краще використовувати сторонній, що дозволяє записувати файли у будь-якому форматі. Записи зберігаються у одну папку під порядковими номерами. Проблем під Лінукс чи Віндовс не помітив. По суті це звичайна флешка та мікрофон з шумопоглинанням в одному корпусі. Реальний об'єм 4 Гб версії - 3,73 Гб. В мене, до речі, вийшло десь 2 хвилини запису на 1 Мб. Загалом: диктофон мені дуже сподобався. Брав для роботи, сподіваюся буде працювати добре і довго.

Достоинства:
    Зовнішній вигляд; якісний звук.
  • Сергій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Память: 8 ГБ. Цвет: Черный

Зі мною на "Розетці" таке вперше. Замовив флешку на 8 Гб з оплатою на карту, телефоном повідомив, що оплата буде до кінця дня. Не чекаючи оплати відправили з описом, що на 8 Гб. Проте надійшла флешка на 4 Гб. Мало, що переплатив за перевод грошей ще й прямий обман покупця. Шахраї. Зарікся купувати на "Розетці".
    П.С. Сам товар гарний.

Достоинства:
    Диктофон.
    Недостатки:
    Продавець.
  • Марія

Хороший диктофон

Достоинства:
    Маленький розмір
  • Людмила Ш***

Хороший диктофон

• Ірина

додаю фото диктофону

Достоинства:
    маленький, зручний і малопомітний. якісна батарея, довго тримає заряд
  • Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Память: 4 ГБ. Цвет: Черный

диктофон працює. запис чіткий і відсутні посторонні шуми. зовні виглядає як звичайна флешка, є також можливість причепити до ключів. За таку ціну це оптимальний варіант для мене.

Достоинства:
    маленький і ефективний прилад
    Недостатки:
    на даний момент немає