- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: ALBAMIX. Ширина: 60. Глубина: 60
Немного трудно собирать. Но это совершенно непосвященному человеку
- Достоинства:
- Очень хорошенький столик.
- Продавец ALBAMIX
Добрий день! дуже дякуємо за ваш відгук, раді, що вам сподобався наш товар
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: ALBAMIX. Ширина: 60. Глубина: 60
Дуже гарненький столік
- Продавец ALBAMIX
Дякуємо за ваш відгук! раді, що вам сподобалось
- ЕкатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: ALBAMIX. Ширина: 60. Глубина: 60
- Александр В***Отзыв от покупателя. Продавец: ALBAMIX. Ширина: 60. Глубина: 60
Ок.
Дякуємо за відгук ,дякуємо за замовлення! Гарного дня
- Дарія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ALBAMIX. Ширина: 60. Глубина: 60
Дуже дякую за столик, якісний та гарний️
- Продавец ALBAMIX
Дякуємо за відгук,та дякуємо замовлення! Гарного дня
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ALBAMIX. Ширина: 60. Глубина: 60
Стіл просто супер, 10 з 10.
- Достоинства:
- Компактний розмір, стильний дизайн
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец ALBAMIX
Дякуємо за відгук, гарного дня
- Едуард М***Отзыв от покупателя. Продавец: ALBAMIX. Ширина: 60. Глубина: 60
Дякую
- Достоинства:
- Зручний
Дякуємо за відгук та замовлення! Гарного дня
- Анастасия К***Отзыв от покупателя. Продавец: ALBAMIX. Ширина: 60. Глубина: 60
Чудовий стіл. Ціна та опис актуальні. Швидко доставили. Дякую
Дякуємо за відгук та замовлення! Гарного дня
- ЛидияОтзыв от покупателя. Продавец: ALBAMIX. Ширина: 60. Глубина: 60
Соответствует описанию. Сборка несложная.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Недокомплектация - не было ключа для сборки, не хватило деревянных "чопиков", заглушек
- Продавец ALBAMIX
Добрый день. Спасибо за Ваш отзыв и заказ. Будем рады видеть Вас в качестве наших клиентов в будущем. Все Ваши замечания передаем в технический отдел производства.
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет столешницы: Венге темный. Ширина: 60. Глубина: 60
Дякую, все супер
- Продавец ВерестМ
Добрий день, Ольго! Дякуємо, що обрали наш магазин! Бажаємо, щоб меблі радували Вас щодня та створювали затишну атмосферу у домі.
- Бабенко В***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет столешницы: Венге темный. Ширина: 60. Глубина: 60
Все прийшло в гарному стані, стіл просто супер
- Продавец ВерестМ
Добрий день, Валентино! Щиро дякуємо за позитивний відгук! Нам важливо, щоб кожен клієнт залишався задоволеним, і раді, що змогли виправдати Ваші очікування.
- Валентина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет столешницы: Венге темный. Ширина: 60. Глубина: 60
Все супер!
- Продавец ВерестМ
Добрий день, Валентино! Дякуємо за відгук і за те, що поділилися фото! Дуже гарно виглядає у Вашому інтер’єрі. Раді, що змогли стати частиною Вашого затишку.
- василь С***Отзыв от покупателя. Продавец: Town. Цвет столешницы: Дуб сонома. Ширина: 60. Глубина: 60
Супер.
- Достоинства:
- Щось новеньке і стильне
- Недостатки:
- Невиявив
- Продавец Town
Дякуємо,Василе,що обрали саме нас!
Повертайтесь до нас знову-з радістю підберемо меблі, які ідеально доповнять ваш простір(heart)
- Дарья Х***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет столешницы: Дуб Сонома. Ширина: 60. Глубина: 60
Стол симпатичный, такой как на фото, но при сборе были маленькие неудобства, пришлось сверлить 24 дырки самим, а так собирать его не тяжело
- Достоинства:
- Крепкий, пока не сломался)
- Продавец ВерестМ
Добрий день, Дар'є! Ми раді, що меблі сподобалися і чудово вписалися у Ваш простір. Хай вони додають комфорту, гарного настрою й натхнення у повсякденні справи.
