Отзывы покупателей о Детский самокат трехколесный Children's Scooter с родительской ручкой и бортиком Розовый

Оценка пользователей 2.33/5
  • Евгений Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Balancer. Цвет: Голубой

Не рекомендую купляти цей хлам. Купляв на перспективу (жалкую, що не зібрав одразу), то ж повернути тепер на маю змоги. В комплекті відсутня інструкція. Довелось шукати в інтернеті інструкції до аналогів. Зібрав. Самий облом , що самокат їде не по прямій лінії , а жостко вліво (це недолік частини, що вже зібрана на виробництві). То ж самокатом користуватися НЕ МОЖЛИВО. Ну, або хіба шо вам норм рівняти хід траєкторії через кожні два метри, щоб їхати по прямій

• Ігор Є***

Зіткнувся із схожою проблемою-тягнуло вліво. Перевірте колеса-якщо є невеличкий люфт-треба підтягнути легенько. І друге-треба зняти передню вісь, відпустивши гайку. Всередині є пружина. Треба трохи підстукати той її кінець, в яку сторону веде. Але трошки! Все стало норм. Звісно так бути не має, але все виправляється

• Дроф'як Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FaynaStore. Цвет: Светло-розовый

Дуже класний самокат на вигляд. Ще щоправда його не використували на прогулянці .Коли поставила питання, мені менеджер буквально зразу відповів, пішов на зустріч по вирішенні доставки товару. Дуже дякую, рекомендую продавця.

Достоинства:
    Хороший продавець
    Недостатки:
    • Продавец  FaynaStore

Доброго дня, Юлія. Велике спасибі за зворотній зв'язок. Малій класних покатушек. Повертайтесь до нас за роликами, скейтами, дорослими самокатами.

• Ігор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAGPIE. Цвет: Мятный

Товар поганої якості, бортики погано тримаються...

• Игор Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAGPIE. Цвет: Голубой

добрый день! мы получили данный самокат но в комплекте не оказалось подножек для малыша! а они нам необходимы!!!

• Продавец  MAGPIE

Добрый день
      Ответили вам в личной переписке