Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Набор карточек с рецептами Olin & Olin для приготовления коктейлей 40 шт. Базовый

Оценка пользователей 4.63/5
  • Микола
    Отзыв от покупателя. Продавец: BARWARE U

Картки виявились набагато меншими, ніж я очікував - трохи більше чайого пакетика. Дизайн чудовий, але дістати з упаковки не розірвавши її - дійсно квест. Одним словом, пожаліли картону

Достоинства:
    Дизайн, зручність
    Недостатки:
    Деяких класичних рецептів немає, натомість для об'єму частину вигадали з голови
  • Інга У***

Все сподобалось

Достоинства:
    Чудовий дизайн, гарний набір рецептів
  • Ольга

Класні!

• Едуард Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BARWARE U

Дістати картки з упаковки це справжній квест. Таке враження, що розмір упаковки такий же як і карток :(

• Ярослав О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BARWARE U

Взяв у комплект до барного набору, не раз виручали коли хотілося приготувати якийсь коктейль

Достоинства:
    Великий вибір
    Недостатки:
    Без недоліків
    • Продавец  BARWARE U

Ярослав, нам приємно, що ви задоволені покупкою! Дякуємо за відгук :)

• Дмитро П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BARWARE U

Круто, дуже гарно виглядає, зручні, красиві. Детально описані рецепти.

Достоинства:
    Дизайн, різноманіття
    Недостатки:
    Коробка трохи затісна, важко дістати та повернути карти
    • Продавец  BARWARE U

Дмитро, дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! :)
      Щодо недоліку, щиро дякуємо, що зауважили це
      Коли ми розробляли пакування для карток, вирішили, що треба його зробити точно за розміром колоди, без додаткового простору всередині. Це суттєво зменшує вірогідність деформування коробки під час доставки до Вас.
      Також, з часом, після використання, коробочка сама стане трохи вільнішою всередині

• Ярослав Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BARWARE U

Класні картки, з рецептами та зображеннями коктейлів. Тільки мені в наборі попались п‘ять однакових карток

Достоинства:
    Класна якість
    Недостатки:
    Повторні картки
  • Наіля І***

Вместо карточек отправили пробки

• Продавец  BARWARE U

Наіля, ще раз приносимо вибачення, що випадково відправили не той товар. На жаль, ми не роботи та чосом помиляємось.

Надалі, будемо уважнішими при пакуванні замовлень. Завдяки таким відгукам, ми знаходимо наші слабкі місця і оптимізуємо роботу магазину.

Картки, що ви замовляли вже відправлені Вам у той день коли отримали звернення. Компенсували витрати за доставку у якості вибачень. Дякуємо за розуміння!

• Виталий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BARWARE U

Покупал в домашний бар как небольшую памятку с рецептами. Карточки выполнены качественно, описание выполнено понятным языком. Не скажу, что маст хэв в домашнем баре, но штука прикольная. Также спасибо продавцу за быструю доставку. Рекомендую.

Достоинства:
    Качество изготовления, Простота описания
    • Продавец  BARWARE U

Дякуємо за те, що поділилися відгуком!