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет столешницы: Венге темный. Ширина: 60. Глубина: 60
Замовлення прийшло швидко, все гарно запаковано. Збірка легка, АЛЕ У МОЄМУ ВИПАДКУ, не вистачало 8 отворів на 2- х деталях, які Я БУЛА ЗМУШЕНА ДОВБАТИ ВРУЧНУ ПІВТОРИ ГОДИНИ!!! оскільки у мене не було відповідного інструменту.
ПОВЕРТАТИ ТОВАР І З'ЯСОВУВАТИ ЩОСЬ НЕ БУЛО БАЖАННЯ!!!
Якість столика норм, але МАЮТЬ БУТИ ВСІ ОТВОРИ ДЛЯ ЗБИРАННЯ!!!- Достоинства:
- Класний
- Недостатки:
- Не було частини отворів
- Продавец ВерестМ
Добрий день, Юліє!
Дякуємо Вам за відгук! Ця ситуація, дійсно, належить до рекламаційних випадків — якщо під час збирання не вистачає отворів, ми завжди звертаємось на фабрику для безкоштовної заміни деталей. На жаль, від Вас не було звернення з цього питання.
Але Ви — молодець, що впоралися самостійно . Раді, що в цілому стіл Вам сподобався!
- Альона Б***Отзыв от покупателя. Продавец: 48 квадратов. Цвет столешницы: Дуб Сонома. Ширина: 60. Глубина: 60
Гарний столик
Дякуюємо за відгук
- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет столешницы: Венге темный. Ширина: 60. Глубина: 60
Даний стіл в користуванні майже місяць. По порядку - Час між замовленням та доставкою мінімальний (2 дні). Пакування добре (всі складові без пошкоджень). Комплектація повна (шурупи, конфірмати та інший дріб'язок у наявності). Оплата після перевірки на НП. Вдома склав стіл за 30-40 хвилин. За час користування нічого не відклеялось і не відпало. Відношення ціна-якість на п'ять.
- Достоинства:
- Все вище перераховане.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Продавец ВерестМ
Добрий день, Сергію! Дуже вдячні за теплі слова! Ваш відгук надихає нашу команду працювати ще краще. Нехай меблі довго служать Вам та приносять комфорт у дім. Чекаємо на нові зустрічі.
- Юлия З***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет столешницы: Дуб Сонома. Ширина: 60. Глубина: 60
Дякую, замовила в понеділок, отримала в суботу, доставка не дорога, все як я й хотіла
- Продавец ВерестМ
Добрий день, Юліє! Ваша позитивна оцінка — найкраща подяка за нашу роботу! Дякуємо за зворотний зв’язок і бажаємо, щоб кожен день вдома був для вас особливим.
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: 48 квадратов. Цвет столешницы: Венге темный. Ширина: 60. Глубина: 60
Інструкція написана мовою окупанта, і це- лютий крінж! Це неповага до КЛІЄНТА І до КРАЇНИ,в якій ти заробляєш гроші! Я вже надіслала скаргу омбудсмену, сподіваюся, ви вхопите такий штраф, що більше вам не захочеться поширювати рузький мір на території нашої країни!
- Достоинства:
- Немає переваг
- Недостатки:
- Якщо хочете відчути себе в Ростові, тільки в цьому разі купуйте стіл.
- Продавец 48 квадратов
Дякуємо за ваш відгук.
Нам дуже важливо поважати наших клієнтів і підтримувати українську мову в усіх наших матеріалах.
Звертаємо вашу увагу, що ця модель була розроблена ще у 2012 році, і ми працюємо над оновленням інструкцій.
Передамо вашу увагу відповідальному відділу для перегляду та оновлення інструкцій.
Сподіваємося, що надалі ви оціните зміни на краще.
Дякуємо за вашу увагу та небайдужість!
