- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: ПАВУЧ-ОК
Чудовий мангал, якісний
- Продавец ПАВУЧ-ОК
Пані Олександро, дякуємо за відгук!
Раді, що мангал Reckless Вам сподобався та виправдав очікування щодо якості.
Бажаємо смачних страв і приємного відпочинку на природі!
- Ольга Є***Отзыв от покупателя. Продавец: ПАВУЧ-ОК
Класний якісний міцний мангал,чоловіку дуже сподобався! Переносний не супер тяжний,9 кг,на палатки,природу те,що треба!
- Достоинства:
- Якість, товщина 3 мм,не дуже важкий,компактно складається,швидко і легко
- Недостатки:
- Не знайшли
- Продавец ПАВУЧ-ОК
Пані Ольго, щиро дякуємо за такий детальний і теплий відгук!
Раді, що мангал Reckless сподобався чоловіку та виправдав очікування — і за якістю, і за вагою, і за зручністю в користуванні.
Бажаємо смачних страв та приємних виїздів на природу
- Михайло Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ПАВУЧ-ОК
Купляв в подарунок батьку , батьку все сподобалось) продавець відіслав швидко і оперативно прийшло навіть раніше ніж планував) дякую!) однозначно 5 зірок)
- Продавец ПАВУЧ-ОК
Пане Михайле, щиро дякуємо за такий теплий відгук!
Раді, що мангал Reckless сподобався батькові й подарунок вдався на всі 100%.
Дякуємо за довіру та бажаємо багато смачних і вдалих пікніків
- Марина З***Отзыв от покупателя. Продавец: ПАВУЧ-ОК
Мангал супер, якість чудова, метал товстий. Одразу видно прослужить він нам не один рік.
- Достоинства:
- Чудова якість металу
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: ПАВУЧ-ОК
Супер , спасибо большое, очень быстрая доставка, товар качественный.
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: ПАВУЧ-ОК
швидко відправили, одразу в діло.
- Достоинства:
- Компактний, акуратний, надійний
- Максим І***Отзыв от покупателя. Продавец: ПАВУЧ-ОК
Дуже задоволений цим мангалом, метал реально 3 мм, конструктивно теж все супер, гарно фіксуються боковини, доволі високі ніжки, та цільне дно, з загнутими бортами, бо на минулому мангалі іншого виробника дно по зварці згодом відійшло із за диформаціі, проте тут таке неможливо. Розмір те що треба для великої родини.
- Достоинства:
- Гарні конструктивні рішення, товстий метал, приємний бонус у вигляді чохла та перчаток, за один раз спокійно стає 4 кг мʼяса.
- Недостатки:
- Сам не смажить шашлик)
- Віталій І***Отзыв от покупателя. Продавец: ПАВУЧ-ОК
Хороший мангал. Рекомендую.
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: ПАВУЧ-ОК
Замовляла чоловіку на подарунок! Дуже задоволений.Він в мене майстер сто і на таких штуках розуміється))) дав своє заключення: мангал дуже якісний! В селі на Пасху провели тест драйв) спочатку був шашлик, потім підігрівали котлети, а в кінці голубці до речі було дуже смачно.І метал не покрутило!!! Все на місці) чоловік подарунок зацінив
- Достоинства:
- Зручний, не займає багато місця, збирається швидко і легко
- Недостатки:
- Немає!
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: ПАВУЧ-ОК
Дуже гарний за свої гроші.
- Алексей С***Отзыв от покупателя. Продавец: ПАВУЧ-ОК
Супер. Але які шампури підійдуть до нього я не знаючі взяв ось такі. Набір шампурів Reckless в сагайдаку з дерев'яною ручкою 730*3*12 мм 6 шт(шсдрю6). А вони тільки по довжині лягають. Дякую.
- Недостатки:
- ---
- Юрий Х***Отзыв от покупателя. Продавец: ПАВУЧ-ОК
Гарний мангал, добротний метал, після першого використання все добре, на свої гроші дуже не погано, компактний, завжди вожу із собою в машині.
- Достоинства:
- Компактний
- Недостатки:
- Поки що не має
- Ігор Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ПАВУЧ-ОК
Продавець ТОПчік. Мангал добротний, недоліків немає.
