- Тетяна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: ALBAMIX. Цвет фасада: Дуб трюфель. Цвет корпуса: Дуб Сонома
Товар отримали гарно запакований, все супер, єдиний мінус,на тумбу 46см стільниця 60 см , 10 см доведеться відрізати, добре що є кому це зробити і є інструмент яким це можна зробити.
- Достоинства:
- Товар приїхав гарно запакований. Все рівненько обрізано, немає сколів
- Недостатки:
- Стільниця занадто широка, потребує обрізки, не має отворів для шкантів ні на стільниці, ні в тирсо- плиті, і ще не дуже подобається занадто широка щілина між дверцятами, хоча все кріпили по мітках
- Продавец ALBAMIX
Добрий день! стандарт глибини стільниці по замовченню - 600 мм, в ній немає жодних отворів, тому що фактично кухонний модуль - це окремий виріб, стільниця - теж.
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ALBAMIX. Цвет фасада: Дуб трюфель. Цвет корпуса: Дуб Сонома
Подбайте, будь ласка, про належне пакування товару. Повертати не будемо , але враження про покупку неприємні. Не рекомендую.
- Продавец ALBAMIX
Добрий день! товари транспортуються новою поштою, і якщо має місце пошкодження, то ви маєте право відмовитись від товару і повернути ваші кошти або отримати новий товар належної якості.
- Продавец ALBAMIX
Добрий день! ми передивились надані фото і ще раз зауважуємо - в жодному разі НЕ рекомендуємо забирати пошкоджений товар, який був розбитий при перевезенні. забирати вантаж в такому стані - це відповідальність клієнта. ми б склали претензію на пошту і зробили обмін.
- Ирина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ALBAMIX. Цвет фасада: Дуб трюфель. Цвет корпуса: Дуб Сонома
Всё понравилось.
- Достоинства:
- Все комплектующие в наличии.
- Недостатки:
- Нет.
- Продавец ALBAMIX
Добрий день! дякуємо за ваш відгук, раді, що вам сподобалось
- Михайло Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: ALBAMIX. Цвет фасада: Дуб трюфель. Цвет корпуса: Дуб Сонома
- Достоинства:
- Ціна якість, швидко оформили
- Недостатки:
- Єдиний мінус доставка,за 4 тумбочки 2 тис але це вже більш від пошти залежить а так все супер
- Продавец ALBAMIX
Добрий день! дякуємо за ваш відгук, у вас було достатньо велике замовлення, вага 130 кг, тому це стандартна вартість доставки Новою поштою на таку вагу. Дякуємо за розуміння!
- Фаєр А***Отзыв от покупателя. Продавец: ALBAMIX. Цвет фасада: Ясень Шимо светлый. Цвет корпуса: Белый
Все отримала як треба
Сподобалося- Достоинства:
- Гарна ціна
Відсутня стільниця!
Замовляла ящик -низ зі стільницею, отримала без стільниці - ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: ALBAMIX. Цвет фасада: Дуб трюфель. Цвет корпуса: Дуб Сонома
Хороший, практичный , красивый и удобный Модуль.
- Достоинства:
- Качество ..
Дякуємо за ваш відгук!
- Ульянова т***Отзыв от покупателя. Продавец: ALBAMIX. Цвет фасада: Дуб трюфель. Цвет корпуса: Дуб Сонома
Все добре,прийшло швидко запаковано наче добре,але на одній поличкі був скол вугла,і не доклали чотири дерев'яних чопика повинно бути вісім,це для збору.вродіби не настільки важливо але неприемно!
- Достоинства:
- Швидка доставка ціна приемлема
- Недостатки:
- Недоклали детальки для збору
- Продавец ALBAMIX
Дякуємо за відгук та замовлення! Гарного дня