- Інна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет столешницы: Венге темный. Ширина: 60. Глубина: 60
Чудовий магазин. Усе прийшло у повній комплектації, тому дуже легко було зібрати. Виглядає неймовірно за свої кошти. Дякую
- Достоинства:
- Легкість збирання, ціна
- Продавец ВерестМ
Добрий день, Інно! Неймовірно приємно отримати такий теплий відгук! Дякуємо Вам за вибір і довіру. Якщо знадобиться щось ще – завжди раді допомогти!
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет столешницы: Дуб Сонома. Ширина: 60. Глубина: 60
Спасибо большое столик мне понравился как на фото, сложить его не стоило труда ,все пришло хорошо упаковано ,целое . Спасибо большое.
- Достоинства:
- Аккуратный ,красивый и удобный.
- Недостатки:
- Призборке мне было проблемно закрепить металлические держатели.
- Продавец ВерестМ
Добрий день, Світлано! Дуже дякуємо за Ваш чудовий відгук і неймовірні фото! Нам надзвичайно приємно бачити, як наші меблі гармонійно вписалися у Ваш інтер’єр. Бажаємо, щоб меблі служили Вам довго і дарували комфорт щодня. Звертайтесь ще — завжди раді створювати красу для Вашого дому!
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет столешницы: Венге темный. Ширина: 60. Глубина: 60
Гарний столик, якісний.
- Продавец ВерестМ
Вітаємо, Людмило! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно знати, що наші меблі знайшли своє місце у Вашому домі. Нехай служать довго і радують Вас щодня!
- Олеся К***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет столешницы: Дуб Сонома. Ширина: 60. Глубина: 60
Якістю задоволена. Швидко зібрали
- Продавец ВерестМ
Добрий день, Олесю! Дякуємо за Вашу довіру та теплі слова! Нам важливо знати, що наші меблі дарують Вам комфорт і задоволення. Завжди готові допомогти з новими ідеями для Вашого дому.
- Людмила Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет столешницы: Дуб Сонома. Ширина: 60. Глубина: 60
Дуже задоволена.
- Достоинства:
- Низька ціна і хороша якість
- Продавец ВерестМ
Добрий день, Людмило! Дякуємо за Вашу довіру та теплі слова! Нам важливо знати, що наші меблі дарують Вам комфорт і задоволення. Завжди готові допомогти з новими ідеями для Вашого дому.
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет столешницы: Дуб Сонома. Ширина: 60. Глубина: 60
Швидко та якісно отправили замовлення, дякую менеджерам,дуже задоволена.
- Достоинства:
- Гарно запакований, легко збірается, чудовий стіл за таку ціну, дуже гарне обслуговання
- Недостатки:
- Немає нарікань
- Продавец ВерестМ
Добрий день, Світлано! Щиро вдячні за Ваш відгук! Ми раді, що Ви залишилися задоволені нашими меблями та сервісом. Бажаємо Вам затишку, тепла та гарних моментів у Вашому оновленому інтер'єрі!
- Ельвіра Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет столешницы: Венге темный. Ширина: 60. Глубина: 60
Дуже вдячна виробникам -запоріжцям (хоч якось посприяла їм - людям, які так страждають у цій клятій війні). Особлива вдячність продавцю за уважне відношення до мене як покупця. Все буде УКРАЇНА !
