Отзывы покупателей о Электролобзик Intertool WT-0490 810 Вт

Оценка пользователей 4.5/5
  • Олег Л***

Криво закріплена підошва. Доводиться різати, дивлячись на місце різу щоб направляти в потрібному напрямку. В інструкції вже на перших сторінках позначення для "регулювання маятникового ходу" та "регулювання швидкості" переплутано. В комплекті йде лінійка, про яку взагалі не згадано в інструкції куди її закріпляти. А ще не згадано про перемикач на правій стороні лобзика (фото додаю). Для чого він, я поки що не зрозумів.
    Діаметр підключення для пилососа завеликий для трубки мого пилососа: доведеться майструвати якийсь перехідник.

Достоинства:
    Підсвітка місця різання, підключення для пилососа
    Недостатки:
    Криво закріплена підошва, що дуже псує враження при користуванні; крива інструкція

Доброго дня! Перемикач у правій частині лобзика відповідає за напрямок потоків повітря (видування на робочу поверхню, або у напрямку патрубка, що може підключатися до пилососа).

• петр ф***

для домашних работ подходит.

Достоинства:
    нормальный лобзик
    Недостатки:
    необнаружил
  • Беленко Н***

Криво пилит

Недостатки:
    Кривой
  • Владислав К***

для домашних робот хватает з головой

Достоинства:
    акция, глубина реза, эластичный шнур, упаковка
    Недостатки:
    сам не пилит))))
  • Елена С***

Брали для дома. В руке удобно, довольно мощный инструмент. Но когда начал пользоваться, то обнаружил, что пилку водит в сторону. При подробном обследовании понял, что это сильно люфтит опорный ролик, пришлось выточить новый штифт, соответствующего размера.

Достоинства:
    Удобный, мощный
    Недостатки:
    Криво пилит

Добрый день! Спасибо за обратную связь. При возникновении любых вопросов по поводу корректной работы инструмента, просим Вас напрямую связываться с нашим сервисным центром ссылкаСо своей стороны, мы приняли во внимание Ваше замечание и постараемся, чтобы такие случаи больше не повторялись. Благодарим за понимание и желаем в дальнейшем только приятного пользовательского опыта с нашим инструментом.

• Павло О***

Хороший лобзик з якісних матеріалів за не високу ціну.

Достоинства:
    Добре лежить в руці. Досить потужний, для дому саме те.
    Недостатки:
    Полотна які йдуть в комплекті можна одразу викинути( погана якість).
  • Барнич Є***

Це мій перший електролобзик, порівнювати немає з чим, але по першому враженню, добротний якісний лобзик, яким комфортно працювати, виглядає дорожче чим коштує, надіюсь послужить мені довго, рекомендую.

#моєрозпакування

Достоинства:
    Ціна, якість, дизайн, потужний.
    Недостатки:
    Поки що немає
    • Представник б*** Intertool

Доброго дня, Євгеній! Дякуємо за Ваш відгук та рекомендацію. Нашій команді приємно, що Ви задоволені інструментом. Бажаємо комфортної роботи та високих результатів. Дякуємо за те, що обрали наш бренд!

• Александр Б***

Спасибі за обзор. Євгеній, як лобзик показав себе за весь час? Рівно ріже? Чи були якісь проблеми під час користування?

• Константин Л***
    Продавец: Rozetka

Хороший лобзик, для дома то что нужно

Достоинства:
    Цена - качество!
    Недостатки:
    Нету
  • Константин Л***
    Продавец: Rozetka

Добрый день. Скажите сто идёт в комплекте? Есть ли кейс?

• Александр Б***

Кейса нет. Комплектация на последнем фото.

• Андрій З***
    Продавец: Rozetka

Купил себе этот электролобзик Intertool WT-0490. Работает отлично - рад покупкой! Можно использовать для распила древесины толщиной до 80 мм. Оснащен регулировкой скорости хода. Электролобзик замечательно лежит в руках, хорошая мощность, надежный, по цене доступный. Советую к покупке эту модель! Все понравилось!

Достоинства:
    Надежный, отличная цена, удобный в использовании, мощный, сделан качественно