Отзывы покупателей о Контактні лінзи Air Optix Night & Day AQUA BC=8.6 DIA=13.8 PWR=-10.00 6 лінз

Оценка пользователей 4.66/5
  • Отзывы про товар продавца Kontaktlinsen Meister
  • Алина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kontaktlinsen Meister. Диоптрии: -1.75. Радиус кривизны (BC): 8.4. Количество в упаковке: 6

Все супер / замовила і на наступний день вже отримала лінзи

• Владислав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kontaktlinsen Meister. Диоптрии: -2.5. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 6

• Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kontaktlinsen Meister. Диоптрии: -7.5. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 6
  • Вікторія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -3.0. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 3

Все чудово. Єдине, треба правильно їх одягати, що в мене не завжди виходить тому буває що переолягаю. Якість класна, на очах не відчуваються, зранку очі чисті. У мене виходить десь два рази закарбувати краплями очі, але це може бути моя фізіологія. Дуже дякую магазину за швидку відправку

• Неля
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -4.0. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 3

Самі по собі лінзи класні, не перший місяць користуюсь в якості пролонгованого носіння. Цього разу потрібна була швидка доставка, в звʼязку з чим лінзи були замовлені в даного продавця. Вже через кілька годин першого дня носіння в одному оці зʼявилось постійне відчуття стороннього тіла, яке супроводжувалось постійним роз фокусуванням зображення та відчуттям туману перед оком. Після сну краще не стало, в звʼязку з чим було прийнято рішення зняти лінзи. Таким чином була зʼясована причина неприємних відчуттів при носінні лінзи: лінза виявилась з ледь помітним, але надірваним краєм. В перший ж день! В той ж час існує ймовірність, що лінза вже була такою в упаковці. Не раджу даного продавця.

Недостатки:
    Надірваний край лінзи в перший ж день носіння
  • Максим Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -7.5. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 3

Придбав для пролонгованого носіння. Роботи за компом. Поки відчуваю ефект нового виробу, максимально комфортні.

Вартість адекватна. Отримав наступного дня. Сервіс топовий.

Достоинства:
    Дихаючі
  • Вікторія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -4.5. Радиус кривизны (BC): 8.4. Количество в упаковке: 1

Якісні лінзи, швидка відправка. Купую тут вже не в перше

Достоинства:
    Ціна, наявність
  • Інна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -2.5. Радиус кривизны (BC): 8.4. Количество в упаковке: 3

Хороші лінзи, рекомендую.
    Постійно їх купую

• Інна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -2.25. Радиус кривизны (BC): 8.4. Количество в упаковке: 3

Хороші лінзи. Мої постійні помічники.

• Вероніка
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -3.75. Радиус кривизны (BC): 8.4. Количество в упаковке: 1

Не сподобались взагалі. Мало того що очі пересихають, то ще і око ріже. Щодо пересихання - можливо якісь мої особливості... Але всеодно тут та в іншого продавця - не сподобались лінзи взагалі.

Достоинства:
    Та немає...
    • Продавец  Smart Lens

Вітаємо, Вероніко!
      Нам прикро, що Вам не підійшли ці лінзи.
      Бачимо, що ви замовляли лінзи з базовою кривизною 8.4 - можливо дискомфорт пов'язаний саме з цим. В цьому випадку можемо рекомендувати тільки звернутися до офтальмолога для підбору правильних лінз. Можливо зміна кривизни вирішить цю проблему. Ці лінзи виробляються, також з базовою кривизною 8.6 - і саме вони підходять більшості клієнтів.

• Ігор Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -2.75. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 3

Все добре

• Вікторія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -4.0. Радиус кривизны (BC): 8.4. Количество в упаковке: 1

Швидка доставка, якісні лінзи. Вже кілька разів беру у цього продавця, все ок

• Інна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -2.25. Радиус кривизны (BC): 8.4. Количество в упаковке: 1

Хороші лінзи, користуюсь і всім рекомендую.

• Інна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -2.0. Радиус кривизны (BC): 8.4. Количество в упаковке: 1

Хороші лінзи, якісні. Рекомендую для замовлення.

• Інна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -2.5. Радиус кривизны (BC): 8.4. Количество в упаковке: 1

Хороші та якісні лінзи. Швидко відправили, рекомендую продавця.

• Юлія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -1.0. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 1

Знову неякісна лінза, ріже око. Чи вони якісь пальоні) чи це в мене така вдача, але вдруге гроші на вітер. Тільки після того як лінза виявилась бракована я звернула увагу на те, що помилково знову замовила її тут. Прошу, не приймайте від мене більше замовлень)

Достоинства:
    Швидко доставили
    Недостатки:
    Бракований товар
    • Продавец  Smart Lens

Вітаємо, Юліє!
      Надішліть, будь-ласка, у внутрішній чат Розетки ваш рецепт на контактні лінзи. Ми спробуємо перевірити чи підходять Вам саме ці лінзи. На відчуття при носінні може впливати багато факторів. Особливо, якщо лінзи підібрані неправильно.
      Ці лінзи ввозяться в Україну ексклюзивним дистрибютором, а виробляє їх тільки один завод, тому вони однакової якості у всіх продавців.

П.С. Ми не можемо не приймати від Вас замовлення. Це заборонено правилами Розетки.

