- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: The plus. Количество в упаковке: 1
Все на вищому рівні
- Достоинства:
- Чудовий корм, кіт задоволений. Продавець якісний, вічливий та пунктуальний, замовлятиму завжди та всім рекомендую.
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Чомусь саме з качкою не дуже жваво їла , але таки зʼїла
Представник постачальникаДякуємо, що обираєте Savory! Іноді апетит улюбленця залежить від самопочуття, настрою чи погоди. А качине м’ясо делікатне, з ніжною текстурою і природним насиченим смаком, тому може потребувати трохи більше часу, аби припасти до смаку.
- Катерина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Сам корм дуже якісний, беру вже не вперше. Але цього разу котикам не довелося поласувати ним, бо якийсь співробіник Нової пошти вирішив привласнити собі мою посилку. Замовила доставку в поштомат, надійшло повідомлення про те, що посилка вже на місці. Прийшла отримувати, відкрила комірку і побачила її порожньою. Якщо замовляєте новою поштою, мабуть, краще не сплачувати відразу посилку, бо доставщик може побачити, що вона вже сплачена і в залежності від того, підходить йому чи ні зміст посилки, просто привласнити її собі.
- Достоинства:
- Якість товару
- Недостатки:
- Доставка Нової пошти
- Костянтин С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Хороший корм, і явно з чимсь натуральним бо моя кицбка не їсть журавлину) а склад не написали у характеристиках, чи то я не дочитав, але корм топ)
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Кіт уплітає за обі щоки, навіть не треба додавати сухий корм. Хоча Баскервіль просто так не хоче їсти, додаю ще зверху сухий.
- Достоинства:
- Коту дуже сподобався
- Недостатки:
- Дорогуватий
- Оксана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Кішка несхотіла їсти
- Ирина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
купили ещё. Отлично едят.
- Людмила Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Кішка їсть із задоволенням. Жаль, що немає 400грамових баночок.
- Людмила Р***
В доповнення до відгуку-розібралась, де знайти 400ґрамові баночки.
- Маргарита Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
На дне банки оказалось что-то чёрное, похоже на таракана
Кот корм кушал с удовольствием, при чем все вкусы, но такие сюрпризы больше видеть не хочется- Достоинства:
- Вкусный корм, кот ел хорошо
- Недостатки:
- Таракан (как мне кажется) в банке
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за Ваш відгук!
Наш менеджер вже зв'язався з вами для уточнення деталей та вирішення цього запитання. Бажаємо гарного дня!
- Марина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Купували вперше, в описі немає інформації, що це паштет. І по фото на упаковці теж не можливо ідентифікувати, що в середині паштет. Було б добре додати цю інформацію. Наш кіт дуже погано їсть паштет.
- Недостатки:
- в описі не вказано, що це паштет
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за Ваш відгук!
У добірці фото до кожної консервочки є зображення вмісту баночки.
Сподіваємося, що інформація вище була корисною для Вас. Якщо у Вас залишися питання, будемо раді відповісти.
Бажаємо гарного дня!
- Виолетта М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Пахнет хорошо, но кошка один раз поела и больше сколько бы не предлогала не согласилась
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за Ваш відгук!
Якщо берете паштетик такого об'єму, котрий киця не з'їдає за один раз (200, 400 грамів), ми радимо перекладати його з баночки у ємкість з пластику, кераміки, або скла з кришечкою, що щільно закривається. У жестяній банці з відкритою кришкою, навіть при зберіганні у холодильнику, будь-яка консерва завітрюється, і втрачає свої смакові та ароматичні властивості. Це може стати вирішальним чинником у примхливих котів, які відмовляться ласувати вдруге вже відкритою консервою.
Бажаємо гарного дня!
- Станіслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Переборчивая кошка с удовольствием съела.
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за довіру та вибір бренду Savory! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся!
Бажаємо Вам гарного дня!