Отзывы покупателей о Модульная картина Три обезьяны "Gangster Monkey" Art-480_3 (53х100см)

Оценка пользователей 4.96/5
  • Мелания Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PL_Factory. Количество модулей: 3. Размеры: 100х53 см

Якість, швидка відправка.Продавцю дяка.Рекомендую.

Достоинства:
    Ціна.
    Недостатки:
    Немає.
  • Михаил Б***

Гарна
    качественно

• Максим М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PL_Factory. Количество модулей: 3. Размеры: 150x100 см

Дуже круті обізяхи)

Достоинства:
    Ціна, стиль, якість
  • Олександр Я***

Гарно.

• Наталія Ф***

картинки просто

Достоинства:
    Ціна,креатив
  • Катерина С***

Все дуже сподобалось , рекомендую

• Екатерина

Друзі! Це дуже круто!

Достоинства:
    Дуже круто!
    Недостатки:
    Не має
  • Ольга Ф***

Дуже сподобалася! Покупали на подарунок сину.При виборі читала відгуки. Дуже допомогло. Упаковка міцна.

Достоинства:
    Якісна робота! Стильно! Швидка доставка.
    Недостатки:
    Жодного
  • Наталія Ф***

Якість,ціна,спілкування з продавцем,на вищому рівні.

Достоинства:
    Картини чудові,якість відмінна,ціна найменша,Дякую!Купила 2 набори різних Іне помилилась)
  • Ольга Ш***

Мені все дуже сподобалося. Швидко доставили - пакування теж нормальне. Картини ну просто класні - думала будуть меншими.

Достоинства:
    Розмір, якість
  • Світлана Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PL_Factory. Количество модулей: 3. Размеры: 130x70 см

З такою подачею картини я її хотіла ще більше!))Якість дійсно хороша,ціна взагалі бімба!Брала 70/130 в студію на стіну 170 получилось неймовірно.Дякую магазину!Єдине що можна трохи уплотнити упаковку…все ж таки пошта… фото зроблені перші і в плівці але яскравість передана.

Достоинства:
    Швидкість виконання замовлення.Якість.Ціна!
    Недостатки:
    Тільки мої-вагалась)))
  • Светлана Т***

Картины просто бомба!!! Брала детям , они в восторге, даже лучше чем на картинке

• Ярослав Ш***

Дуже сподобалось. Гарно упаковано, та якісно виконано

Достоинства:
    Гарного виглядає, якісно виконано/зібрано
    Недостатки:
    Немає.
  • Денис

Картины офигенные, качество и детализация отличная. Взял 130*70 см, и как раз то, что нужно! Доставка быстрая. Спасибо большое.
    Рекомендую!!!

Достоинства:
    Качество и детализация отличная!
  • Евгений Н***

Рекомендую!!!

Достоинства:
    Картина супер!
  • Елена Ш***

Картини просто Бомба!!!! Якість супер!!!

Достоинства:
    Насичені барви!!!
  • Дмитро Х***

Красиві, якісні картинки. Прийшли дуже швидко, гарно запаковані, тепер прикрашають кімнату)

• Андрій С***

Картини дуже гарної якості, сервіс на найвищому рівні, хто ще вагається - купуйте)

Достоинства:
    Відео і фото перед відправкою, пакування, кріплення в комплекті, якість принта, насичені кольори
  • Анна Ц***

Картини круті, чоловік взагалі в захваті)
    Єдине - можна будо на нашу стіну і більшого розміру брати)

• Елена

Картины очень понравились, обезьяны действительно смотрятся словно живые.
    Большое спасибо продавцу за быструю доставку

Достоинства:
    Насыщенные цвета, картины не маленьких размеров.
    • Продавец  PL_Factory

Доброго дня, ми раді що вам сподобалась дана картина, та дякуємо за відгук та 5 зірок,

• Дмитро

Все супер!)

Достоинства:
    Чудова якість
  • Татьяна К***

Они живые реально, спасибо очень круто

• Продавец  PL_Factory

Доброго дня,,ми дуже раді що вам сподобалась картина, та гарно дякуємо за ваш відгук, 5 зірок

• Володимир С***

Вони просто БОМБА дякую!

• Людмила Г***

Они шикарны!

• Продавец  PL_Factory

Доброго дня, ми дуже раді що вам сподобалась дана картина, будемо раді знову бачити вас в нашому магазині, гарного вам дня

• Богдан
    Продавец: PL_Factory. Количество модулей: 3. Размеры: 150x100 см

Все чітко , як і сама якість зображення!