- Тетяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Kontaktlinsen Meister. Диоптрии: -5.0. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 1
Чудові
- Наталія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Kontaktlinsen Meister. Диоптрии: -8.0. Радиус кривизны (BC): 8.4. Количество в упаковке: 1
Хоча строк придатності до 2027 року, лінзи скоріше за все зберігалися не по правилам. Після відкриття лінз вони вже були не придатні до використання. Дуже м'які і в очах муть(((. Після двотижневого використання( хоча строк 3 місяці використання), лінзи прийшлося викинути нажаль...
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -1.75. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 1
Раніше можна було замовити 1 шт. Зараз від 4 шт. В мене різні діоптрії. І мені не вигідно купляти 8 шт зараз. Буду купляти лінзи в іншого продавця.
- Достоинства:
- Лінзи гарні
- Недостатки:
- Буду завмовляти лінзи в іншого продавця
- Юлія В***
Така ж ситуація. Одразу 8 шт. не готова купувати... Розчарована такими умовами
- Георгий Б***Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -4.5. Радиус кривизны (BC): 8.4. Количество в упаковке: 4
Все норм товар, только лучше заказывать через Укрпошту у данного поставщика, через НП дорого выходит
- Мартыненко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -4.0. Радиус кривизны (BC): 8.4. Количество в упаковке: 1
Самые лучшие линзы, пользуюсь только такими
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Каріна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -2.0. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 1
Все супер , по термінам до 26-го року
- Максим І***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -4.5. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 4
Все добре, по заказу швидко і точно
- Сергій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -6.5. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 1
Користуюся цими лінзами з 2006 року. Все чудово. Через специфіку своєї роботи, інколи не знімаю їх по 7 - 10 днів (сплю в лінзах). Мене все влаштовує. Конкретно в цієї компанії почав замовляти в 2022 році. Швидкість, обслуговування, якість - усім задоволений. Рекомендую.
- Достоинства:
- Не окуляри.
- Недостатки:
- Селехман М***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -6.0. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 4
С доставкой все ок!
- Достоинства:
- Отличные линзы. Пользуюсь много лет. Пыталась перейти на другие, но все равно вернулась к этим. Для меня это оптимальное соотношение цена-качество.
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -2.75. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 1
Чудово лягло, ношу лінзи цієї марки уже 15 років
- Недостатки:
- Яна Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -3.5. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 4
Лінзи якісні. Відправили швидко.
- Достоинства:
- Лінзи якісні. Відправили швидко.
- Дар'я П***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -3.25. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 1
Лінзи чудові, користуюсь зранку до вечора все супер, продавець швидко працює, завжди зверталась сюди
Зараз знову хотіла замовити, але тепер неможливо замовити 1 шт, тільки від 4 шт, це великий мінус, так як мені необхідно різні діоптрії, і тепер це накладно за раз стільки витрачати коштів, тому буду шукати в іншому місці такі ж лінзи. В усьому іншому продавця раджу на 100% - Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -3.0. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 4
Ношу такі лінзи років 15, мені підходять ,тоненькі. У цього продавця купувала вперше, повна передплата, доставка безкоштовна в пункт видачі розетки.Отримала замовлення за 5 днів, все згідно з описом. Термін придатності до 27 року, сіли добре, дефектів немає. Купувала 4 штуки, дві точно нормальні. Буду купувати ще за потреби.
- Дар'я Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -8.0. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 4
Користуюсь вже більше 10 років - Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -6.0. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 1
Писала попередньо негативний відгук - прошу вибачення… Продавець перетелефонував і все виправив - надіслали яку замовляла лінзу , а я відправила помилково надіслану - все за рахунок Постачальника! Тому я без образ , а помилки… в кого їх небуває… Красно дякую - Постачальник « людяний» і порядний !
- Достоинства:
- Уважність
- Недостатки:
- Максим І***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -4.5. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 1
Стара добра оптіма, невідмовна, перевірена часом!
