- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Объем: 500 мл. Цвет: Красный
Ціна і якість все плюс
Також замовлення робила завдяки відкупам інших клієнтів-мене все влаштовує
Рекомендую!!!- Достоинства:
- Дизайн ,економія світла
- Недостатки:
- Поки не маємо
- Володимир Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Объем: 500 мл. Цвет: Розовый
Очень хорошаЯ вещь.нашей девочке породы ши-тсу очень кстати.
- Достоинства:
- Не протекает.сухая мордочка у собаки.
- Недостатки:
- По высоте одлинять надо .25 трупа полипропиленовая идеальна для этого.
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Объем: 500 мл. Цвет: Зеленый
Поїлка не виправдала себе. Шарик, який в носику поїлки, не завжди реагує на лизькання собаки. Знущання над цуценям(
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не зручний
- Продавец Petsplay
Доброго дня! Напевне ваше цуценя просто не звикло до використання даної поїлки, оскільки на кульку треба натискати при лизанні а в нього не виходить поки, тому вам і не сподобалась зручність використання.
- Ольга Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Объем: 500 мл. Цвет: Зеленый
Нашому дорослому котику ну зовсім незручно пригинатись, щоб добути собі водичку, голова ледь поміщається між поїлкою та тарілкою. з крану воду п'є із задоволенням, НАЖАЛЬ
- Достоинства:
- Гарна ідея для КОШЕНЯТ
- Недостатки:
- Штатив дуже короткий для дорослого кота, на малюнку здається довшим(
- Сергей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Объем: 500 мл. Цвет: Розовый
рекомендую поилку
- Достоинства:
- удобная поилка для собаки, хорошая цена, быстро щенок научился пить, мордочка ощутимо стала более сухой
- Недостатки:
- не обнаружены