- Алина К***Отзыв от покупателя. Продавец: DIGOS
Крестнику понравился.
- Продавец DIGOS
Доброго дня Аліна. Щиро дякуємо Вам за позитивний відгук, це дуже важливо для роботи нашого магазину! Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом! Бажаємо щоб всі Ваші покупки приносили Вам тільки радість. З повагою команда магазину, DIGOS!
- Людмила З***Отзыв от покупателя. Продавец: DIGOS
Дуже гарний велосипед! Дівчинці сподобався!
- Продавец DIGOS
Доброго дня Людмила. Щиро дякуємо Вам за позитивний відгук, це дуже важливо для роботи нашого магазину! Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом! Бажаємо щоб всі Ваші покупки приносили Вам тільки радість. З повагою команда магазину, DIGOS!
- Маріанна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: DIGOS
Легко збирається, легкий, компактний. Поки що ще малий не їздив але думаю йому буде як раз
- Достоинства:
- Легкий і складається, ціна
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец DIGOS
Доброго дня Маріанна. Щиро дякуємо Вам за позитивний відгук, це дуже важливо для роботи нашого магазину! Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом! Бажаємо щоб всі Ваші покупки приносили Вам тільки радість. З повагою команда магазину, DIGOS!
- Игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: DIGOS
Отличный велосипед . Собирантся максимально легко, все продумано. Надеюсь ребенок будет доволен
- Достоинства:
- Качество, цена, быстрая доставка
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Продавец DIGOS
Доброго дня Ігор. Щиро дякуємо Вам за позитивний відгук, це дуже важливо для роботи нашого магазину! Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом! Бажаємо щоб всі Ваші покупки приносили Вам тільки радість. З повагою команда магазину, DIGOS!
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: DIGOS
Якісний товар. Швидко відправили
- Продавец DIGOS
Доброго дня Сергій. Дякуємо Вам за позитивний відгук. Раді, що Вам все сподобалось. Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом. Команда магазину DIGOS бажає Вам мирного неба над головой.
- Людмила Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: DIGOS
Сегодня забрали велосипед, внешне супер! Собрали, все хорошо)) ребёнок пока не оценил, пока боится))) отправили быстро!
- Достоинства:
- Очень нравится дизайн
- Недостатки:
- Пока не обнаружила
- Продавец DIGOS
Доброго дня Людмила. Дякуємо Вам за позитивний відгук, це дуже важливо для роботи нашого магазину! Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом! Сподіваємося дитині сподобається кататися на велосипеді. Бажаємо щоб всі Ваші покупки приносили Вам тільки радість. З повагою команда магазину, DIGOS!
- Тетяна
Доброго дня, хочемо придбати для донечки 2.5 рочки, скажіть будь ласка чи не замалий він буде, чи колеса не замалі 10 см?
- Продавец DIGOS
Доброго дня. Буде не замалий так як колеса у велосипеда 10 дюймів, це 25,5см.
- Дем'ян Р***Отзыв от покупателя. Продавец: DIGOS
Покупкою задоволені , швидка доставка, рекомендую!
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Продавец DIGOS
Доброго дня Дем'ян. Дякуємо Вам за позитивний відгук, це дуже важливо для роботи нашого магазину! Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом! Бажаємо щоб всі Ваші покупки приносили Вам тільки радість. З повагою команда магазину, DIGOS!
- ЯрославаОтзыв от покупателя. Продавец: DIGOS
Дуже класний товар, складається без інструментів, можнв брати з собою в поїздки, займає мало місця, легкий, стильний, якість вражає. Ціна низька для такого товару.
- Продавец DIGOS
Доброго дня Ярослава. Дякуємо Вам за щирий відгук. Раді що Вам все сподобалось. Бажаємо щоб всі Ваші покупки приносили Вам тільки радість та задоволення.