- Достоинства:
- Ціна і якість товару у цього продавця
- Недостатки:
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -6.5. Радиус кривизны (BC): 8.4. Количество в упаковке: 4
Все сподобалось.
Швидко зв'язалися та відправили- Достоинства:
- Недостатки:
- Наталья Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -4.5. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 1
Спасибо за доставку. Пользуюсь этими линзами давно. Буду покупать ещё у этого продавца
- Достоинства:
- Быстро, хороший менеджер
- Недостатки:
- КостянтинОтзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -4.5. Радиус кривизны (BC): 8.4. Количество в упаковке: 4
Замовляю тут лінзи вже другий раз - все ок, прийшли швидко, лінзи свіжі (до 06.2026 року ) в Запоріжжі знайти радіус 8.4 проблематично - до війни приходилось чекати по 2-3 тиіжні
дякую за хороший сервіс- Достоинства:
- швидка доставка, все точно як замовляв
- Недостатки:
- нема
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -3.5. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 4
Линзы очень тонкие, боялся их порвать при первом же одевании. Но буквально 5 секунд, и ты уже привыкаешь, в глазах вообще не чувствуются. Корректировка зрения идеальная, я иногда меняю марку линз, и от некоторых, у меня очень сильно напрягается глаза, даже до головной боли. С этими такого нет.
- Достоинства:
- Удобные, дешёвые, хорошо действуют, не раздражают глаз.
- Недостатки:
- Очень тонкие, боялся порвать.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -1.75. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 1
Беру більше 10 років. Задоволена
- Достоинства:
- Довгий термін використання
- Татьяна И***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -2.0. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 1
Прекрасные линзы, хватает на 3 месяца активного использования.
- Достоинства:
- Цена, качество
- Надія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -2.25. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 1
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -2.0. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 1
Лінзи гарні. Тільки раніше можна було замовити 1 шт. Зараз від 4 шт. В мене різні діоптрії. І мені не вигідно купляти 8 шт зараз. Буду купляти лінзи в іншого продавця.
- Достоинства:
- Лінзи підходять.
- Недостатки:
- Не можна завовити 1 шт як це було раніше!
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Світлозір. Диоптрии: -3.5. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 1
На даний час все норм
- Сергій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -4.75. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 4
Все влаштувалдо
- Достоинства:
- Приваблива ціна, Надійне пакування.
- Недостатки:
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -3.5. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 4
Лінзами цього виробника користуюсь 8 місяців. У саме цього продавця купувала вперше, орієнтуючись на відгуки.
Доставка в межах оговореного терміну. Сплачувала передплатою.
Лінзи прийшли гарно упаковані. Контейнери цілі, герметичність не порушена. Термін придатності до 08/2028- Достоинства:
- Лінзи зручні, не відчутні на оці, комфортні при носінні упродовж дня. Навіть при використанні в останні дні 3-го місяця носіння не відчувається дискомфорту
- Недостатки:
- Не помітила
- Воронова К***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -3.5. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 4
Лінзи прийшли вчасно. Все запаковано, строк придатності - дійсний.
- Карина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -2.5. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 4
Все добре
- Ігор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -1.25. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 1
Чудово
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: EASYoptics. Диоптрии: -7.5. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 1
Дякую
- Достоинства:
- Подобаються
- Недостатки:
- Не виявила
- Аліна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -9.0. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 4
Все добре і швидко доставили)
- София М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lensoria
Все супер, ще і подарунок отримала. Дякую
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: EASYoptics. Диоптрии: -3.5. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 1
Чудово
- Продавец EASYoptics
Дякуємо за такий відгук! Ми дуже раді, що вам сподобався наш товар!
- Андрей А***Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -5.0. Радиус кривизны (BC): 8.4. Количество в упаковке: 4
Дякую за безоплатню доставку та швидку відправку та доставку.
- Достоинства:
- Дуже гарні лінзи, використовуємо тільки цю фірму я та донька.
- Недостатки:
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -9.0. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 4
Все добре