- Достоинства:
- Компактний, якісний, нормальна товщина металу
- Недостатки:
- не помітив
- Аліна П***Отзыв от покупателя. Продавец: ПАВУЧ-ОК
Мангал просто супер! Виконаний якісно, товстий метал, виглядає чудово. Купували на подарунок, такий мангал не стидно і дарувати. Ціна порадувала, також вдячні за відправку в день замовлення, бо купували в останній момент. В цілому ми задоволені!
- Достоинства:
- Ціна, швидка доставка, якість
- Ірина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ПАВУЧ-ОК
Супер швидка доставка та відмінна якість. Для пікніка саме воно. Задоволена. Рекомендую.
- Достоинства:
- Супер
- Юлия О***Отзыв от покупателя. Продавец: ПАВУЧ-ОК
Мангал классный, брала мужу на подарок. В комплекте идет сумка и перчатки. Муж доволен.
Отдельное спасибо за быструю отправку, мангал попросила отправить срочно и на следующий день он был уже у меня.- Достоинства:
- Хороший металл, легкая сборка, в комплекте сумка.
- Недостатки:
- При сборке вымазываются руки, но для этого есть в комплекте перчатки.
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: ПАВУЧ-ОК
Товар полностью подходит под описание.
Очень удобный и много места. Конструкция до невозможности простая и стойкая , рекомендую собрать как раз таки в перчаткахБонусом пришёл чехол и перчатки , что не может не радовать. От себя рекомендую!- Достоинства:
- Лёгкая сборка, материал.
Получаешь то что написано.
Удобен. - Недостатки:
- Недостатков нету))
- Юлия Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ПАВУЧ-ОК
Быстрая связь, отправили в тот же день. 5*!
- Достоинства:
- Мангал отличный!
- Виктор V***Отзыв от покупателя. Продавец: ПАВУЧ-ОК
Очень понравился мангал, достатлчно толстый метал, добротно сделан, видно что прослужит длительный срок.
- Достоинства:
- Отличное качество
- Слюсаренко Е***Отзыв от покупателя. Продавец: ПАВУЧ-ОК
Шикарний мангал. В інших відгуках люди скаржаться на те, що ніби-то гайки для ніжок прихвачені лише однією точкою. В мене не так. Обварена половина гайки. А взагалі для мобільного мангала дуже добра модель. Рекомендую!
- Достоинства:
- Легко збирається та розбирається. Є чохол.
- Недостатки:
- Не помітив
- Продавец ПАВУЧ-ОК
Добрий день Євген ! Дякуємо за чудовий відеовідгук , за те що звернулися саме до нашого магазину . Приємно було співпрацювати з вами ) Гарного Вам настрою та завжди смачних страв !!! З повагою, магазин ПАВУЧ-ОК .
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: ПАВУЧ-ОК
Покупкой остались довольны. Края металла хорошо обработаны, нет острых кромок, то есть пораниться невозможно. В сложенном виде занимает мало места. Немного тяжеловат, но это за счет добротного металла. Отдельно хочу отметить сервис продавца. Быстрая отправка и мгновенные ответы на все интересующие вопросы. Спасибо)
- Продавец ПАВУЧ-ОК
дравствуйте Наталья ! Спасибо за сотрудничество с нами . Мы благодарны за высокую оценку нашей работы . Вкусных Вам шашлыков и приятного отдыха )) С уважением ,магазин ПАВУЧ-ОК .
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ПАВУЧ-ОК
Хорошая сталь, тяжеловат (8 кг), гайки для крепления ножек приварены с одной стороны, может этого достаточно. Как мне кажется, лучше заказывать на 8 шампуров, будет меньше весить и более компактным. По глубине достаточно для углей. Сделан качественно, руки не режет. Собирается компактно. В руках его не поносишь - только машина...
- Достоинства:
- Легко компактно раскладываается-складывается, толстые стенки, нормальная высота ножек
- Недостатки:
- Можно было стенки потоньше сделать, масса будет меньше
- Михаил Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ПАВУЧ-ОК
Брали на подарунок, сподобався, хороша товщина металу, класний чохол у комплекті і сумочка для води у пляшках на 1л і 0,5л
- Алексей С***Отзыв от покупателя. Продавец: ПАВУЧ-ОК
- Шнитко Е***Продавец: ПАВУЧ-ОК
Отвратительное качество. Края острые,сварка отвратительная. Отказался от покупки