- Екатерина А***Отзыв от покупателя. Продавец: T-K Shop. Размер: 120. Цвет: Коричневый
Ремень качественный - плотный, но не настолько жеский, чтобы его нельзя было согнуть. Края обработаны хорошо. Пряжка отлично фиксирует ремень. Доставка быстрая - продавец отправил ремень в день заказа.
Из минусов только то, что зажим на пряжке царапает верх пряжки, когда ослабляешь или расстегиваешь ремень. На фенкциональность никак не влияет и чтобы заметить, нужно хорошо присматриваться. Поэтому считаю этот недочет несущественным.- Достоинства:
- качество, скорость обслуживания, цена со скидкой
- Недостатки:
- зажим царапает пряжку
Соответствие указанным размерам
Соответствует
- Руслан Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 115. Цвет: Черный
Ремінь не чорний, а коричневий
- Недостатки:
- Невідповідність кольору
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 115. Цвет: Черный
Забрав замовлення і не подивився, що поклали ремінь іншого виробника і коричневого кольору. Артикул приклеєний правильний (фото). В чеку напечатано також все вірно.
- Достоинства:
- Упакували не ремінь іншого виробника і коричневого кольору, хоча артикул 20284 правильний
- Недостатки:
- Коричневого кольору, інший виробник
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром .- Віктор
Проблема вирішена, дякую.
Повернув товар, вернули кошти
- Ярослав І***Продавец: Rozetka. Размер: 115. Цвет: Черный
Купив собі цей шкіряний ремінь, задоволений! Стильно і оригінально виглядає, якісний і надійний, тримає добре. Носиться комфортно, довговічний у використанні, як на мене доступний по ціні. Ремінь сподобався!
- Достоинства:
- Стильно і оригінально виглядає, якісний і надійний, тримає добре, носиться комфортно, довговічний у використанні, як на мене доступний по ціні.