Заряджаємо на навчання

Отзывы покупателей о Веб камера 2560х1440 PC-camera B10 Ultra HD 2K Чёрная для компьютера ноутбука обучения крепление на штатив

Оценка пользователей 4.11/5
  • Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend

Хоч якість і непогана, але я очікувала більшого

Достоинства:
    Хороша якість (лише при нормальному освітленні!)
    Недостатки:
    Упакування приїхало пом'ятим, камера швидко нагрівається
    Напевно, вона нормальна за свої гроші (акція➡️895грн), але моментів розчарування більше ніж задоволення
    P.S. вбудований мікрофон не перевіряла
    • Продавец  InTrend

• Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend

Качество камери та звук чудові! Легка у використанні.

Достоинства:
    Ціна відповідає якості
    • Продавец  InTrend

Доброго дня, Анна! Дякуємо за довіру до нашої компанії та Ваш відгук! Для нас цінна Ваша думка! )

• Віталій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend

Непогана камера для своєї ціневої категорії. Підсвітка досить яскрава, але потрібен час наловчитись легко торкатись сенсору ( і знайти де він)

Достоинства:
    Широкий кут огляду. Хороше зображення при достатньому освітленні
    Недостатки:
    При відеовикликах зависає відео або аудіо, один раз в 20-30хв (завжди) Немає позначки місцезнаходження сенсорної кнопки
    • Продавец  InTrend

Доброго дня, Віталій! Дякуємо за Ваш відгук! Для нас цінна Ваша думка!

• Ярослав А***

Проблема решена

Якість зображення непогана, але є один недолік сенсорні кнопки не реагують або реагують раз на 5-6 натискань не можна виключити підсвітку

Достоинства:
    Непогана якість зображення
    Недостатки:
    Не реагують сенсорні кнопки
    • Продавец  InTrend

Доброго дня, Ярослав! Дякуємо за Ваш відгук! Наш менеджер намагається звязатись з Вами для вияснення всіх деталей та вегулювання данного питання.

• Богдан К***

у НЕЕ ОДИН ВХОД ?
      ВУК НЕ ОТДЕЛЬНО?

• Продавец  InTrend

Богдан, камера має два входи: USB та аудіо вхід

• Тарнопольская И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend

Камера хорошої якості, хороша картинка і кольори, підсвітка працює, має кілька режимів регулювання світла. По характеристикам - чесне 2к. Рекомендую!

• Продавец  InTrend

Добрий день, Инна! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Дякуємо за Ваш відгук - для нас цінна ваша думка!)

• Анна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend

Камера соответствует описанию, качество полностью сответствует, для настройки резкости нужно покрутить переднее кольцо. Покупкой довольна.

Достоинства:
    Удобные настройки
    • Продавец  InTrend

Доброго дня, Анна! Дякуємо за довіру до нашої компанії та покупку нашого товару! Дякуємо за Ваш відгук - для нас цінна Ваша думка!)

• Владислав Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend

Неплохая камера, получил благодарное смс от спецслужб, написали: "это совсем другое дело, за тобой теперь подсматривать одно удовольствие! И слышно хорошо!".

• Продавец  InTrend

Доброго дня, Владислав! Дякуємо за довіру до нашої компанії та покупку нашого товару! Дякуємо за Ваш відгук - для нас цінна Ваша думка!)

• Алексей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend

Камера ужасная, вечное репение, инструкций по настройке нет, в комплекте нничего кроме камеры и малюсенькой инструкции нет(при чем ни на Русском ни на Украинском) Качество за её цену не плохое, но увы и ах, 2 из 5 могу поставить

Достоинства:
    Цена, качество видео, подсветка
    Недостатки:
    Быстро греется, очень сильное репение, слабое крепление.
    • Продавец  InTrend

Доброго дня, Олексій! Нам шкода, що вам не сподобався придбаний товар. Ви маєте право повернути його впродовж 14 днів з моменту покупки. Наш менеджер вже звязалась з вами для обговорення умов повернення товару

• Копцева А***

Камера отличная

Достоинства:
    Яркая , насыщенные цвета
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  InTrend

Доброго дня, Анита! Дякуємо за довіру до нашої компанії та покупку нашого товару! Дякуємо за ваш відгук - для нас цінна Ваша думка! Ми раді, що ви задоволені покупкою!)