• Н.
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -8.0. Радиус кривизны (BC): 8.4. Количество в упаковке: 1

замовляю в цьому магазині більше року

• Максим В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -2.25. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 1

Замовляю не перший раз, лінзи якісні, зручні, відправляють швидко. Дякую

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -6.0. Радиус кривизны (BC): 8.4. Количество в упаковке: 1

Класні лінзи, швидка доставка. Зараз заказуватиму чергову пару

Достоинства:
    Якість, швидкість
  • Юлія В***

Одна лінза була бракована. Було якесь роздратування в перші 20-30хв використання, а виявляється це лінза була тріснута чи тріснула вже в оці.

• Светлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -2.75. Радиус кривизны (BC): 8.4. Количество в упаковке: 1

Відмінне обслуговування, якість товару на рівні

• Володимир Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -1.25. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 3

Лінзи відміні три парі лінз вистачило на рік найдовший термін що не знімав лінзи для очищення дві неділі.

Достоинства:
    Не відчуваються в очах
  • Єлизавета О***

Офігезні лінзи, для мене найнепомітніші при носці. Маю різні очі тому це класна можливість замовити по 1 шт. певного діоптрію. Не в кожному магазині це можливо.
    Ціна - гарна. Доставка з моменту замовлення до точки Розетки - 3-4 дні.
    Доставка в такому випадку безкоштовна, що теж не може не радувати.
    Замовляю тут вже рік, і лінли, і краплі, і розчини.
    Все приходило вчасно і без помилок (а з різними очами досить легко помилитися).

Достоинства:
    Доставка, якість, сервіс
  • Денис М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -3.5. Радиус кривизны (BC): 8.4. Количество в упаковке: 1

Все відмінно, якість обслуговування на висоті

Достоинства:
    Все чудово
    Недостатки:
    Не має
  • Олег П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -4.5. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 1

линзы у продавца- брак либо подделка. ношу эту модель уже 15 лет, но такое жуткое раздражение и красные глаза на следующий день после того как одел вообще в первый раз. у продавца даже контактного телефона нет.

• Продавец  Smart Lens

Вітаємо, Олег!
      Контактний номер телефону вказано в смс з підтвердженням отримання від вас замовлення. Також 06/08 о 12:31 наш менеджер телефонував Вам, можете використовувати цей телефон для зв'язку з нами. Публікувати телефон на сайті заборобено угодою з маркетплейсом Розетка (точніше навіть немає такої можливості).
      Також у вас завжди є можливість написати нам у внутрішньому чаті розетки у додатку вбо на сайті.
      На ці лінзи окрім вас за останні роки майже ніхто не скаржився, не зважаючи на досить великі об'єми продажів.
      А на саме цю позицію скарг взагалі не було.

• Олександр О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -4.25. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 1

Лінзи класні нема подразнень, все супер

• Светлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -3.75. Радиус кривизны (BC): 8.4. Количество в упаковке: 3

Швидка вIдправка.Найкраща цIна.

• Ольга Ш***

Работа магазина отличная! Благодарю за оперативность!

Но к сожалению линзы не подошли.. ощущение чего-то инородного не покидает даже с каплями.. сушит и пекут глаза..

До этого долгие годы моим фаворитом были Джонсонс.. но увы.. достойного аналога так и не нашла..

Достоинства:
    Оперативная доставка. Долгий срок хранения (до 2026)
    Недостатки:
    Сушат.. возможно, это что-то индивидуальное
  • Катерина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -1.0. Радиус кривизны (BC): 8.4. Количество в упаковке: 3

Ці лінзи дуже класні,
    Немає відчуття сухості в очах.

Продавцеві дуже дякую за подарунок

• Светлана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -1.25. Радиус кривизны (BC): 8.4. Количество в упаковке: 3

Уже не первый раз заказывала - все отлично ! Быстро доставили !

• Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -3.0. Радиус кривизны (BC): 8.4. Количество в упаковке: 3

Линзами довольна Все супер Соответствует описанию Комфортно носятся

Достоинства:
    Соответствует описанию
    Недостатки:
    Не обнаружено
  • Анастасія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -4.5. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 3

Лінзи добре підходять для чутливих очей

Достоинства:
    Надійний продавець, оперативна доставка
  • Екатерина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -6.0. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 3

Чудовий магазин. Буду замовляти ще.
    Отримала якісну консультацію

Достоинства:
    Термін дії, швидка доставка
  • Оксана Г***

Товар соответствует описанию
    Быстро связались и отправили

• Валерия Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -1.5. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 3

Ношу линзы непрерывно в течение 30 ночей, не испытывая дискомфорта и сухости глаз, очень довольна .
    Спасибо за оперативную отправку!

Достоинства:
    Не надо снимать на ночь)
    • Ганна С***

Я б вам порадила поспілкуватись з офтальмологом. Це лінзи не для безперервного використання. Ці лінзи можна використовувати цілодобово в крайньому випадку, наприклад в літаку або подорожі потягом на одну максимум дві доби. Для щоденного безперервного нищення існують інші призначені для цього лінзи.
      У мене вже перед сном очі стягує і зʼявляється бажання зняти, щоб очі відпочили

• Анастасія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -3.75. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 3

Хороший варіант для чутливих очей.

Достоинства:
    Оперативна доставка, хороша вартість
    Недостатки:
    Не виявила