- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дитина їсть із задоволенням. Смак добрий, нам підійшла тому все добре
- Приходько А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цена, качество соответствует.
- Анна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Взяли в качестве докорма с 4 месяцев (по назначению педиатра). Нашему малышу подошло все: и вкусно, и вес хороший набран, и животик не беспокоил, и каловые массы как на ИГВ. Другие смеси даже не пробовали, не хотели рисковать.
- Достоинства:
- Полностью устраивает. Есть мерная ложка. Удобные пропорции.
- Недостатки:
- Меньше цена была бы приятнее)
- ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Каша, как клей, сладковатая, сильно пенится, тягучая. Бутылочка после неё покрывается белым налетом. В составе присутствует пальмовое масло, это большой минус. Смесь Нестожан намного лучше, и состав радует, и по цене дешевле. От Нутрилона в ребенка плохой стул, плохо переваривается организмом, сыпь на лице. К розетке претензий нет, только к товару.
- Достоинства:
- Есть кг пачки и больше
- Недостатки:
- Пальмовое масло в составе, цена завышена
Представник брендуДобрий день!
Дякуємо за Ваше звернення.
Нам дуже прикро, що суміш не підійшла малюку. Хотілиб детальніше розслідувати дану ситуацію та хочемо запропонувати Вам консультацію наших педіатрів, менеджери інтернет-магазину Розетка зв'яжуться із Вами і запитають про Вашу згоду на передачу контактних даних до компанії Нутриція. За умови Вашої згоди, і як тільки ми отримаємо Ваші контактні дані, ми обов'язково перетелефонуємо Вам впродовж декількох годин.
Також, для пришвидшення відповіді на Ваше звернення, Ви завжди можете звернутись до нас напряму, зателефонувавши на лінію підтримки батьків Nutricia за номером 0 800 50 17 85 (дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні) в будні із 09:00 до 19:00. На лінії підтримки батьків Nutricia працюють кваліфіковані педіатри, які зможуть надати Вам консультацію щодо будь-яких питань.
З повагою, команда Nutricia Ukraine
- Марія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова якість каші і швидка доставка. Нам підійшла.
- Достоинства:
- Хороший склад.
- Анжелика И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая детская смесь,малышу нравится ест с удовольствием. Стул нормальный
- Достоинства:
- Советую
- Яна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дитина добре набирає вагу, приємна на смак,дитина їсть з апетитом
- Достоинства:
- Ситна
- Катерина Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Взяла что бы начать кормить смешено.Хорошая смесь.
- Достоинства:
- Быстрая доставка,отличные сроки
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заказ пришёл вовремя.
Многие советуют это питание,мы же решили взять на смену Nestogen- Достоинства:
- Быстрая доставка
- Недостатки:
- Пока не заметил
- Кульчицька Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Суміш прийшла ціленька, зі сроками придатності все чудово. Дитині не зайшла(((
- Достоинства:
- Ціна, швидка доставка.
- Недостатки:
- Дитині не підійшла.
- Виктория П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер
- Достоинства:
- Быстрая доставка
- Виктория П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Розетка как всегда
- Достоинства:
- Быстрая доставка
- Анна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую продавцям за оперативну роботу! Замовила в неділю і не дивлячись на вихідний день, і свято, мені відправили моє замовлення. Все прийшло гарно запаковане, не пошкоджене !
- Олеся П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для двійні чудовий об‘єм.
- Олександра С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пробовала Нутрилон комфорт и эту смесь, и больше понравилась Премиум. Она не расслаивается в отличие от Комфорт и по консистенции лучше
- Достоинства:
- Качественная смесь
Представитель брендаШановна Олександра! Дякуємо за увагу до нашої продукції!
Nutrilon Комфорт – це спеціально адаптована молочна суміш на основі частково гідролізованого сироваткового білка, яка містить у складі натуральні загусники (амілоза та амілопектин), спеціально для того щоб забезпечити лікувально-профілактичний ефект. Для даної суміші характерна наявність неоднорідної структури та желеподібних включень. Смак, запах, колір і розчинність спеціальних сумішей будуть відрізнятись від базових сумішей.
Перед початком годування дитини обов’язково необхідно проконсультуватися з лікарем.
Якщо у Вас залишились запитання, або Ви хочете дізнатись більше деталей, будь ласка, перетелефонуйте нам на лінію підтримки батьків Nutricia за номером 0 800 50 17 85 в будні із 09:00 до 19:00.
З повагою,
Команда Nutricia
- ЯнаПродавец: Rozetka
Замовила дану суміш. На сайті представлена одна упаковка, а по факту прийшла інша. Склад в цих сумішах трохи відрізняється. Довелося повертати товар. Додаю фото, перше це те яке на сайті (яка суміш мала прийти), друге це те яка по факту прийшла
- Достоинства:
- Швидка доставка кур’єром
- Недостатки:
- Прийшла суміш старого зразку, хоча на сайті фото вже нової суміші. Склад відрізняється. Нам не підходить
- Оксана Л***Продавец: Rozetka
Хороша суміш,ситна.