- Достоинства:
- Дуже зручний, оригінальний
- Недостатки:
- Поки не бачу
- Продавец ВерестМ
Добрий день, Ельвіро! Дякуємо Вам за теплі слова! Нам надзвичайно приємно, що наші меблі та обслуговування відповідають Вашим очікуванням. Ми завжди прагнемо надавати найкращий сервіс і раді, що змогли Вас задовольнити. Сподіваємось, що наші меблі даруватимуть Вам комфорт і затишок на довгі роки! Бережіть себе. Завжди вам раді)
- Людмила Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет столешницы: Венге темный. Ширина: 60. Глубина: 60
Гарної якості столик,замовила один сподобався,замовила ще один на подарунок
- Достоинства:
- Швидко збирається,гарної якості
- Продавец ВерестМ
Добрий день, Людмило! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно знати, що Ви задоволені нашими меблями. Ваша підтримка мотивує нас і надалі створювати якісні та стильні вироби. Сподіваємось, вони служитимуть Вам довго і з комфортом! Дякуємо за довіру та чекаємо на Вас знову)
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Town. Цвет столешницы: Дуб сонома. Ширина: 60. Глубина: 60
На фото краще, ніж є, дуже бюджетна модель
- Достоинства:
- Не знайшов
- Недостатки:
- Немає схеми збирання. Дуже гострі кути. Оплата налом при отриманні на складі, що викликає сумніви в прозорості роботи компанії
- Продавец Town
Дмитрію,дякуємо за час,котрий Ви витратили,щоб залишити відгук.Зазвичай схема від фабрики завжди йде у комплекті,якщо її не було-треба було надзвонити нам,ми б її відправили Вам на любий меседжер. Про спосіб оплати завжди попереджаємо кожного клієнта,клієнт без проблем може оплатити наперед повну вартість товару за рахунком.Сподіваємось,все одно на подальшу співпрацю та нові зустрічі з Вами!
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет столешницы: Венге темный. Ширина: 60. Глубина: 60
Столик супер,прийшов вчясно. Дякую
- Достоинства:
- Міцний, гарний
- Продавец ВерестМ
Добрий день, Марино! Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно, що Вам сподобалися наші меблі. Ми завжди намагаємось створювати продукцію найвищої якості, і Ваша задоволеність для нас — найкраща нагорода. Сподіваємося, що стіл приноситиме Вам багато радості та зручності у використанні! З нетерпінням чекаємо на нові зустрічі!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: 48 квадратов. Цвет столешницы: Дуб Сонома. Ширина: 60. Глубина: 60
Все супер. Комплектація та пакування - без зауважень. Доставка на відділення НП через п'ять днів. Якісний, недорогий та сучасний. По зборці труднощів не виникло.
Дякуємо. Враження позитивні.- Достоинства:
- Сучасний дизайн, приємний колір, гарна якість.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Продавец 48 квадратов
Доброго дня, дякуємо за Ваш відгук
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет столешницы: Дуб Сонома. Ширина: 60. Глубина: 60
Гарний стіл, займає мало місця, збирається легко,
Достоинства: Хороший стіл, ціна якість супер
Недостатки: Немає- Продавец ВерестМ
Добрий день, Анно!
Дякуємо безмежно, бажаємо довгих років користування меблями та повертайтеся за наступними покупками! )
- Вікторія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Town. Цвет столешницы: Дуб сонома. Ширина: 60. Глубина: 60
Дуже сподобався! Гарний!
- Продавец Town
Дякую!Будемо раді новим замволенням!
- Елисеева О***Отзыв от покупателя. Продавец: 48 квадратов. Цвет столешницы: Дуб Сонома. Ширина: 60. Глубина: 60
- Слєпцов М***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет столешницы: Венге темный. Ширина: 60. Глубина: 60
Гарний стіл, займає мало місця, збирається легко,
- Достоинства:
- Хороший стіл, ціна якість супер
- Продавец ВерестМ
Ми дуже вдячні вам за відгук та фотографії меблів у вас вдома, користуйтесь з задоволенням)
Чекаємо вас знову.
- Антон Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет столешницы: Дуб Сонома. Ширина: 60. Глубина: 60
Якість столика гарна, запаковано надійно, зібрав за 20хв, рекомендую!
- Достоинства:
- Швидко відправили, якість
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец ВерестМ
Вітаємо, Антоне! Дякуємо за відгук. Для нас дуже цінний зворотній звʼязок від клієнтів.
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет столешницы: Венге темный. Ширина: 60. Глубина: 60
Відмінний товар
Доброго дня, Наталіє!
Дякуємо вам за відгук, ми дуже раді що ви залишились задоволені.
Чекаємо вас знову!