- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Order-GL
Всё норма
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Order-GL
- Тарас Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Order-GL
Відсутність української мови для комунікації з клієнтом: візитівки, інструкції. На оцінку це не впливає, але, як на мене, було б краще почати комунікувати українською.
Про сам продукт:
Це вже третя варіація цього клікера, яку я придбав. Дві попередні прослужили мені по два роки — до моменту, поки пластик не тріскався або сам механізм не переставав коректно працювати. Але, як я вже зауважував, у деталі, яка відповідає за закріплення на телефоні, наклеєний пом’якшувач, а не вставна гумова прокладка — це вже мінус, адже я досі використовую цю деталь із першого клікера. Перевага вставного над приклеєним у тому, що приклеєний з часом відпадає, і деталь можна просто викинути, а вставний тримається вже 4 роки. Загалом клікер гірший, ніж перша варіація, яку я придбав, але й не жахливий — ось чому така оцінка.- Достоинства:
- Ціна, ергономіка
- Недостатки:
- Наклеєні а невставні пом'якшувачі, крихкий пластик
- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Order-GL
Все добре! Швидка відправка і працюють нормально
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Order-GL
Нормальные тригера. Только не надо сильно закручивать, может лопнуть пластмасс. А в игре удобные.
- Зиновій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Order-GL
Самі тригери компактні та легкі. Швидко відправили.Якість не найкраща, але робочі.
- Достоинства:
- Самі тригери компактні та легкі. Швидко відправили.
- Недостатки:
- Якість не найкраща, але робочі.
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Order-GL
Граю з такими тригерами вже 6-ть років , дуже зручно і мобільно .
- Достоинства:
- Гарна якість
- Недостатки:
- При активній грі вистачає на пів року - рік
- Ярослав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Order-GL
Трігери отримав з пошкодженням (тріщинка в нижній частині), неналежно зберігались в вологому місці (сліди корозії на металевих частинах)
- Достоинства:
- Швидко відправили
- Недостатки:
- Пошкодження, якість
- Продавец Order-GL
Дякуємо за зворотній зв’язок. Нам щиро шкода, що ви отримали товар з пошкодженням — такі ситуації трапляються вкрай рідко, буквально один на тисячу відправлень.
Ми завжди відкриті до діалогу — якщо ви звертаєтесь до нас напряму, ми оперативно вирішуємо подібні питання: повертаємо кошти, міняємо товар або надаємо компенсацію.
До речі, усі замовлення можна перевірити на пошті перед оплатою — як накладні, так і передоплачені.
Ще раз дякуємо за ваше звернення. Навіть такі ситуації допомагають нам ставати кращими