- Достоинства:
- Дешевше як в аптеках
- Ольга С***Продавец: Rozetka
Підійшов! З Народження пили нутрілон для недоношених, підійшла. У зв'язку з поганим стулом перейшли на комфорт, і в одного з малюків почалися рясні зригування, майже весь дитячий коврик за день був мокрим і все навколо, незалежно від того скільки носили малюка вертикально. Хоча прибавка у вазі була хороша. Недавно (після 3 місяців Комфорту!!) випадково взяли Преміум, і о чудо, малюк перестав страждати, як і ми! До цього думали що проблема із травленням і що недостатньо тримаємо вертикально. Можливо кому згодиться порада! Тому що наш педіатр чомусь не порадив змінити суміш...
- Достоинства:
- Підійшов малюку, якісний
- Недостатки:
- Не помітили
- Sin D***Продавец: Rozetka
Здравствуйте!
В чем отличия Нутрилон обычный и Нутрилон Премиум?
В роддоме давали обычный Нутрилон, советовали не менять смесь и дальше его использовать. Но в аптеках и магазинах детского питания в продаже только Нутрилон Премиум. Продавцы говорят, что это и есть обычный Нутрилон, только уже с новой формулой. Так ли это и что изменилось в составе?- Екатерина Б***
Добавили постбиотики в Нутрилон премиум+ и вроде нету глютена в этой. Я тоже думала что нету разницы и ...лохонулась купи не премиум потому что не где не было и сейчас мучаемся доедая ее.
Представитель брендаДоброго дня!
Дякуємо за Ваше звернення. Дійсно, Ви все правильно зазначили. Суміш Nutrilon Premium+ 1 з оновленою формулою була розроблена науковцями відповідно до найновіших стандартів ЄС до сумішей для ще кращого задоволення потреб малюків. Крім того, вона містить інноваційний компонент – постбіотик 3`GL. Постбіотики – це біологічно активні речовини, що виникають у процесі ферментації компонентів суміші корисними бактеріями. Клінічно доведено, що у поєднанні з пребіотиками, постбіотики сприяють легкому травленню малюка та у 8 разів знижують імовірність виникнення кольок. Попередня формула суміші – Nutrilon 1 – поступово виводиться з продажу. Для того, щоб здійснити плавний перехід із суміші Nutrilon 1 на суміш Nutrilon Premium+ 1 та не зашкодити незрілій травній системі малюка, рекомендуємо скористатися орієнтовною схемою переходу, яка розміщена на сайті ссылкаЯкщо у Вас залишилися питання - Ви завжди можете звернутись до нас напряму, зателефонувавши на лінію підтримки батьків Nutricia за номером 0 800 50 17 85 (дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні) в будні із 09:00 до 19:00. На лінії підтримки батьків Nutricia працюють кваліфіковані педіатри, які зможуть надати Вам консультацію щодо будь-яких питань.
З повагою,
команда Nutricia Ukraine
- Анна Ф***Продавец: Rozetka
Суміш дійсно якісна в порівнянні з конкурентами. До складу питань нема. Дуже добре засвоюється, дитинка задоволена. Коліки не турбують.Такщо ми поки що з одиничкою, тому що нам вона дуже підходить і подобається. Але скоро будемо переходити на двоєчку, також Нутрілона.
- Достоинства:
- подобається маленькій, підходить по складу, приємна на запах та смак
- Недостатки:
- не помітила
- ГалинаПродавец: Rozetka
Покупали не на Розетке, но теперь будем брать тут, так удобнее. Смесь действительно хорошая, практичная и полезная. Смотрела по составу - пока лучшее, что я видела. В особенности заметила что добавили постбиотики. Но я пока постбиотики только у Нутрилон видела, больше нигде не было похожее. После приема смеси никакой негативной реакции не было. Детка кушала, ей понравилось. Мне очень понравилась консистенция и запах. По вкусу похоже на молочко. Поэтому я спокойно за качество
- Достоинства:
- по вкусу похоже на натуральное молочко, без примесей, полезное для ребенка
- Юлия П***Продавец: Rozetka
Обирала цю суміш, тому що мені дуже сподобався склад. Ми на змішаному вигодовуванні, тому для мене надзвичайно важлива якість продукту. Дома розпакувала і все сподобалось - від самої упаковки до уже готової сумші. Дуже сподобалась на запах та смак та і не тільки мені, дитинча їла із превеликим задоволенням! Розчинається добре, але при збовтуванні виникла піна. На гарячій лініі сказали, що це нормально. У соску вона не потрапляє, дитина п'є як завжди. Ніякої алергічної реакції не було, тому ми зараз смакуємо одиничку і все добре
- Достоинства:
- подобається дитині, якісний склад, дуже приємна на запах та смак
- Недостатки:
- не виявила
- Володимир
Є піна тому, що не використовують емульгаторів.
- Смук Т***Продавец: Rozetka
Очень хорошая смесь. Нам подошла. Аллергии не вызывает.
- svetok710 К*** СвітланаПродавец: Rozetka
Куплавали не в Розетці. Але надалі будемо купувати тут, ціна нижча ніж в аптеці. Нашій крихітці сподобалася, взяли пакування 200г, так як знаходимося на змішаному годуванні. До цього суміш Hipp Combiotic в пологовому нам підійшла, а вдома відмовилися їсти.
- Достоинства:
- Склад наближених до народного молока. Зручна розфасовка. Гарно розмішується, не лишається комочків.
- Недостатки:
- Довго потрібно воду кип'ятити для приготування суміші.
- Алина
Купіть термос)) дуже зручно
- Левко н***Продавец: Rozetka
Дитині все підходить
- Достоинства:
- Все