- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Кратность приближения: 8х
Купила на подарунок, моїм дітям так сподобався, що доведеться ще й собі купляти
- Достоинства:
- Якість супер! На таку ціну
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Кратность приближения: 8х
дитина задоволена, прийшов швидко
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Кратность приближения: 8х
Дитина задоволена. Грається майже кожного дня. Все чітко видно і зручно регулюється.
- Недостатки:
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Кратность приближения: 8х
Чудовий бінокль
- Петро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Кратность приближения: 8х
Делаю возврат качество 0, не работает регулировка ,глазами лучше видно чем в бинокль. При возврате потерял пересылку в две стороны , не рекомендую данного продавца!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Дешёвый не качественный Китай
- Продавец Buy Trends
Доброго дня, регулювання різкості здійснюється двома способами: центральним колесом (грубе регулювання) та колесом окуляра (точне регулювання). Можливо Ви не спробували регулювати першим способом? Щодо якості бінокля, то в кожного суб'єтивна думка з цього приводу. Можливо Ви зробили загальний висновок, так як не вийшло відрегулювати різкість. Ці біноклі мають гарну просвітлену оптику (Fully multi-coated, FMC, скло) та прорезинений якісний матеріал. Тобто це не "дешёвый не качественный Китай".
- Продавец Buy Trends
Ми запропонували Вам обмін товару або повернення грошей, але Ви так і не відправили товар. Скажіть будь-ласка, Ви розібралися з фокусуванням?